(Overclock (VGA

• Thread starter Thread starter Hassan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این که نشد پاسخ
لطفآ بیشتر توضیح بده یا بقول خودت خفن توضیح بده
یکم سریع تر
در ضمن آیا با این کار به مرور زمان کارت گرافیک هم خراب میشه البطه منظور من این نیست که آنقدر OC را بالا ببریم تا کارت همون موقع بسوزه منظورم اینکه به مرور زمان اتفاقی برای کارت نیافته.
راستی اگر نرم افزار و ... هست را بگید و پاسخ کامل دهید چون الان میخوام همین کارار با کارتم بکنم.
کارت من:
Geforce 5500 FX 256 MB

شما اگه ميخواين اور كني برو اين 2 تا برنامه رو بگير.
riva tuner-cool bit
دومي روي درايور انويديا تغييراتي ايجاد ميكنه كه قابليته اور هم داشته باشه همينطور كار باهاش ساده تره و حجمشم فقط چند كيلو بايته.
كارته شما اور بشه هيچ تاثيري توي گيم احساس نميكنيد و امكانه اسيب ديدن به كارتم زياده چون اين كارتا قديمين و با تكنولوزي 130 نانو ساخته ميشد به همين دليل گرم ميكنن.البته اور كم در مدت زمانه طولاني هم اسيبي به كارت نميزنه(همينطور تاثيري هم در قدرته كارت نداره)
من يه 5700 داشتم انقدر اور كردم تا هستش ذوب شد.ماله گيگاهم بود.گارانتي هم قبول نكرد.اور براي كارتهايي مثله 6600-6800 non-7600gs-7900gt چيزه خوب و با ارزشيه كه ميتونه كارتارو به يه مدل بالا تره خود تبديل كنه(البته در مورده 7600 اگه رمهاش ddr3 باشه و در مورده 7900 هم با ولت مد و كاراي خطر ناك)
شما يكي از اون 2 تا برنامه رو بگير (تو اين سايت پيدا ميكني www.guru3d.com(

سلام خدمت همه دوستان بازي سنتر
يه مدت كه فن گرافيكم بشدت صدا ميكنه هرچند ممكن طبيعي باشه ولي باعث آزار ميشه حالا مي خواستم ازدوستان سوال كنم با توجه به اينكه بعضي از بردهاي گرافيك من (9550) بدون فن هستن ممكن سيم تغذيه برقشو قطع كنم تا فنش ديگه سروصدا نكنه وتوسط همون هتسينكش خنك بشه؟بنظرشمامشكلي پيش نمياد؟...

چرا مشكل پيش مياد.
اگه سيمشو قطع كني كارتت در عرضه 5 ثانيه ميسوزه.
اونايي كه ميبيني با هيت سينك خنك ميشه كلي روي هيتش كار شده و طراحيش كلا فرق داره با اين هيتاي همراه با فن.
فنه كارته منم خيلي صدا ميده به اندازه ي يه كولر ابي.
راه حله شما tide watere:D
منظورم از تايد واتر خنك كننده ي ترمال تيكه ها يه وقت پودرو ابو اشتب نگيري:p

دوست عزيز خود شما تجربه چنين كاريرو تا حالا داشتين ومطمئن هستيد هسته ميسوزه؟وبنظرشما علت اينكه فن گرافيك بعداز مدتي دچار سرو صدا زيادي ميشه چيه درصورتي كه فن سي پي يو من مدت دو سه سال بدون هيچ دردسر وسروصداي ناهنجاري داره كارميكنه؟آيا اين سروصداي زياد درفن هاي كارت گرافيك هاي رده بالا هم صادق؟درضمن درست من زياد پست نميدم ولي اين دليل نميشه كه همچين بيخبرم باشم سيستم خنك كنندگي آبي فعلا براي سيستم من مقرون بصرفه نيست.

