(Overclock (VGA

• Thread starter Thread starter Hassan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
امین درایورت چیه؟؟؟
مال من که 91.36 هست همچین چیزی که شما میگین توش ندیدم
24.gif

یعنی من که از TNT 2 شروع کردم تا اینجا اومدم همچین چیزی تو NVIDIA DISPLAY ندیدم
15.gif

متاسفانه این برنامه روی کارت من کار نمیکنه...
یه مشکلی عین واسه امین پیش میاد برنامه باز میشه و یه صدایی مثل ارور میده... ولی هچی نمایش داده نمشه فقط یه عکس رو دسکتاپ میمونه

این نشون دادن دما ربطی به versionدرایور نداره به نوع کارت گرافیک بستگی داره معمولا اونایی که فن ندارن این گزینه را ندارند بعضی از اون هایی هم که دارن کارت گرافیک های سری های جدید هست که اوتوماتیک تنظیم میشن الان مال من 6600 هست و نشون میده و باید تنظیم کنی اگر به چه دمایی برسی ریستارت بشه درایورم هم 82.65 هست

این نشون دادن دما ربطی به versionدرایور نداره به نوع کارت گرافیک بستگی داره معمولا اونایی که فن ندارن این گزینه را ندارند بعضی از اون هایی هم که دارن کارت گرافیک های سری های جدید هست که اوتوماتیک تنظیم میشن الان مال من 6600 هست و نشون میده و باید تنظیم کنی اگر به چه دمایی برسی ریستارت بشه درایورم هم 82.65 هست

مال من 6200 هست و فن نداره ولی این گزینه از روز اول کار میکرد ;)

فکر نمیکنم واسه درایو باشه اصلا چه ربطی به درایو داره؟؟
من که حدس زدم ، ولی خوب معلومه . باید درایورت قابلیت اینو داشته باشه که دمای کارت رو نشون بده :-"

بعضي از كارتها مثل 5700 يا 6600 سنسور حرارتي ندارن و نميتونن از طريق درايو كارت دما رو نمايش بدن.
شما ميتوني با برنامه ي ريوا تيونر دماتون رو ببينين

منم 6200 دارم کارتم فن نداره ولی این گزینه رو داره درایور کارتم 93.71 البته شاید برای شما رو nvidia classic نزاشتید چون باید داشته باشه به عکس زیر نگاه کنید:
2ylp8nc.jpg

امین درایورت چیه؟؟؟
مال من که 91.36 هست همچین چیزی که شما میگین توش ندیدم
24.gif

یعنی من که از TNT 2 شروع کردم تا اینجا اومدم همچین چیزی تو NVIDIA DISPLAY ندیدم
15.gif

84.25 :biggrin1:

5700 که فن داره به چه بزرگی;)

کجاش نوشته؟؟

بعضي از كارتها مثل 5700 يا 6600 سنسور حرارتي ندارن و نميتونن از طريق درايو كارت دما رو نمايش بدن.

خوب وقتی کارت سنسور حرارتی نداشته باشه ، ریوا تیونر دما رو از کجاش میاره ؟ :eek:

کجاش نوشته؟؟
توی تب Main ، قسمت بالا که مدل کارت گرافیکتو نوشته ، یه دکمه داره به نام customize .
اونو بزن ، بعد از بین آیکون ها دومی از سمت راست رو انتخاب کن که آیکونش نگاتیو فیلمه که ذره بین روشه.(Hardware Monitoring)
اونجا توی قسمت Core Temperature دمای کارتت رو نوشته. ;)

Good Luck

Core Temperature کو؟
امین... من برنامه رو نصب کردم و مقدار درجه رو هم دیدم.. واسه من 59 هست....
در ضمن تو این عکسی که تو گذاشتی ... واسه من 2 قسمت بیشتر داره..
به نام core Vid و core tempereture

امین... من برنامه رو نصب کردم و مقدار درجه رو هم دیدم.. واسه من 59 هست....
در ضمن تو این عکسی که تو گذاشتی ... واسه من 2 قسمت بیشتر داره..
به نام core Vid و core tempereture
سلام
ماله من اینه:

2w1t5aa.jpg

فکر نمیکنم ورژنهاش فرقی بکنه:confused:

باید فعال کنی بخش دما رو . بیاید براتون یه عکس گرفتم ببینین :

2qapbn6.jpg

وقتی رفتید به بخش Harware Monitoring ، گزینه ی Setup رو بزنید ، و کنار گزینه ی Temperature Settings تیک بزنید.

البته همونطوری که گفتم :
وقتی کارت گرافیکتون سنسور روی خودش نداشته باشه ، ریوا تیونر از کجاش میخواد دما رو بیاره تحویلتون بده ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or