(Overclock (VGA

• Thread starter Thread starter Hassan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
والا دلیلش رو نمیدونم ولی منم 7600 gt دارم. می خواستم اورش کنم ولی محمد رضا بهم گفت که اورکلاک کردن این کارت فایده ای نداره و منم منصرف شدم حالا دلیلش چیه محمد رضا بهتر میدونه.
یا علی مدد

والا دلیلش رو نمیدونم ولی منم 7600 gt دارم. می خواستم اورش کنم ولی محمد رضا بهم گفت که اورکلاک کردن این کارت فایده ای نداره و منم منصرف شدم حالا دلیلش چیه محمد رضا بهتر میدونه.
یا علی مدد
دلیلش اینه که هر چیم اورش کنی 3-4 فریم بیشتر نسیبت نمیشه؟
اگه میخوای من پایم:دی
اور یعنی اور 8600 جی تی یا 7900 جی تی یا 8800 جی تی اس 320:دی هر کدو میرن یه مدل بالا!
=======================
خوبی دوستانی که صد اورکلاک کارتشون رو دارند برنامه ی ریوا رو از لینک زیر دانلود کنند...(در ضمن من بگم که اگر در اثر اور که بعیده! قطعتون خراب بشه من مسعولیتی قبول نمیکنم:biggrin1:
)
http://downloads.guru3d.com/downloadget.php?id=163&file=5&evp=8897ced27be86ea6b6bf0c9a6c69b940
روی I agree بزنین دانلود میشه

سلام من یک کارت گرافیک Le Geforce 6600 256 128 bit دارم درایورش هم 82.65 هست آیا شماره جدید تر را نصب کنم فرقی داره agp هم هست اگر فرق داره لینک آخرینش برای این کارت را بزارید ممنون میشم چون دیال آپ دارم میخوام یک بار شرش را بکنم ممنون

چرا جواب نمیدین راستی اور کلاک این کارت چطوره شنیدم خوب جواب میده این یکی را حداقل راهنمایی کنید

Rip-Unknown عزیز حالا من روی چند بزارم همرو ؟

خوب حالا به هرکدوم 50 تایی بده و بعد 10 تا 10 تا برو جلو....ببین تا کجا گیر نمیده...بعد یه بازیه سنگین رو اجرا کن اگر صفحه بهم ریخت از هرکدوم 20 تایی کم کن...یادت نره شیدر کلاکم ببری بالا:دی

گرافیک من X1650 هست

میخواستم بدونم Clock گرافیک رو چند باشه خوبه(نه خیلی ضعیف باشه و نه جوری باشه که آتیش بگیره!)

مینیمم و ماکسیمم رو براتون میذارم :

CORE Clock : 529-1176
Memory Clock : 1117-2464

ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنین

گرافیک من X1650 هست

میخواستم بدونم Clock گرافیک رو چند باشه خوبه(نه خیلی ضعیف باشه و نه جوری باشه که آتیش بگیره!)

مینیمم و ماکسیمم رو براتون میذارم :

CORE Clock : 529-1176
Memory Clock : 1117-2464

ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنین

سلام
از همون راه پست بالاییم برو ببین تا چقدر کشش داره;)

Rip-Unknown عزیز حالا من روی چند بزارم همرو ؟
سلام دوست عزیز یه نکته مهم در بالا بردن مموری کلاک و کور کلاک میتونه ورژن FRAM WARE کارت گرافیکتون باشه شما با در اختیار داشتن اخرین ورژن اپدیت داریور کارت گرافیک میتونید از اور کلاک بهتری بر خوردار باشید ;)

سلام دوست عزیز یه نکته مهم در بالا بردن مموری کلاک و کور کلاک میتونه ورژن FRAM WARE کارت گرافیکتون باشه شما با در اختیار داشتن اخرین ورژن اپدیت داریور کارت گرافیک میتونید از اور کلاک بهتری بر خوردار باشید ;)

ببخشید؟
دوست عزیز مطمعنی که لازم بود پست بزنی؟
مگه rom هست که فیریم ویر داشته باشه!(نه فریم ویر!)
در ضمن ما اینجا توی اور عادی هنوز با بچه ها مشکل داریم چه برسه به بایوس مود و امثالهم...
گفتم شاید بد نباشه یاد اوری کنم;)
قانون شماره 7) لطفا در صورتی که جواب سؤالی را نمی ‌دانید از ارسال مطالبی که باعث شلوغ کردن آن تاپیک (یا سؤال) شود خودداری فرمایید. چناچنه در رابطه با موضوع یا سؤال مطرح شده اطلاعات لازم را ندارید هیچ لزومی وجود ندارد تا پستی در رابطه با آن بزنید. در صورت مشاهده پست های اضافی برخورد جدی خواهد شد. در صورتی که بحث خاصی دارید می ‌توانید برای خودتان یک موضوع عمومی دیگر باز کنید.

میشه بیشتر توضیح بدین؟

خوب حالا به هرکدوم 50 تایی بده و بعد 10 تا 10 تا برو جلو....ببین تا کجا گیر نمیده...بعد یه بازیه سنگین رو اجرا کن اگر صفحه بهم ریخت از هرکدوم 20 تایی کم کن...یادت نره شیدر کلاکم ببری بالا:دی
الان کجاش موندی؟

الان کجاش موندی؟

منظورتون از اینکه هر کجا گیر کرد ادامه ندم چیه؟
یعنی تو همون نرم افزار گیر میکنه؟
بعد اینکه چطوری بازی به هم میریزه؟(توضیح بیشتر)

و سوال آخر اینکه اگه Clock تا حد زیادی بالا بره حتی برای مدت کوتاهی به کارت گرافیک آسیب نمیرسه؟

منظورتون از اینکه هر کجا گیر کرد ادامه ندم چیه؟
یعنی تو همون نرم افزار گیر میکنه؟
بعد اینکه چطوری بازی به هم میریزه؟(توضیح بیشتر)

و سوال آخر اینکه اگه Clock تا حد زیادی بالا بره حتی برای مدت کوتاهی به کارت گرافیک آسیب نمیرسه؟

یعنی نرم افزار اجازه ی اور بیشتر رو نمیده...
داری بازی میکنی رنگا قاطی پاتی میشه.
تا حد زیادی بره خوب چرا! ولی این برنامه ها نمیذارن تا حد زیاد بالا بره;)
حد زیاد یعنی ولت مد بدون فن و ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or