(Overclock (VGA

• Thread starter Thread starter Hassan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خوب كه چي؟
مثلا يه كارت مثل 6600gt كلاكش روي 500 است.ولي يه كارت ديگه مثل 7900 gt كلاكش حدود 430 است.
ولي مسلم هست كه 7900 قويتره به چند دليل.
1-7900 هسته ي قويتري داره
2-سرعت مموريه 7900 بالاتره(البته هر دو gddr3 هستند)
3-تعداد پايپ لاين ها
و ....
ولي يكي از اصلي ترين هاش همون gpu هستش.
البته 6200 هم از همون هسته ي ضعيف شدهي 6600 است.فقط تعداد پايپ ها كمتر شده و كلاك ها اومده پايين و در يك مدل هم توربو كش شده.اگه 6200 non-turbo cach داشته باشين با اور ميرسه به 6600 .

خوب كه چي؟
مثلا يه كارت مثل 6600gt كلاكش روي 500 است.ولي يه كارت ديگه مثل 7900 gt كلاكش حدود 430 است.
ولي مسلم هست كه 7900 قويتره به چند دليل.
1-7900 هسته ي قويتري داره
2-سرعت مموريه 7900 بالاتره(البته هر دو gddr3 هستند)
3-تعداد پايپ لاين ها
و ....
ولي يكي از اصلي ترين هاش همون gpu هستش.
البته 6200 هم از همون هسته ي ضعيف شدهي 6600 است.فقط تعداد پايپ ها كمتر شده و كلاك ها اومده پايين و در يك مدل هم توربو كش شده.اگه 6200 non-turbo cach داشته باشين با اور ميرسه به 6600
خوب . خوب فهمیدم..... چرا میزنی !!!!
39.gif

آقا سلام من یک کارت 6600 دارم میخواستم کلاک کنم ولی اصلا نمیدونم چجوری و آیا تاثیر زیاد هست یا نه و آیا برای کارت مشکل ایجاد میکنه یا نه اگر میشه یک آموزش جامع با برنامه هاش بدین بسیار ممنون میشم

راستی رم را هم میشه کلاک کرد یانه آخه من بازی ghostrecon warfighter را خریدم سیپیو 3000فول با همون گرافیک 6600 و رم 512 خیلی گیر میکنه اصلا قابل بازی نیست

سلام
میشه یکی روش اور کلاک کردن کارت گرافیک رو با برنامه ی RivaTuner توضیح بده؟؟
چه اعدادی رو باید بزارم؟؟تا چه قدر کلاک کنم مشکلی پیش نمیاد؟؟ و کلا همه چیز رو بگه
کارتم Ge Force 5700 LE هست:blushing:

براي كساني كه تازه ميخوان اور رو شروع كنن سوصيه ميكنم از برنامه ي cool bits استفاده كنن كه توي درايور كارت يه tab جديد باز ميكنه.بعد از اونجا optimal رو بزنن خودش همه ي كارها رو انجام ميده.
امين اور نكن تاثيري نداره روي 5700 ال اي.ارزش نداره اورش حالا ميخواي يه امتحاني كن ولي اصلا محسوس نيستش.
با ريوا اول 50 تا به كور و مموري بده.بعد 10 تا 10 تا برو جلو و تست بگير.بعد برو يه بازي تست كن اگه ارتيفكت داد از اخرين تنظيمات يه 10 تا كم كن.

مثل اینکه باید بی خیال بشم!!
دیدی گفتم ! ؟ وقتی کارتت سنسور حرارتی نداره ریوا تیونر از کجاش میخواد دمای کارت رو نشون بده ؟ ;)
امین به نظر من خودت یک دما سنج جیوه ای وصل کن به کارتت ! :)

براي كساني كه تازه ميخوان اور رو شروع كنن سوصيه ميكنم از برنامه ي cool bits استفاده كنن كه توي درايور كارت يه tab جديد باز ميكنه.بعد از اونجا optimal رو بزنن خودش همه ي كارها رو انجام ميده.
این کجائه ؟ یعنی کار این برنامه اینه که خودش اور کنه و ما بشینیم نگاه کنیم ؟ :eek:

نه پورنا وقتی coolbits رو نصب کنی تو nvidia display یه گزینه برای oc میاد اون جا میشه این کار رو کرد من این کار رو کردم ولی وسط بازی هنگ میکنه باید یه فن رو کارت گرافیک بزاری

نه پورنا وقتی coolbits رو نصب کنی تو nvidia display یه گزینه برای oc میاد اون جا میشه این کار رو کرد من این کار رو کردم ولی وسط بازی هنگ میکنه باید یه فن رو کارت گرافیک بزاری
سمیر جون ریوا تیونر هم اینکار رو میکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or