(Overclock (VGA

• Thread starter Thread starter Hassan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
cpu ات x2 3800 هست و مشكلي به نظره من نداره.
كاش همون پاور ترمالتيك رو برميداشتي با وات بيشتر.البته اگه مخصوص sli اون رو گير مياوردي كه حرف نداشت.
ببين يك 2 تا فن خوب كه حداقل هر كدوم 50 تومنه احتياج داري يا اينكه يه كاره بهتر كلا اگه بتوني براي سيستمت واتر كولر ببندي براي گرافيك هات اين مدل:tt tide water plus و براي cpu هم اگه خواستي كه من لازم نميبينم tt big water حالا هر مدلي.البته amd چه تو اور چه .. احتياجي به واتر كولينگ نداه .فقط يه خمير سيليكون خوب بمالي به هيت سينك cpu كافيه واسه ي اور..
رم هات براي اور حرف نداره يعني عاليه.ocz تو اور خيلي استيبله.
اگه اون خنك ككنده ها رو بگيري ميتوني كارتت رو تا 700/2000 اور كني كه البته يكم ديگه كار خطري ميشه.
ولي پرفورمنس توپ.
براي cpu هم همونطور كه گفتم خودم تا حالا كار نكردم ولي يه چند جا طرزه كارش رو ديدم.برات پيدا يكنم ميذارم.
خوب با همون برنامه ي وين فوكس كلاك رو تا 560/1460 ببر بالا.
اگه كلاك رو در حالت عادي اونجوري ببري بالا كارتت ميره هوا يا شايدم صفحه ي ويندوز قاطي كنه و محبور شي ريست كني.ولي اگه خنك كننده ها رو بگيري ميتوني به اون اعداد نزديك شي با بايوس مود.

http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/oc-guide.html
اين فك كنم بتونه واسه ي اور cpu كمكت كنه.
خوده مين بوردت برنامه اي نداره كه بتونه cpu رو از توي ويندوز اور كنه؟

آخرین ویرایش:
سلام.
محمد رضا اسم تاپیک رو ازت پرسیدم که بگم این شایان هم یکمی اغراق میکنه با 5 فریم!!!!
اون 5 فریم که میگفت منظورش بازیه hl2 که تو گفتی یه جای دیگه دیدم گفتن که تو با 5 فریم بازی میکنی :cheesygri
من خودم با این تنظیمات sin رو تموم کردم :cheesygri و میانگین فریمم بین 20 تا 40 بود که بیشتر طرف 30 بود :blushing:
البته تنها بازی که خیلی سختی کشیدم همین فییر بود :-" که فریمش حدود 10 تا 15 بود :cheesygri

جون تو پاور ترمولتك نبود با وات بالا :confused: همون 680 هم بزور گير آوردم اصلا همين پاور رو گرفتم 780 رو ميگم يارو فروشنده داشت كفش مي بريد گفتمش الكي كف نكن پاورش آشغاله
خود مين هم داره ولي امتحان نكردم يه برنامه به اسم uGURU Clock
راستي اون فن ها و جيز هايي كه گفتي عمرن اينجا گير بيارم(منظورم تهران نيستا) ولي ببين من خودم تو اتاقي كه نشستم اون قدر يخ هست كه خودم دارم يخ ميكنم :cheesygri
راستي كلاك ها رو تا جايي كه گفتي يواش يواش ميبرم بالا نتايجش رو بهت ميگم به زودي

ببين من لينكه بايوس مدش رو پيدا ميكنم و بهت ميگم.تو هم ديگه ازادي هر چقدر بخواي كلاك رو افزايش بدي.ولي اگه كارتات سوخت پس فردا نياي يقه ي منو بگيري ها:p

سلام
اور كردم واسه اولين بار تو عمرم :cheesygri
ولي يه چيزي خيلي ترس و لرز داره هر آن فك ميكني كامپيوتر ميخاد خاموش بشه بقول شما گفتني بايد يه خنك كننده خوب روش بزارم :cheesygri تعذاذ فريم ها 5 تا بيشتر شد ولي تغيير محسوس نبود سي پي يو رو از 2000 به 2200 در حالت تربو قرا دادم امتيازش 1500 به 1650 رسيد و جمع امتيازه ها در 3d Mark06 از 6909 به 7519 رسيد و در حالت 1024 *768 به 7842

شما اگه ميخواي كارتت رو اور اساسي كني برو توي اين سايت .هم بايوس پيدا ميكني واسه ي اور و هم راهنما.
http://www.mvktech.net/
ولي به نظره من اوره بيش از حد نكن.الان كارتت رو ببر تا 580/1500 اگر جا داره.يه تست 3dmark باهاش بگير كه يه وقت ارتيفمت نداشته باشه.

http://forumz.tomshardware.com/hard...cation-flash-restore-guide-ftopict126374.html
اينم يه سايته ديگه كه يكمم توضيح داده بايد چي كار كمي.
از من ميپرسي كارتت رو با اين روش هايي كه گفتم بدونه خنك ككنده اور نكنه كگر اينكه بخواي ديگه 7900 اس ال اي نداشته باشي و مجبور شي يه كارته جديد بخري.
من نظرم حداكثر(اگه نكني بهتره)روي همون 580/1500 هست.

