(Overclock (VGA

• Thread starter Thread starter Hassan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چون كارته شما 130 نانو هست.راه حل؟؟؟؟؟؟؟؟
برو يه فن خوب براي كارت بخر 70 تومن يا واتر كولينگ كن.
www.guru3d.com
از سايت بالا كول بيتس رو دي ال كن .اون خودش تا حد مجاز اور ميكنه.
يه جوره ديگه هم خودت ميتوني اور كني.
5 واحد 5 واحد واسه ي هم مموري و كور كلاك ببري بالا و 15 دقيقه يه بازيه سنگين مثل ابليويون رو با اخرين سطح تنظيمات بازي كني.اگه مشكلي نداشت بازم ببري بالا.وقتي به يه حدي رسيدي كه ارتيفكت داد 5 تا از اخرين تنظيمات كم كني.

بابا.مگه ميشه يه كارت نشه اور كلاك كني!!!؟يشما يه راه حل بده تا دماي كارتم بالا نره.و بگيد كه چند واحد اور كلاك كنم؟؟مثلا 50تا خوبه؟خيلي دماش بالا ميره.چرا؟بايد چي كار كنم؟
ميشه ولي هر كارتي مشخصات وتوانايي مخصوص خودشو داره شما چرا اينقدر پافشاري ميكنيد كه يكي ديگه بهتون بگه چقد اور كنيد بهترين راهش اينه كه خودت وقت بذاري و5واحديا10 درهرسري افزايش بدي با برنامه محك زن تستش كني واگه مشكلي ايجادنكرددوباره ادامه بدي تاجايي كه سيستم به مشكل ازقبيل خروج از بازيها رستارت شدن و... برنخوره وبقول معروف پايداربمونه موفق باشي.

ببين اور عادي باعث سوختن نميشه 100 دفعه.
هيچ وقت هم معلوم نيست كه يه كارت تا چه حدي ميتونه اور شه خودت بايد امتحان كني ببيني تا چقدر ميتونه.5500 شما خيلي اور شه واسه ي هر واحد 100 تاس كه فكر نكنم بيشتر از 70 تا بشه.

ببين.من اور كلاك كردم.50 تا از هر كدوم بيشتر كردم.رفتم توي بازي ريديك و مشخصات را بالاي بالاي بالا گذاشتم.بعدش هم اومدم تو بازي و دما رفت روي 85-90 و بعد هم از توي سايه ها و ادم ها مثل هاي تيز دراز بيرون مياد.چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نوشته شده توسط mohammad20:
پس منظورت اینکه 5 تا باعث سوختن نمیشه؟
پس اور کلاک غیر عادی چیه؟
نه كه نميسوزه.دوسته عزيز اصلا شما از يه حدي نميتونين براي اور بيشتر برين چون ارور ميده.اور غير عادي مثل ولت مود-بايوس مود و كارهاي مشابه.
شما مطمعن باش كه نميسوزه.
اوركلاك باعث سوختن نميشه بلكه دما باعث سوختن ميشه.وقتي شما يه كارت رو اور ميكني دماي هسته ي اون بالا ميره و اگه كولينگ خوب نباشه ميسوزه.
شما از چه برنامه اي براي اور استفاده ميكنين؟

نوشته شده توسط half_life2.5:
ببين.من اور كلاك كردم.50 تا از هر كدوم بيشتر كردم.رفتم توي بازي ريديك و مشخصات را بالاي بالاي بالا گذاشتم.بعدش هم اومدم تو بازي و دما رفت روي 85-90 و بعد هم از توي سايه ها و ادم ها مثل هاي تيز دراز بيرون مياد.چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
زياد اور كردي.دماي كارتت رفته بالا.ارتيفكت داره ميده.فك كنم اگه خيلي تيز باشن و رنگش سياه از اور بيش از حد مموريه.
از هر كدوم 10 تا كم كن يه تست بزن.
كلا nv40 زياد قابليت اور پذيري نداره به علت مصرف برق بالا و دماي زياد

من با نرم افزار RivaTuner v2.0 اور میکنم
بدی کارت من به اینه که دما رو نشون نمیده
حالا چقدر اور کنم
راستی core clock mx 4000 از fx 5500 بیشتره من یه جا دیدم نوشته بود 275 در صورتی که مال من 250 هست ؟

نوشته شده توسط half_life2.5:
اره.سياهه.حدود 2 متره!!!تيز هم هست.خودت تو ياهو گفتي 50 تا از هر كدوم اضافه كن.10تا هم كم كردم.كمتر شده.ولي بازم هست.
10 تا ديگه هم كم كن ببين استيبل ميشه يا نه.6800 كلا زياد خاصيت اور نداره .

با کارت گراقبک FX 5500 و با خود نرم افرار درايور کارت،OverClock کردم و قدرت رو بالاتر برد.
يه گزبنه داره که خودش بهترين حالت رو بين فرکانس GPU (هسته)و فرکانس RAM کارت گرافيک رو پيدا مي کنه.البته دستي هم ميشه.
از رو CD گزينه OverClock Tools رو بزنيد،يه رجيستر نصب مي شه و يه گزينه به منوهاي Nvidi Display ،
به اسم clock frequency setting اضافه مي شه که از همين منو مي شه فرکانس ها رو بالا برد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or