(Overclock (VGA

• Thread starter Thread starter Hassan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا من اینجا تازه واردم.
توقع نداشته باشید این 17 صفحه رو بخونم تا جواب سوالم رو پیدا کنم!
میخواستم بدونم کارت گرافیک من که GeForce 6200 xfx 256 Mb AGP8x هست ، برای اورکلاک مناسبه؟
برای اورکلاک کردن چکار باید بکنم؟
آیا احتمال آسیب دیدن کارت هست؟
به جز آورکلاک ، راه دیگه ای هم هست برای افزایش قدرت کارت؟
آخه کارت من همه ی بازی ها رو اجرا میکنه ، ولی سرعت فریم مناسب نیست .
آخرین درایور هم نصب کردم.

میخواستم بدونم کارت گرافیک من که GeForce 6200 xfx 256 Mb AGP8x هست ، برای اورکلاک مناسبه؟
برای اورکلاک کردن چکار باید بکنم؟
من هم همین کارت رو دارم, میتونی بدون سیستم خنک کننده اضافی به Core Clock حدود 25 واحد اضافه کنی و به Memory Clock حدود 50 تا.
اما تاثیر خیلی زیادی برای من نداره... دو سه فریم اضافه میکنه... بعضی وقتام اصلا فرقی نداره با وقتی که اورکلاکش نکردم!
برای اورکلاک کردن هم برو به سایت http://www.guru3d.com و برنامه Riva Tunner (اگه اشتب نکنم اسمش همینه) رو دانلود کن با اون میتونی اورکلاک کنی.
خرین درایور هم نصب کردم.
آخرین درایور فکر کنم همین امروز اومد! چون اولین دانلود در سایت www.9down.com بود.
ه جز آورکلاک ، راه دیگه ای هم هست برای افزایش قدرت کارت؟
آخه کارت من همه ی بازی ها رو اجرا میکنه ، ولی سرعت فریم مناسب نیست .
یه راه دیگه هم وجود داره :cheesygri .... یه کارت High End بخر. :cheesygri

آخرین درایور فکر کنم همین امروز اومد! چون اولین دانلود در سایت www.9down.com بود.[/
QUOTE]
چی شد؟
من ورژن 91 رو دارم....دوباره جدیدترش اومد؟؟؟؟؟
یه راه دیگه هم وجود داره .... یه کارت High End بخر.
راست میگی...چرا به فکر خودم نرسید.....
به قول خودت تو شاهکاری....

چی شد؟
من ورژن 91 رو دارم....دوباره جدیدترش اومد؟؟؟؟؟
این آخریشه :
Nvidia Forceware 91.36 WHQL ( 32-bit / 64-bit ) Final
راست میگی...چرا به فکر خودم نرسید.....
به قول خودت تو شاهکاری....
چشات شاهکار میبینه! ;) :love:

آخرین ویرایش:
این آخریشه :
Nvidia Forceware 91.36 WHQL ( 32-bit / 64-bit ) Final
این بود می گفتی دیروز اومده؟؟؟؟:D
مال شما 91.36 هست ، مال من 91.37 :cheesygri
جدی میگم.

ولی پسوند WHQL رو نداره مال من.
WHQL برای چی هست ؟
اگه اشتباه نکنم برای فیزیکه ، نه؟
بگید اگه بدرد میخوره WHQL جدا دانلود کنم.

چشات شاهکار میبینه!
نه بابا جدی شاهکاری....
ما قشر خیلی خیلی خیلی خیلی فقیر و آسیب پذیر جامعه (!):( :(( ;) ;) ;) چطوری بریم کارت High End بخریم؟؟؟؟؟

