(Overclock (VGA

• Thread starter Thread starter Hassan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
احسان جان يه لطفي كن عكساي كارتهاي گرافيكي مطرح رو هم بذارازبرندهاي مختلف ويكمي هم توضيح البته ميدونم ميشه سرچ كرد ولي اگه همشون يه جا باشه لطفش بيشتره حالا ياتواين تاپيك يا اون يكي كه تازه زدي الان عنوانش يادم نيست درضمن ازمطالب وتجربياتت كه دراختيارمون ميذاري سپاسگذارم هميشه دوست داشتم يه نفر كه سيستم خوب وبروزي داره وسررشته اي ازكارتهاي گرافيكي داره تجربياتشو بصورت علمي وتئوري بيان كنه مخصوصا قسمتهايي كه نتايج عملكرد كارتو تويه بازيها توضيح ميده سپاس
:love:

ممنون از لطفتون...
من سعی دارم میکنم که همین کار را بکنم تا جایی که وقت خالی داشته باشم
ولی اینکه شما میگید به صورت دسته بندی باشه از تواناییه من خارجه چون این مطالب داخل یک تاپیک زده میشه ولی مطمین باشید روال خاص خودش را داره
البته اینا در مورد توضیحات که گفتید میگم ... ولی در مورد عکس یک مقدار وقت گیر هستش

من باهاش کار نکردم ولی اگر در مورد Oc یا Tweaking باشه بهترین کار استفاده از همون Riva Tuner هستش
یه سوال این برنامه داخل Cd درایور بوده ؟

تنظیمات روی MAX
به جز SOFT SHADOW (البته توی این بازی SOFT SHADOW مثل F.E.A.R نیست که فریم ها را نصف کنه)
1280,1024
Non AA 4AF
توی صحنه های درگیری میانگین فریم 35
کمترینش 32

به جز انعکاس ماشین که روی 1 از 3 هستش همه چیز روی MAX
NON-AA
FULL TEXTUR FILTER
راستی اینم بگم که نرم افزار FRAPS توی PERFORMANCE بازی یک مقدار تاثیر میزاره

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط ehsan_62:
من باهاش کار نکردم ولی اگر در مورد Oc یا Tweaking باشه بهترین کار استفاده از همون Riva Tuner هستش
یه سوال این برنامه داخل Cd درایور بوده ؟

نه اقا احسان تو سايتش ديدم
www.nvidia.com
يك سوال
كور كلاك من در حالت عادي روي270 هست ومموري روي 400 به نظر شما با فن خودش من چقدر بيارم بالا
GeForce Fx5500 256 XFX

راستی اینم بگم که نرم افزار FRAPS توی PERFORMANCE بازی یک مقدار تاثیر میزاره
تاثیر مثبت میذاره یا منفی؟
اگه فریم کم میکنه بگو تا ببندمش بعد برم تو بازی !!!! :cheesygri

تاثیر مثبت میذاره یا منفی؟
اگه فریم کم میکنه بگو تا ببندمش بعد برم تو بازی !!!!
:cheesygri
شایان جان اینم سوال داره؟
معلومه که تاثیر منفی میزاره اصلا هر برنامه ای که باز باشه رو فریم تاثیر منفی میزاره چه برسه به fraps ;)

من با Fraps و بدون Fraps تست کردم تو بازی فرقی نکرد ... با Fraps فریم ها بیشتر هم بود!

میگم چه جلب بالاخره ما یه نتیجه ی خوبی با اورکلاک به مقدار 25 واحد به Core و 50 تا به Memory تونستیم بگیریم !!! :dancing: :groupwave: :excited: :excited:
این نتیجه بنچمارک F.E.A.R قبل از اورکلاک :

without%20oc.jpg

و این هم بعد از اورکلاک :

OC.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or