منم اون قسمتو به يه حالت شوخي گفتم دوسته عزيز و مگه اطلاعاته ادم به پستاي زياده؟;)
خيلي ها تو اين سايت پست بالا دارن ولي اطلاعات 00000000000
بله من تجربه داشتم(البته نه به اين صورت كه فن رو قطع كنم بلكه سره اور كارتم هستش ذوب شد)
اين كاري كه ميگم رو براي 1 صدم ثانيه انجام بده منظوره منو ميفهمي.
وقتي كامي روشنه دستت رو بذار روي برده كارته گرافيكت و يه لحظه(خيلي كوتاه)دستت رو با پره هاي فن كارتت تماس بده(اصلا سعي نكن وايسونيش فقط سرعتشو براي نيم ثاني كم كن).
بعد اين كارا خودت متوجه ميشي كه چقدر برد داغ ميشه كه حتي دستت رو ميسوزونه.
اينجا ما فقط سرعتو كم كرديم حالا اگه سيمو قطع كني ميبيني كه كارتت ذوب ميشه.
بله كارت هاي بالا هم سرو صدا دارن.اين به اين علته كه فن كارت كه هوا رو با سرعت به داخل ميكشه از اون پره هاي ريز ميخواد هوا رو خارج كنه كه همين باعث سرو ضداي زيادي ميشه.
ممكنم هست بين اون پرهها گردو خاك رفته باشه كه صدا رو بيشتر ميكنه.
فن cpu به خاطر بزرگ بودن و وجود فاصله ي بيشتر بين شيار هاي سينك كم تر سرو صدا ميكنه.منم خودم از دست صدا خسته شدم ولي چاره چيه؟

آقا یه سوال.
من هر بار که کارتم رو اور میکنم وقتی کامپیوتر رو خاموش میکنم دفعه بعد دوباره باید اورش کنم.داستان چیه؟یعنی اطلاعات اور سیو نمیشه.این مورد راجع به فن هم صادقه.
بعد توی برنامه ریوا تیونر.
من هنوز هم نمیتونم اطلاعات رو توی بازی نشون بدم.همه کارهای لازم رو هم کردم.
باتشکر....

نوشته شده توسط T800:
سلام خدمت همه دوستان بازي سنتر
يه مدت كه فن گرافيكم بشدت صدا ميكنه هرچند ممكن طبيعي باشه ولي باعث آزار ميشه حالا مي خواستم ازدوستان سوال كنم با توجه به اينكه بعضي از بردهاي گرافيك من (9550) بدون فن هستن ممكن سيم تغذيه برقشو قطع كنم تا فنش ديگه سروصدا نكنه وتوسط همون هتسينكش خنك بشه؟بنظرشمامشكلي پيش نمياد؟...

كارتت چيه؟

كارتت چيه؟

من قبلا يه 5500 جي فورس داشتم كه اونو بخاطر صداي وحشتناك فنش ردكردم رفت يعني واقعا ديگه غيرقابل تحمل شده بود الانم يه 9550 ati بابرد AKN دارم كه زياد راضي كننده نيست چند وقت پيشم مي خواستم سيستمو ارتقا بدم ولي متاسفانه باوجود پرداخت هزينه زيادي كه به آدم تحميل ميكنه تايه مدت جوابگو بعدشم كه خودتون ميدونيد.;) :-"

سلام به همه دوستان

یه مقاله جالب پیدا کردم در مورد OC کردن
جالبه بخونید ضرر نکردید بخصوص برای اونهایی که میخواند در این مورد اطلاعاتی کسب کنند .!
ویا با برنامه های اون چطوری کار کنند .!
كارت‌گرافيك خود را منفجر كنيد!

این یکی هم جالبه

كامپوتر شما واقعا به چه مقدار حافظه نياز دارد ؟

تا بعد یا علی

امروز با كلي استرس تصميم گرفتم فن گرافيكو يه چند لحظه اي از كار بندازم در كيسو باز گذاشتم كه كمتر گرم بشه واسه چند دقيقه اي ضمن قطع فن همزمان بازيرو باهاش اجرا كردم بعدازاينكه ازبازي خارج شدم سريع سيستمو خاموش كردم و هتسينك گرافيكو لمس كردم واي عجب گرماي وحشتناكي ايجاد كرده بود بنابراين تصميم گرفتم خاك فنشو تميز كنم شايد صداش كمتربشه خوشبختانه يه مقدار از سروصداش كاسته شده خداروشكر:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or