در ضمن نگفتی این اورکلاک کردن خطر هم داره یا نه؟؟؟
من کیسم فن هاش پشتش نیست ، بغلشه. برای کارتم فن جدا ندارم ، ولی فن های کیسم دقیقا کنار کارت گرافیکه.
برات با شکل نشون میدم:
::::: = مادر برد
# = کارت گرافیک
+ = فن
فضای خالی هم با ` پر کردم.

````````````````````````````` __
:::::````````````````````+```````|
:::::````````````````````+ ``````| ---------------> فن یک
:::::````````````````````+ ``````|
:::::```````````````````` + ````__|
:::::````````````````````````````
:::::###############`````````
::::: ```````````````````` `````__
:::::````````````````````+ ``````| ---------------> فن دو
:::::````````````````````+ `````__|

اما تاثیر خیلی زیادی برای من نداره... دو سه فریم اضافه میکنه..
برای من که بازی ها رو با میانگین فریم 10 بازی میکنم ، 2 ، 3 فریم خودش یه دنیائه.

آخرین ویرایش:
در ضمن نگفتی این اورکلاک کردن خطر هم داره یا نه؟؟؟
درصورتی خطر داره که مثل حسین برداری تا آخر اورکلاک کنی :cheesygri کارت گرافیک ذوب میشه!
همون قدر که گفتم بکن مشکلی پیش نمیاد.
: = مادر برد
-- = کارت گرافیک
+ = فن

ل __
: ل + |
: ل + | ---------------> فن یک
: ل + __|
:---------------------
: __
: + |
: + | ---------------> فن دو
: + __|
:blink1:

آقا شرمنده دو تا پستم پشت سر همه.
آخه گزینه ی ویرایش نیستش.
::::: = مادر برد
# = کارت گرافیک
+ = فن
فضای خالی هم با ` پر کردم.

````````````````````````````` __
:::::````````````````````+```````|
:::::````````````````````+ ``````| ---------------> فن یک
:::::```````````````````` + ````__|
:::::````````````````````````````
:::::###############`````````
::::: ```````````````````` `````__
:::::````````````````````+ ``````| ---------------> فن دو
:::::````````````````````+ `````__|

این کیس منه.
سمت چپ مادر برده.
فضای خالی هم با ` نشون دادم.
حالا بگید تا کجا اورکلاک کنم که کوچکترین آسیبی به کارت نزنم.

نوشته شده توسط SHvIRUS:
5700 کارت ضعیفیه ;)

برای اجرای F.E.A.R. با بالاترین تنظیمات گرافیکی و فریم ریت بالا فکر کنم کارت Geforce 7600 کافی باشه...

اگر دست بالا حساب كنيم چه كارتي مناسب

اگه دسته بالا حساب كنيم همه ي كارت ها ضعيفند.مثلا ما كدوم كارت رو داريم كه بتونه فيير رو با اخرين تنظيمات و با 8xaa-16xaf اجرا كنه.حتي 7950 هم به صورت كواد در اين تنضيمات نتونسته بالاي 40 فريم بياره 2048*1536 4xaa-16xaf
ولي كارتي كه بتو نه تو رزولوشن 1280*1024 و همراه انتي الياسينگ و ... بازيرو اجرا كنه 7600 جي تي هست و اگه دنباله فريم روونه 60 هستيم بايد 7900 جي تي داشته باشيم.

به سلام جناب m_unknown_r فك كنم تو بازيكده فقط اسمتunknow بود درسته؟ البته شايد اشتباهي گرفتما هميشه سرت تو گرافيك بود
خوب اقا ببين يه سوال فني دارم من دو 7900 جي تي دارم برنامه اور كلاك هم دنبال كارتم بود اسمشم Win fox 2.0 مشخصه كه كارتم از شركت ليد تك هست.ولي تا حالا جرات نكردم اور كنم
كلاك و مموريش هم به اين صورته 540/1430 در ضمن مشخصه دقيق كارتم 7900gt exterm هستش شايد تعجب كني چرا ميخام اور كنم بنظرت تاچه قدر كلاكش رو بالا ببرم تا كارت منفجر نشه و و تغييرات محسوس باشه.
در ضمن اگه در مورد اور CPU و رم هم اطلاع داري ما رو بي خبر نذار در ضمن مادر بوردم هم ABIT AN8 SLI Fatal1ty هستش
مرسي
راستي براي اثبات گفتهام
24ycnsy.jpg

