(Overclock (VGA

• Thread starter Thread starter Hassan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دیدی گفتم ! ؟ وقتی کارتت سنسور حرارتی نداره ریوا تیونر از کجاش میخواد دمای کارت رو نشون بده ؟ ;)
امین به نظر من خودت یک دما سنج جیوه ای وصل کن به کارتت ! :)

من چه میدونم بابا این محمدرضا گفت منم رفتم تست کردم!
ولی مثل اینکه حق با تو بود:blushing:

پ.ن: یه بار حق با اون بوده ها ببین چه ذوقی کرده:biggrin1:

من چه میدونم بابا این محمدرضا گفت منم رفتم تست کردم!
ولی مثل اینکه حق با تو بود

پ.ن: یه بار حق با اون بوده ها ببین چه ذوقی کرده

نه بابا ذوق نکردم . . . تاکید کردم که چرا هیچ نرم افزاری دمای کارتت رو نشون نمیده و برای تاکید کردن ، از جمله ای که قبلا گفته بودم استفاده کردم. ;)

پ.ن. نه بابا همیشه حق با مشتریه و اینجا هم مشتری تو بودی ! :cheesygri

با درود به همه دوستان گرامي آقا من اصلا از اور كلاك كردن چيزي نمي دانم كارت گرافيك من ATI Radeon 9200 البته 256 هست مي خواستم بدانم براي اين مدل از كارت گرافيك مي توانم كاري انجام دهم از دوستان گرامي اگر كسي مي داند كمك كند يك دنيا سپاسگذار مي شوم چون ديگر كارت گرافيكم قديمي شده

آقا کارت گرافیکم 5500fx هستش من برای ابدتش رفتم ولی انگار هیچ ستاپی برای این نداره
اولا کارت شما دیگه نسبتا از رده خارج محسوب میشه برای مساله بازی.
درایورهای جدید دیگه سری 5 رو ساپورت نمیکنن.
الان بهترین درایور برای شما 84.25 هستش که از لینک زیر میتونین دریافت کنین:
http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1356
درایورهای جدیدتر تاثیر بیشتری روی پرفورمنس این کارت نمیذارن.
البته بهتره خود شما به سایت انویدیا یه سری بزنی و ببینی برای کارتت چه درایوری رو پیشنهاد میکنه.
باتشکر....

سلام خدمت دوستان عزیز
من یک کارت گرافیک xfx 7300 Le دارم آیا میشه این کارتو اور کرد؟ در صورت امکان بفرمایید با چه نرم افزاری باید انجام داد اگه لینک دانلودش رو هم بدید ممنون میشم. در ضمن اگه یه راهنمایی کلی هم در مورد اور کردن با اون نرم افزاری که معرفی میکنید بدید لطف کردید.
فقط مسئله ایی که وجود داره اینه که من ویندوز ویستا دارم و درایور کارت برای ویستا ندارم و مال خود ویندوز هست. البته تا حالا بازی ها رو انجام دادم مشکلی نداشته.ولی برای اور باید حتما درایور کارت نصب باشه؟

دوستان این رو کلا ازض میکنم بهترین نرم افزار برای اور کلاک همون ریوا تیونر هستش
guru3d.com
همچنین پیشنهاد میکنم از Forceware هم استفاده کنید
5500 هم اور کلاک نمیشه

دوستان این رو کلا ازض میکنم بهترین نرم افزار برای اور کلاک همون ریوا تیونر هستش
guru3d.com
همچنین پیشنهاد میکنم از Forceware هم استفاده کنید
5500 هم اور کلاک نمیشه

آره اين نرم افزار عاليه.
در ضمن 5500 اوور ميشه.
من خودم كارت قبليم 5500 بود.كلي اوورش كردم.(يعني يكم:biggrin1:)

5500 هم اور کلاک نمیشه
من Geforce 4 mx هم اور کردم...اونوقت 5500 نشه؟(gx 5700 هم اور کردم که هستش با 5500 یکی بود;) )

ولی برای اور باید حتما درایور کارت نصب باشه؟
نه...ولی حتما درایور رو بگیر...اور این کارت سودی نداره...من خودم همین اشغالو دارم:biggrin1: کور رو تا 580 اینا بردم و مموری هم تا 1100...ولی فرقی تو بازدهی ایجاد نشد...تازه چون پسیو کولینگ هم هست زیاد برای اور مناسب نیست...
در ضمن اگه یه راهنمایی کلی هم در مورد اور کردن با اون نرم افزاری که معرفی میکنید بدید لطف کردید.
برای اور کلاک نمیشه یه راهنمای عمومی گذاشت...

سلام من یک کارت گرافیک Le Geforce 6600 256 128 bit دارم درایورش هم 82.65 هست آیا شماره جدید تر را نصب کنم فرقی داره agp هم هست اگر فرق داره لینک آخرینش برای این کارت را بزارید ممنون میشم چون دیال آپ دارم میخوام یک بار شرش را بکنم ممنون

سلام
من هم fx 5200دارم:eek:
با ریوا تونستم اورش کنم و بازی مثل pes6 رو که با گیر بازی می کردم بعد از اور حتی با بالا بردن انتی الیازینگ و انتیستروپیک روان اجرا میکنه;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or