danijon_2006
کاربر سایت
دلیلش اینه که هر چیم اورش کنی 3-4 فریم بیشتر نسیبت نمیشه؟والا دلیلش رو نمیدونم ولی منم 7600 gt دارم. می خواستم اورش کنم ولی محمد رضا بهم گفت که اورکلاک کردن این کارت فایده ای نداره و منم منصرف شدم حالا دلیلش چیه محمد رضا بهتر میدونه.
یا علی مدد
سلام من یک کارت گرافیک Le Geforce 6600 256 128 bit دارم درایورش هم 82.65 هست آیا شماره جدید تر را نصب کنم فرقی داره agp هم هست اگر فرق داره لینک آخرینش برای این کارت را بزارید ممنون میشم چون دیال آپ دارم میخوام یک بار شرش را بکنم ممنون
Rip-Unknown عزیز حالا من روی چند بزارم همرو ؟
گرافیک من X1650 هست
میخواستم بدونم Clock گرافیک رو چند باشه خوبه(نه خیلی ضعیف باشه و نه جوری باشه که آتیش بگیره!)
مینیمم و ماکسیمم رو براتون میذارم :
CORE Clock : 529-1176
Memory Clock : 1117-2464
ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنین
سلام دوست عزیز یه نکته مهم در بالا بردن مموری کلاک و کور کلاک میتونه ورژن FRAM WARE کارت گرافیکتون باشه شما با در اختیار داشتن اخرین ورژن اپدیت داریور کارت گرافیک میتونید از اور کلاک بهتری بر خوردار باشیدRip-Unknown عزیز حالا من روی چند بزارم همرو ؟
سلام دوست عزیز یه نکته مهم در بالا بردن مموری کلاک و کور کلاک میتونه ورژن FRAM WARE کارت گرافیکتون باشه شما با در اختیار داشتن اخرین ورژن اپدیت داریور کارت گرافیک میتونید از اور کلاک بهتری بر خوردار باشید
سلام
از همون راه پست بالاییم برو ببین تا چقدر کشش داره
میشه بیشتر توضیح بدین؟
الان کجاش موندی؟خوب حالا به هرکدوم 50 تایی بده و بعد 10 تا 10 تا برو جلو....ببین تا کجا گیر نمیده...بعد یه بازیه سنگین رو اجرا کن اگر صفحه بهم ریخت از هرکدوم 20 تایی کم کن...یادت نره شیدر کلاکم ببری بالا
الان کجاش موندی؟
منظورتون از اینکه هر کجا گیر کرد ادامه ندم چیه؟
یعنی تو همون نرم افزار گیر میکنه؟
بعد اینکه چطوری بازی به هم میریزه؟(توضیح بیشتر)
و سوال آخر اینکه اگه Clock تا حد زیادی بالا بره حتی برای مدت کوتاهی به کارت گرافیک آسیب نمیرسه؟