(Overclock (VGA

• Thread starter Thread starter Hassan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تشکر...
دیگه کم کم دارم کلافه میشم.الان که دارم بازی HL2:E1 رو اجرا میکنم تکسچرها لود نمیشه و همچین چیزی بوجود میاد:

جالب اینه که اگر در هنگام لود کردن محیط بعدی دور و برت تکسچر لود نشده باشه بعضی وقتها یکدفعه تکسچرها درست میشن.
خود بازی کاملا روون اجرا میشه.
بازی بعدی که میخوام انجام بدم Oblivion هستش.میترسم با این وضعی که من دارم بازی حتی لود هم نشه.
و برای اولین آشتی با بازیهای اول شخص رفتم سراغ GR:AW که تنها بازی اول شخصی بود که واقعا دلم میخواست بازی کنم و تا آخرش برم.اما وقتی میره توی بازی تکسچرها به طور کلی لود نمیشن.حتی اسلحه و محیط.تنها انیمشن بغل کلاهخود و جلوه Smoke لود میشه.بقیه همش سیاه...
برای همینه که با اول شخصها کلا کاری نداشتم و آخرین اول شخصم SWAT4 بود!!!
آخه چرا شرکتهای بازی سازی اول شخص همگی جنون گرافیک دارن؟؟ارزش بازیها دیگه داره به گرافیکشون سنجیده میشه.برا همین بود که اول شخص رو گذاشته بودم کنار.
دیگه موندم چیکار کنم.تنها راهی که به نظرم رسید اینه که دنبال یه نفر بگردم که کامپیوتر خفن داره و البته از این خفنیتش استفاده نمیکنه!!!مثلا 6800 یا 7200 یا حتی 7600 داشته باشه و از کامپیوترش به عنوان ماشین تایپ استفاده کنه!!! به هر حال "بهشونانداختهشده" ها هم پیدا میشن.مخصوصا عزیزان بزرگسال که نه کامپیوتر رو سردر میارن و نه حتی قابلیت یادگیری دارند.
هیچ چیزی رو لایق خریدن نمیدونم.چرا که چند ماه بعد واقعا قدیمی میشه.دایرکت ایکس دیگه...
مگه اینکه قیمتش 50 تومن باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
راستی DirectX 10 Compatible ها کی عرضه میشند؟
باتشکر...

من متوجه نشدم توی این عکس که شما گذاشتید من مشکلی نمیبینم ؟!
تکستر ها کاملا لود شده
عملیات بارگزاریه تکستر ها در ماده ها اخرین گزینه هستش (بعد از اون Shader ، و سایر تکنیک های دیگه )و اگر لود نشه همه چیز را به صورت Wire Mod میبنی
برای تعریف تکستر ها میشه گفت 2 بعد در قالب محیط 3 بعدی ، در واقع تکستر ها عکسی بیش نیستند
راستی DirectX 10 Compatible ها کی عرضه میشند؟
احتمالا بعد از سریه 7950 NVIDIA و X1900XTX ATI این 2 شرکت دیگه برای DX10 دست به کار بشند

من این پستت رو که دیر دیدم!!
ولی باید بدونی که واقعا تکسچرها لود نمیشدن.
لطفا لینک آخرین ورژن Rive Tuner اگر هم کرک یا پچ داره بدین ممنون میشم.
شاید یه مدت دیگه من هم وارد بحث OC بشم!!توکل به خدا....
باتشکر...

بینم؟!!
چرا کسی تحویل نگرفت؟قبلا در عرض دو دقیقه جواب میدادین؟یا حدااقل امین میومد یه تیکه مینداخت میرفت!!!چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باتشکر.......

نوشته شده توسط Hassan:
ببخشيدا ولي فكر كنم تنتان اندكي خارش دارد براي متلك.:(( :((
اگه با محمد حسینی که ولش من بزار تا جون داره به من متلک بندازه :)

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

میگم اخرین ورژنش رو بگو تا بگردم محمد حسین ;)

راستی اسمش RivaTuner هست ها :D

من RivaTuner 2.0 رو پیدا کردم اگه اخریشه بگو تا لینک بدم.

