{ehsan}
کاربر سایت
فنی که به صورت فکتوری بر روی کارت نصب میباشد به هیچ عنوان مناسب برای Oc نیست
خیلی که بتونید Clock را بالا ببرید در مورد Core از 270 به 300 مموری هم از 400 تا 440
درجه حرارت بالاتر میره
سقف حرارتیه هر بورد و هر هسته ای متفاوت هستش ولی اون سقف حرارتی برای معنیش این نیست که شما میتونید تا اون درجه حرارت را داشته باشید و کارت نسوزه
فرضا سقف حرارتیه ی کارت من 115 هستش
در نتیجه من میتونم با درجه حرارت 75 درجه به مدت 5 ساعت کار کنم ، البته این مقدار به مرور زمان از عمر کارت کم میکنه ، البته نه اینکه مثلا بعد از 2 سال بسوزه یا ...
زمانی که ما به طور مثال یک بازی را اجرا میکنم از همون لحظه ی اجرا درجه حرارت بالا میره،
از شروع تا منوی بازی حرارت از 50 به 58 میرسه (نوسان خیلی داره)
زمانی که بازی Load شده و شروع به بازی کردن کردید
حرارت خیلی سریع بالا میره از 58 میرسه به 65 (خیلی سریع) این زمانیست که اگر مقدار Clock شما زیاد از حد باشه سیستم هنگ میکنه (اگر برد شما خوب نباشه بدونه اخطار قبلی میسوزه
البته این که مثلا از 58 به 65 برسه دلیل سوختن نیست در واقع در اون لحظه حتی سنسور(در کارت های جدید) هم قادر نیست مقدار تغییرات حرارتی را نشون بده ، در واقع حرارت از 58 در یک لحظه به بالاتر از 100 میرسه
پس مهمترین چیزی که ما باید در نظر داشته باشیم پایداریه ی درجه حرارت هستش
اینکه مطمین بشیم در مقدار بار سنگین درجه حرات بین 65 تا 76 نوسان داشته باشه
اونهم به صورت یکنواخت ...
یک نواختیه ی حرارت به این شکل هستش که حرارت به صورت تک واحدی صعود بکنه
نه اینکه از 65 در یک لحظه به 70 برسه بدونه اینکه سنسور
تموم این اعداد به صورت تقریبی هستش
من نرم افزار ندارم که بتونم از نمودار عکس بگیرم ، اگر شده براتون تغییرات نمودار حرارتی را میزارم
خیلی که بتونید Clock را بالا ببرید در مورد Core از 270 به 300 مموری هم از 400 تا 440
درجه حرارت بالاتر میره
سقف حرارتیه هر بورد و هر هسته ای متفاوت هستش ولی اون سقف حرارتی برای معنیش این نیست که شما میتونید تا اون درجه حرارت را داشته باشید و کارت نسوزه
فرضا سقف حرارتیه ی کارت من 115 هستش
در نتیجه من میتونم با درجه حرارت 75 درجه به مدت 5 ساعت کار کنم ، البته این مقدار به مرور زمان از عمر کارت کم میکنه ، البته نه اینکه مثلا بعد از 2 سال بسوزه یا ...
زمانی که ما به طور مثال یک بازی را اجرا میکنم از همون لحظه ی اجرا درجه حرارت بالا میره،
از شروع تا منوی بازی حرارت از 50 به 58 میرسه (نوسان خیلی داره)
زمانی که بازی Load شده و شروع به بازی کردن کردید
حرارت خیلی سریع بالا میره از 58 میرسه به 65 (خیلی سریع) این زمانیست که اگر مقدار Clock شما زیاد از حد باشه سیستم هنگ میکنه (اگر برد شما خوب نباشه بدونه اخطار قبلی میسوزه
البته این که مثلا از 58 به 65 برسه دلیل سوختن نیست در واقع در اون لحظه حتی سنسور(در کارت های جدید) هم قادر نیست مقدار تغییرات حرارتی را نشون بده ، در واقع حرارت از 58 در یک لحظه به بالاتر از 100 میرسه
پس مهمترین چیزی که ما باید در نظر داشته باشیم پایداریه ی درجه حرارت هستش
اینکه مطمین بشیم در مقدار بار سنگین درجه حرات بین 65 تا 76 نوسان داشته باشه
اونهم به صورت یکنواخت ...
یک نواختیه ی حرارت به این شکل هستش که حرارت به صورت تک واحدی صعود بکنه
نه اینکه از 65 در یک لحظه به 70 برسه بدونه اینکه سنسور
تموم این اعداد به صورت تقریبی هستش
من نرم افزار ندارم که بتونم از نمودار عکس بگیرم ، اگر شده براتون تغییرات نمودار حرارتی را میزارم