(Overclock (VGA

• Thread starter Thread starter Hassan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
فنی که به صورت فکتوری بر روی کارت نصب میباشد به هیچ عنوان مناسب برای Oc نیست
خیلی که بتونید Clock را بالا ببرید در مورد Core از 270 به 300 مموری هم از 400 تا 440
درجه حرارت بالاتر میره
سقف حرارتیه هر بورد و هر هسته ای متفاوت هستش ولی اون سقف حرارتی برای معنیش این نیست که شما میتونید تا اون درجه حرارت را داشته باشید و کارت نسوزه
فرضا سقف حرارتیه ی کارت من 115 هستش
در نتیجه من میتونم با درجه حرارت 75 درجه به مدت 5 ساعت کار کنم ، البته این مقدار به مرور زمان از عمر کارت کم میکنه ، البته نه اینکه مثلا بعد از 2 سال بسوزه یا ...
زمانی که ما به طور مثال یک بازی را اجرا میکنم از همون لحظه ی اجرا درجه حرارت بالا میره،
از شروع تا منوی بازی حرارت از 50 به 58 میرسه (نوسان خیلی داره)
زمانی که بازی Load شده و شروع به بازی کردن کردید
حرارت خیلی سریع بالا میره از 58 میرسه به 65 (خیلی سریع) این زمانیست که اگر مقدار Clock شما زیاد از حد باشه سیستم هنگ میکنه (اگر برد شما خوب نباشه بدونه اخطار قبلی میسوزه
البته این که مثلا از 58 به 65 برسه دلیل سوختن نیست در واقع در اون لحظه حتی سنسور(در کارت های جدید) هم قادر نیست مقدار تغییرات حرارتی را نشون بده ، در واقع حرارت از 58 در یک لحظه به بالاتر از 100 میرسه
پس مهمترین چیزی که ما باید در نظر داشته باشیم پایداریه ی درجه حرارت هستش
اینکه مطمین بشیم در مقدار بار سنگین درجه حرات بین 65 تا 76 نوسان داشته باشه
اونهم به صورت یکنواخت ...
یک نواختیه ی حرارت به این شکل هستش که حرارت به صورت تک واحدی صعود بکنه
نه اینکه از 65 در یک لحظه به 70 برسه بدونه اینکه سنسور
تموم این اعداد به صورت تقریبی هستش
من نرم افزار ندارم که بتونم از نمودار عکس بگیرم ، اگر شده براتون تغییرات نمودار حرارتی را میزارم

این نمودار توی بازیه F.E.A.R
همونطور که میبینید از شروع اجرای بازی تا قسمت MENU حرارت از 58 رسید به 62
و بین 62 تا 67 نوسان داشت
درجه حرارت در هنگام LOAD بازی دوباره رسید به زیره 60
از لحظه ی شروع بازی حرارت از زیره 60 درجه سریعا به 64 و 65 و...70 صعود کرد
و از این به بعد بین 73 تا 75 نوسان داشت
یه توضیحی بدم در این مورد که نتایج در شرایط OC خیلی شدید گرفته شده
که البته من قابی که از زیره فن (خیلی قوی) به زیره کارت میره را برداشتم
اینا میخواستم بگم که این دیگه آخرین مقدار ریسکی هست که شما میتونید بکنید و با این درجه حرارت کارتتون را OC کنید بدونه اینکه دیگه نگران سوختنش باشید
اینم هم یادتون باشه که با لمس کردن بورد کارت گرافیک نمیتونید درجه حرارت هسته را تخمین بزنید ...
یه نکته ی دیگه سریه کارت گرافیک های به طور مثال 6200 و 6600 با افزایش CLOCK درجه حرارت به مراتب کمتر از 7600GT بالا میره به همین خاطر قدرت مانور بیشتری داریم(برای 6600 یا 6200)

باز هم میگم اولین کاری که میکنید در کیس را باز میزارید
زمانی این کار لازم نیست که داخل کیس شما 2 تا فن با قطرحدودا 30-25 سانتیمتر
نصب باشه ( به غیر از فن POWER)
=====================================
این نتیجه بنچمارک F.E.A.R قبل از اورکلاک

نتایج خوبیه ی به نسبت افزایش کلاکی که داشتی
ولی بیشتر از این افزیش نده مگر اینکه یه فن خیلی خوب بزاری
البته چون کارتت سنسور حرارتی نداره بهتره به صورت تجربی حرارت را متعادل نگه داری

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط old snake:
با استفاده از برنامه fraps میتونی از صفحه اول سایت در قسمت دانلود بگیریش.
48.gif

حسین خان این برنامه تعداد فریم ها رو مشخص میکنه بنچمارک کارتهای گرافیکی رو که نشون نمیده
64.gif

برای دیدن بنچمارک کارتهای مختلف میتونین اسم کارت ( اگه بازی خاصی میخواین با اسم بازی ) همراه با کلمه ی بنچمارک تو گوگل سرچ کنید;)

48.gif

حسین خان این برنامه تعداد فریم ها رو مشخص میکنه بنچمارک کارتهای گرافیکی رو که نشون نمیده
64.gif

برای دیدن بنچمارک کارتهای مختلف میتونین اسم کارت ( اگه بازی خاصی میخواین با اسم بازی ) همراه با کلمه ی بنچمارک تو گوگل سرچ کنید
;)
امین جون این برنامه هم میتونه با قرار دادن فریم های نمایش داد شده در یک لیست benchmark بگیره من که خودم این کار رو باهاش می کنم اگه می خوای کاملا توضیح بدم;)

ای بابا ایشون گفتن بنچمارک بازی های دیگه منظورشون هم بنچمارک بازی های دیگه هست و با fraps نمیشه بنچمارک بازی های دیگه رو دید!!!;) منوظرش هم هر چی باشه چیزی که نوشته همینیه که گفتم:

من چه طور متوانم بنچمارک بازيهاي ديگه رو مشاهده كنم

جایی بحثی نیست...

ای بابا ایشون گفتن بنچمارک بازی های دیگه منظورشون هم بنچمارک بازی های دیگه هست و با fraps نمیشه بنچمارک بازی های دیگه رو دید!!!;) منوظرش هم هر چی باشه چیزی که نوشته همینیه که گفتم:

نقل قول:
من چه طور متوانم بنچمارک بازيهاي ديگه رو مشاهده كنم

جایی بحثی نیست...
امین میشه تعریف بنچ مارک رو بگی؟;)

میدونم میشه با این برنامه بنچمارک بازی هایی که رو سیستم خودت نصبه رو گرفت منظور ایشون بازی های دیگه رو سیستم های دیگه هست.
فکر کنم به اندازه کافی تاپیک رو منحرف کردیم ادامه بحث توی چت...;)

نوشته شده توسط milad:
چه طور بايد با اين برنامه كار كرد
من با بنچمارک هاش کار نکردم.
ولی برای اینکه تعداد فریم ها رو در بازی ها نشون بده برنامه رو باز کن و به داخل بازی برو یه سری اعداد بالای صفحه نشون میده که اون تعداد فریم هات هست;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or