خووووووووووووووب.MHR وارد میشود!!!
بلاخره 6800GT رو خریدم.
حالا برای اورکلاکش میخوام راهنمایی بگیرم:
اول اینکه نمیدونم چرا نمیتونم پیچ کیش رو جا بزنم.یعنی کارتم الان لقه.هرکار میکنم نمیتونم سواخها رو جفت و جور کنم!!
دوم.توی برنامه Riva Tuner من نتونستم بخشی رو که دمای کارت رو نشون میده پیدا کنم.برای اینکه وسط بازی نشونش بده توی بخش نمودارها لازمش دارم.
دمای هسته طبق برنامه اهدایی خود گیگابایت V-Tuner در ویندوز 55-56 و در هنگام کار سنگین که با گوست ریکون تست کردم 72-73 (رسما میدونم که فاجعه است!!!).
آیا امیدی به اورکلاک هست؟
اینطور که معلومه من برای اورکلاک کردن نیاز به سیستم خنک کننده دارم.شرکتی مثل ترمال تیک Thermal Take سیستمهای آبی جمع و جور مخصوص کارت گرافیک داره که قیمتش واقعا ماشاا... داره!!!حدود 20 تومن(فکر کنم بیشتر بود).
حالا شما چی پیشنهاد میکنین؟اگر فرضا یه فن CPU خوب خریدم بهتره روی هیتسینک نصبش کنم یا اصلا هیت سینک رو باز کنم؟
توجه داشته باشید که هیتسینک کارت من چیز خوبیه و تنها مشکلش اینه که فن کوچیکی داره.حتی هیت پایپ Heat Pipe هم داره.عکسش این پایین هستش:
98269.jpg

باتشکر....

به نظره من یه سیستم ابی بگیری بهتره. هیت سینک کارت رو هم باز نکن. شما که پول رو دادی 20 تومن هم روش. بهتره از اینه که کارت رو دست کاری کنی یا هیتش رو عوض کنی.

نوشته شده توسط SUPERMHR:
خووووووووووووووب.MHR وارد میشود!!!
بلاخره 6800GT رو خریدم.
حالا برای اورکلاکش میخوام راهنمایی بگیرم:
اول اینکه نمیدونم چرا نمیتونم پیچ کیش رو جا بزنم.یعنی کارتم الان لقه.هرکار میکنم نمیتونم سواخها رو جفت و جور کنم!!
دوم.توی برنامه Riva Tuner من نتونستم بخشی رو که دمای کارت رو نشون میده پیدا کنم.برای اینکه وسط بازی نشونش بده توی بخش نمودارها لازمش دارم.
دمای هسته طبق برنامه اهدایی خود گیگابایت V-Tuner در ویندوز 55-56 و در هنگام کار سنگین که با گوست ریکون تست کردم 72-73 (رسما میدونم که فاجعه است!!!).
آیا امیدی به اورکلاک هست؟
اینطور که معلومه من برای اورکلاک کردن نیاز به سیستم خنک کننده دارم.شرکتی مثل ترمال تیک Thermal Take سیستمهای آبی جمع و جور مخصوص کارت گرافیک داره که قیمتش واقعا ماشاا... داره!!!حدود 20 تومن(فکر کنم بیشتر بود).
حالا شما چی پیشنهاد میکنین؟اگر فرضا یه فن CPU خوب خریدم بهتره روی هیتسینک نصبش کنم یا اصلا هیت سینک رو باز کنم؟
توجه داشته باشید که هیتسینک کارت من چیز خوبیه و تنها مشکلش اینه که فن کوچیکی داره.حتی هیت پایپ Heat Pipe هم داره.عکسش این پایین هستش:
98269.jpg

باتشکر....

من هم حدودا دو سالی هست که ASUS 6800GT دارم. البته به نظر من بهترین 6800GT رو ASUS تولید کرده چون به راحتی و بدون افزایش ولتاژ و تغییر سیستم خنک کننده حتی به بالاتر از 6800ULTA آورکلاک قابل آورکلاک هست. در امضای من نتیجه اجرای 3DMark2005 رو میتونی ببینی.

سری 6800 تا دمای حدود 90 درجه به خوبی کار میکنه و دمای شما هم کاملا طبیعیه. اما در شرایط خوب شما میتونی سرعت هسته رو به 400 و حافظه رو هم به 1100 افزایش بدی.

بخش Hardware Monitor برنامه ریوا هم از اینجا میتونی پیدا کنی :
صفحه اصلی -> تب MAIN -> دکمه Customize -> تصویر IC و ذره بین

در مورد خنک کننده هم نظر من اینه که اصلا به فکر خرید خنک کنده برای این کارت نباش. برای خرید یه خنک کنده خوب باید بیشتر از 50 هزار هزینه کنی که در مقابل تاثیرش اصلا به صرفه نیست.

آهان!!
آخه میدونی....قبلا دمای 77 رو به عنوان دمای بالا در نظر داشتن.حالا شاید برای خودشون بوده!!
خوب...شما میتونی دقیقا یک Deadline برای افزایش دما تعیین کنی؟
توی برنامه Riva Tuner من نمودار مربوط به گرما رو پیدا نکردم.علاوه بر این هروقت میخوام که فریم ریت رو توی بازی نشون بده نشون نمیده.
باتشکر....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or