24yco4z.jpg

من تو خيلي سايت ها فعاليت داشتم.نه اشتباه نكردي.اينجا مثله اينكه قبلا يكي unknown رو داشته.شايدم خودم بودم پسورد يادم رفاه.
سيستمه خوبي داري واسه ي اور كلاك.
مادربوردتم چيزه خوبيه هموني كه پره فن با led قرمزه.
ببين كارتت رو ميتوني بي خطر تا 560/1460 اور كني كه تغييرات محسوس نيست ولي اگه ميخواي محسوس باشه خظرناك ميشه.يعني خطرش به خاطر نبوده يك خنك كنندس.اگه بتوني فن ارتيك كولر رو واسه ي كارتات پيدا كني راحت ميتوني كارتات رو تا فركانس 7900 gtx بالاببري.راستي حواسم نبود همون 560/1460 هم محسوسه چون كارته شما به صورته sli هست و اون 560 براي sli برابره با 590 براي single .
اگه بخواي كارتت رو اور درستو حسابي يعني تا 650/1600 يا بيشر! كني بايد بايوس مدش كني يا ولت مد كه كارته شما هم مثله gtx داراي 1.4 ولت به جاي 1.2 ولت داشته باشه.اون موقع ميتوني كلاك ها رو خيلي افزايش بدي.ولي اگه خنك كننده نباشه كارتت ميره هوا.همون 560/1460 خوبه.با ريوا تيونر يا كول بيتس ميتوني اورشون كني.
www.guru3d.com
ميتوني برنامه هارو پيدا كني تو اون سايت.
براي cpu هم اول بايد بدونم رمت چي هست تا بتونم بگم چه قدر ميتونه استيبل باشه.ولي معمولا amd با فن استاك تا 2.6 راحت اور ميشه.فط بايد ولت بدي بهش تا پايدار شه.من خودم تا حالا با amd كار نكردم ولي مقاله هاش رو زياد خوندم.اگه اون اور 100% شد بگو تا برات روش كار رو step-by-step بگم.
راستي از كارت تعجب نميكنم كه ميخواي اور كني.هر چقدرم سيستم قوي باشه بازم ادم عطش قويتر بودن داره.

نوشته شده توسط m_unknown_r:
اگه دسته بالا حساب كنيم همه ي كارت ها ضعيفند.مثلا ما كدوم كارت رو داريم كه بتونه فيير رو با اخرين تنظيمات و با 8xaa-16xaf اجرا كنه.حتي 7950 هم به صورت كواد در اين تنضيمات نتونسته بالاي 40 فريم بياره 2048*1536 4xaa-16xaf
ولي كارتي كه بتو نه تو رزولوشن 1280*1024 و همراه انتي الياسينگ و ... بازيرو اجرا كنه 7600 جي تي هست و اگه دنباله فريم روونه 60 هستيم بايد 7900 جي تي داشته باشيم.

كلاً در ايران هم از لحاظ كاركرد و هم از لحاظ قيمت همين GeForce 7600GT بهترين انتخاب هستش :tick:

