(Overclock (VGA

• Thread starter Thread starter Hassan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام.من يه سوالي دارم.من وقتي كارت گرافيكمو(6800اولترا)رو اوركلاك ميكنم و وقتي توي بازي ميرم به جاي اينكه مثلا سرعت فريم بالا بالا بره پايين مياد و صفحه سياه ميشه.چرا؟البته ميدونم دماي اون بالا رفته.ولي يه راه حل بديد.در ضمن.بگيد كه چگونه ميتونم اين كارتو اوركلاك كنم كه نسوزه.يعني بالا ترين درجه رو بگيد.
در ضمن.كارت من اين بازيها رو در چه حدي ميتونه اجرا كنه(البته خوب اجرا كنه):
2-call of juarez
3-alan wake
4-evil4
5-alone of the dark
6-crysis
7-dark messiah
8-cell factor
9-brothers in arms hells highway
10-battle field2142
11-enemy terorist
12-fifa2007
13-half life2:episode two
14-medal of honor airborn
15-hell gates london
16-splintell cell duble agent
17-time shift

نوشته شده توسط carbon:
اقا ممد رضا سلام:cheesygri
اقا يه سوالي شما تو 3dmark ها چند گرفتي؟
راستي من با كول بيت اور كردم ممروري رو تا 815 و كلاك رو تا 570 برد بالا برد ولي تغيير خاصي نديدم چه كنم اقا :( بيشتر اور كنم ؟
راستي من مجتبي بيدم :blushing: (اخ چه قدر لوس:p )
سلام
من 3دي رو ندارم ولي توي aquamark 2003 با اين مشخصات امتيازم اين بود
cpu:pentium 4 northwood 2.66@3.06
main:sl-85erv2-c
ram:2x512 kingstone remark ddr400
vga:xfx geforce 6600 gt 500/100@592/1202
gfx:7,557
cpu:6,350
total:47,387

cpu:2.6
main:sl85
ram:1gig
vga:6600gt
gfx:6,477
cpu:5,388
total:40,223
شما ديگه كارتت رو بيشتر اور نكن.

امير حسين جان اولا من هيچ ادعايي نكردم.دوما امضات رو ديدي؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با كول بيتس اور كن.
منم علمه غيب كه ندارم .اون بازيها وقتي نيومدن چي بگم الكي؟؟

نوشته شده توسط m_unknown_r:
امير حسين جان اولا من هيچ ادعايي نكردم.دوما امضات رو ديدي؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با كول بيتس اور كن.
منم علمه غيب كه ندارم .اون بازيها وقتي نيومدن چي بگم الكي؟؟

نه.كلا منظورم همه بچه ها بود.در ضمن.اون بازيها رو ولش كن.به نتيجه رسيدم.در ضمن.ميتونم اور كلاك بكنم.فقط از شما ميخوام كه بهم بگيد چجوري اور كلاك كنم كه نسوزه و همچنين چرا وقتي اور كلاك ميكنم و در بازي ميرم بازي خط خطي و سرعتش كم ميشه.چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ببين.الان من تا چه حدي اور كنم؟تا چه عددي؟كور كلاك و مموري كلاك.
در ضمن.من سرعتم خيلي پايينه الان.نميتونم تموم صفحه ها رو بگردم.اگر ميشه خودت برام نقل قول كنيد.

اقا.يكي كمكم كنه.بگيد كه چند واحد اور كلاكش كنم و البته بگيد كه بايد چيكار كنم كه دماي كارتم بالا نره و ارتيفكت نشه؟يا اينكه در بازي سرعتش پايين نياد؟
ببخشيد.محمد رضا جون.ميشه از اون پستت كه گفتي تو صفحات قبلي هست يه نقل قول بگيري؟در ضمن.لينك دانلود كول بيت رو هم بديد.

محمد رضا جون.فكر كنم منو بشناسي.اخه ما تو بازيكده خيلي دوست بوديم.تو هميشه تو تاپيك سخت افزار من ميومدي.اينم ايدي من در بازيكده:
half_life3
شناختي؟
ميشه بهم كمك كني ؟

نوشته شده توسط half_life2.5:
اقا.يكي كمكم كنه.بگيد كه چند واحد اور كلاكش كنم و البته بگيد كه بايد چيكار كنم كه دماي كارتم بالا نره و ارتيفكت نشه؟يا اينكه در بازي سرعتش پايين نياد؟
ببخشيد.محمد رضا جون.ميشه از اون پستت كه گفتي تو صفحات قبلي هست يه نقل قول بگيري؟در ضمن.لينك دانلود كول بيت رو هم بديد.
دوست عزيز اگه اور كني دماي گرافيك خودبهخود بالا ميره در ضمن كارت شما الان نيازي با اور كردن داره ؟ :-" بزار بازيهاي جديد بياد بعد اين كارو انجام بده. اور هم بايد در حد تعادل باشه مثلا يه دفعه نري 500 600 تا اضافه كني. 100 تا 200 معمولشه

اخه 6800 كه انقدر دماش بالاس 50 تا هم اور كنه شاهكار كرده.
اونم اولترا كه ديگه دماش ميتركونه و البته با اور هم چيزي نصيبش نميشه چون ديگه 1-2 فريم كه كاري نميتونه كنه مثلا توي يه بازي مثل ابليويون كه اين كارت 20 فريم كم داره.

بابا.مگه ميشه يه كارت نشه اور كلاك كني!!!؟يشما يه راه حل بده تا دماي كارتم بالا نره.و بگيد كه چند واحد اور كلاك كنم؟؟مثلا 50تا خوبه؟خيلي دماش بالا ميره.چرا؟بايد چي كار كنم؟

سوالي كه هميشه براي من مطرح بوده اينه كه چرا يه كارت گرافيكي كه درزمان خودش اونم نه چندان دور جزبهترينها بوده با يه قيمت بالا حالا ديگه حرفي واسه گفتن نداره چرا اينقدر بين كنسولها و كامپيوتر اختلاف وجود داره شما طرفدارهر كنسولي كه باشيد اونو به قيمت نصف نسبت به كامپيوترتهيه ميكنيد حتي برخي از كارت گرافيك ها قيمتهايي معادل يه كنسول x360ياحتي فراترازاون دارن درحالي كه شما باخريديه كنسول نه تنها تا سالها ازبازيهاي زيباي اون بدون دردسرلذت ميبرين بلكه هيچگاه احتياج به ارتقا وتعويض قطعات با قيمتهاي نجومي نداريد مگه چه تفاوتي بين اين دو وجودداره(باتوجه به اين كه به pcبه ديديك وسيله بازي نگاه كنيم)؟شايدبازيهاي براي اون كنسول موجودباشه كه ارزشش ازداشتن يه سيستم قوي بالاترباشه همونطوركه من به خاطرRE4 بالاخره مجاب شدم تا يه ps2 بگيرم ودرآينده احتمالابخاطرre5 يه ps3اما تنها افسوسي كه باقي ميمونه استفاده نكردن از كل امكانت اون كنسول دركشورمون مثلا خودمن آرزوبه دل موندم با ps2يه بار online بازي كنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or