آخرین ویرایش:
::::: = مادر برد
# = کارت گرافیک
+ = فن
فضای خالی هم با ` پر کردم.

````````````````````````````` __
:::::````````````````````+```````|
:::::````````````````````+ ``````| ---------------> فن یک
:::::````````````````````+ ``````|
:::::```````````````````` + ````__|
:::::````````````````````````````
:::::###############`````````
::::: ```````````````````` `````__
:::::````````````````````+ ``````| ---------------> فن دو
:::::````````````````````+ `````__|

این کیس منه.
سمت چپ مادر برده.
فضای خالی هم با ` نشون دادم.
حالا بگید تا کجا اورکلاک کنم که کوچکترین آسیبی به کارت نزنم.
کارتم هم 6200 هست.
بگید چقدر اور کنم تا احتمال آسیب صفر باشه.
البته قبلش پرسیده بودم ، ولی دوباره میپرسم چون این رو گفتم که فن کیسم بیخ گوش کارت گرافیک هست. توی عکس میتونید ببینید.
خوب ، شما چقدر برای آور من پیشنهاد میکنید؟
راسته که میگن 6200 برای آور خیلی مناسبه و با آور کردن ، به 6600 میرسه؟

نوشته شده توسط m_unknown_r:
شما اگه ميخواي كارتت رو اور اساسي كني برو توي اين سايت .هم بايوس پيدا ميكني واسه ي اور و هم راهنما.
http://www.mvktech.net/
ولي به نظره من اوره بيش از حد نكن.الان كارتت رو ببر تا 580/1500 اگر جا داره.يه تست 3dmark باهاش بگير كه يه وقت ارتيفمت نداشته باشه.

http://forumz.tomshardware.com/hard...cation-flash-restore-guide-ftopict126374.html
اينم يه سايته ديگه كه يكمم توضيح داده بايد چي كار كمي.
از من ميپرسي كارتت رو با اين روش هايي كه گفتم بدونه خنك ككنده اور نكنه كگر اينكه بخواي ديگه 7900 اس ال اي نداشته باشي و مجبور شي يه كارته جديد بخري.
من نظرم حداكثر(اگه نكني بهتره)روي همون 580/1500 هست.

نه بابا بي خيالش اشالا سيستم بعديم از اين قوي تره :cheesygri
مرسي از سايتايي كه دادي اولي رو كه نگاه كردم مربوط به بايوسا يود كه اونا رو دارم يعني رو فلاپي مينم بود همون اول كه ميخاي ويندوز نصب كني بايد قبلش اينا رو نصب كني
راستي وقتي سي پي يومو اور كزدم دماش از 32 رفت رو 46 چشام داشت ميزد بيرون :eek:
كلا من نمي خاستم اين سيستم رو اور كنم چون كيفيت هايي رو كه تو بازي ميده خيلي خوبه فقط تو بعضي از صحنه هاي 3dmark كم آورده مثلا تو فيير ميانگين اف پي اس رو 82 هستش
مرسي از همه زحمات يه چيزايي دستم اومد يعني شما دادي:blushing:
ميام از اين به بعد تو سايت چندتا عكس از تست بازي ها ميزارم اگه خوشتون اومد ?
:love: :love: Thanks For All your Help

نوشته شده توسط poorna:
کارتم هم 6200 هست.
بگید چقدر اور کنم تا احتمال آسیب صفر باشه.
البته قبلش پرسیده بودم ، ولی دوباره میپرسم چون این رو گفتم که فن کیسم بیخ گوش کارت گرافیک هست. توی عکس میتونید ببینید.
خوب ، شما چقدر برای آور من پیشنهاد میکنید؟
راسته که میگن 6200 برای آور خیلی مناسبه و با آور کردن ، به 6600 میرسه؟
ميشه به شرطي كه يك خنك كننده ي خوب داشته باشه و كارتت 128 بيتي باشه و توربو كش نباشه.اون فنه كيسم زياد كاري نميتونه بكنه.
با ريوا 10 واحد 10 واحد اور كن و بعد يه تست بگير كه ارتيفكت نداشته باشه بعد اگه داشت 10 تا كم كن.

Hi Guys here this is My screen Shot From NFS MW And 3d Mark 06 & 05
My VGA IS 2x PX 7900GT EXterme Edition 540/1430256 SLI
you Can Improve Your Performance On SLi Multi GPU For Example You Can Play MW on 1280 *1024 on High Detail By One Card But your Performance Slowdown But When you Enable Sli Mod You Can Play it On 1600*1200
My love IS just MW
2554dg7.jpg

2554dqo.jpg

2554doz.jpg

سلام دوستان
من یه کارت fx 5500 256 mg 128 bit ساخت شرکت ex- byte دارم
تا چند واحد اور کلاک کنم که مشکلی پیش نیاد
در حالت عادی هم
core clock 250 و memory clock 400 هست
با تشکر:cheesygri

كارتت رو اور كني تاثير محسوسي نميبيني.اگه ميخواي بدونه دردسر اور كني برو برنامه ي coolbits رو دانلود كن خودش برات اتو اور ميكنه.
در ضمن اينم كه قطعه در اثر اوركلاك عادي(بدون دستكاري بايوس يا سخت افزار كارت)ميسوزه يه باور غلطه.من خودم 6600gt دارم و كلاك اون رو تا اين اندازه بردم بالا
670/1480
كلاك عادي اين كارت اين بود
500/1000
البته سيستم استيبل نبود و ارتيفكت ميداد ولي بيشتر از اين هم جا داشت.اصلا كارتم نسوخت و هيچ اسيبي بهش وارد نشد.در ضمن اگر از برنامه هاي عادي واسه ي اور استفاده كنين اصلا اجازه نميده شما از يه حدي بيشتر اور كنين.
www.gru3d.com
تو اين سايت برنامه هرو پيدا ميكني.

اقا ممد رضا سلام:cheesygri
اقا يه سوالي شما تو 3dmark ها چند گرفتي؟
راستي من با كول بيت اور كردم ممروري رو تا 815 و كلاك رو تا 570 برد بالا برد ولي تغيير خاصي نديدم چه كنم اقا :( بيشتر اور كنم ؟
راستي من مجتبي بيدم :blushing: (اخ چه قدر لوس:p )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or