نوشته شده توسط m_unknown_r:
من تو خيلي سايت ها فعاليت داشتم.نه اشتباه نكردي.اينجا مثله اينكه قبلا يكي unknown رو داشته.شايدم خودم بودم پسورد يادم رفاه.
سيستمه خوبي داري واسه ي اور كلاك.
مادربوردتم چيزه خوبيه هموني كه پره فن با led قرمزه.
ببين كارتت رو ميتوني بي خطر تا 560/1460 اور كني كه تغييرات محسوس نيست ولي اگه ميخواي محسوس باشه خظرناك ميشه.يعني خطرش به خاطر نبوده يك خنك كنندس.اگه بتوني فن ارتيك كولر رو واسه ي كارتات پيدا كني راحت ميتوني كارتات رو تا فركانس 7900 gtx بالاببري.راستي حواسم نبود همون 560/1460 هم محسوسه چون كارته شما به صورته sli هست و اون 560 براي sli برابره با 590 براي single .
اگه بخواي كارتت رو اور درستو حسابي يعني تا 650/1600 يا بيشر! كني بايد بايوس مدش كني يا ولت مد كه كارته شما هم مثله gtx داراي 1.4 ولت به جاي 1.2 ولت داشته باشه.اون موقع ميتوني كلاك ها رو خيلي افزايش بدي.ولي اگه خنك كننده نباشه كارتت ميره هوا.همون 560/1460 خوبه.با ريوا تيونر يا كول بيتس ميتوني اورشون كني.
www.guru3d.com
ميتوني برنامه هارو پيدا كني تو اون سايت.
براي cpu هم اول بايد بدونم رمت چي هست تا بتونم بگم چه قدر ميتونه استيبل باشه.ولي معمولا amd با فن استاك تا 2.6 راحت اور ميشه.فط بايد ولت بدي بهش تا پايدار شه.من خودم تا حالا با amd كار نكردم ولي مقاله هاش رو زياد خوندم.اگه اون اور 100% شد بگو تا برات روش كار رو step-by-step بگم.
راستي از كارت تعجب نميكنم كه ميخواي اور كني.هر چقدرم سيستم قوي باشه بازم ادم عطش قويتر بودن داره.

سلام مرسي توضيحاتت عالي بود اون سايتي رو هم كه دادي خودم هميشه توشم ودرايورهاي جديد رو ازش ميگيرم خيلي وقته كه اين سايتو ميشناسم ببين من فك نميكنم مشكل خنك كننده گي داشته باشم چون من واسه يه همچين سيستمي دوتا جيز مهم رو فراموش نكردم او اون هم تعداد فن كافي و كيس خوب قصد تعريف ندارم ولي من 135 تومن پول كيس دادم اول دنبال كيس XPS ميگشتم كه اصلا تو تهران نديدم سه تا بازار و مجتمع بايتخت رو زير رو كردم تنها مدل خوبي كه ديدم كيسGREEN SERVER بود ظاهر همچين شيكي نداره ولي جا دار وبزگه يه فن بزرگ دو تا فن متوسط داره و جاي سه تا فن ديگه هم داره خودمم يه فن هارد واسه هاردم گرفتم خود مادر بورد هم كه فن داره و واسه دوتا كارت اس ال آي هم در قسمت بالايي همونجا كه پل قرار گرفته فن گذاشتم مدل پاورم هم هست كه جدا گونه 230 تومن خريدم اول خاستم 680 وات ترملتك (اگر اسمشو درست گفته باشم )بزارم كه وقتي تست كرديم ديدم موقعي كه ويندوز بالا اومد يه پيغام از كارت گرافيك دار كه گفته بود داره برق كم مياره و اگر درست نشه اسيب ميبينه وممكنه پرفورمنس اصلي رو نده اين بود كه تنها پاوري كه ديدم تو تهران پاور گرين با 780 وات قدرت بود خود اين پاور دو تا فن داره در كل من نميزارم دماي داخل كيس از 28 درجه و دماي سي پي يو از 32 درجه بالاتر بره يعني علاوه بر اين مقدار فن كولر هم رو سر اين كيس روشنه خود كيسم كه گفتم جاي فن داره اگه به نظرت نياز هست بزارم واسش؟مدل رمم هم O.C.Z CL2.5 pc 3200 هستش كه متاسفانه رم كورسير نديدم اگه ميشه در مورد آور سي پي يو استپ باي اسپ توضيح بده (البته اگه درد سر نيست) چون تا حالا اور سي پي يو نكردم:cheesygri
من با ريوا تونر كار كردم ولي با درايور كاتم سازگار نيست كول بيت هم كار نكردم ولي برنامه خودش واسه اور خوبه وين فوكس رو ميگم اينم عكسش
24z91k3.jpg

جون تو اگه تنضيماتو انطوري بزارم چي ميشه :cheesygri :eek: :cheesygri
24z95ab.jpg

راستي امتيازم در
3DMark06 6909
SM2.0 3164
SM3.0 3311
CPU 1510
-----------------
3DMark05 10827
ميبيني چه قدر سي پي يوم نمرش كمه :(( :((

آخرین ویرایش: