(Overclock (VGA

• Thread starter Thread starter Hassan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بله مصطفی جان ،بلاخره گرفتم
نتایجم توی F.e.a.r را گذاشتم توی تاپیک Vga Benchmark یه نگاهی بکن ...
در ضمن توی تموم بازی های جدید میتونم تا آخرین Res بازی کنم که فریم زیره 40 نره
فقط Gr:wf را وقتی میزارم روی آخرین تنظیمات (non-aa البته) بین 20 تا 30 فریم دارم

این 2 عکسا توی بازیه GR:WF در تفکیک :
1280.1024 گرفتم تموم تنظیمات روی MAX
فریم ها اکثرا بین 29 تا 31 ثابت هستش ولی درشرایط خاص تغییر میکنه
کمترین فریمی که دارم حدودا 25 هستش (خیلی کم پیش میاد)
بیشترین فریم هم حدودا 36 هستش که این هم کم پیش میاد
البته در این تفکیک یک مقدار فریم ها خشک هستش
البته گاهی اوقات فریم از 40 هم فراتر میره

سلام
من هروقت کارت گرافیکمو اورکلاک میکنم با یک Restart تنظیمات Default میشه و دوباره باید اورکلاک کنم!
نمیشه ثابتش کرد؟ :confused:
درضمن من کارتم XFX 6200 256MB هست 50 تا Core Clock و 50 تا Memory Clock رو زیاد کنم مشکلی پیش میاد؟ میترسم مثل کارت حسین ذوب بشه با مادربرد!!! :eek:

احسان کارت جدید مبارک :dancing: :punk: (ما فقیر فقرا که باید با همین کارت های چند سال پیش ...! :( :hurted1: )

شایان جان آور کلاک به چند عامل بستگی داره ، یک سری هاشا قبلا گفتم
1-cooling Mod کامل توضیح داده شده(حرارت)
2-pci Or Agp : کارت های Pci به علت پهنای بیشتر قدرت Oc بیشتری هم خواهند داشت
3-درایور : درایور های جدید تر (البته دلیل این را نیمدونم ، فقط تجربه خودم بود)
4- به نوع بورد بستگی داره : مثلا بورد های Giga حرارت زیاد تری را تحمل میکنند و همیشه اگر دقت کنید حرارت بورد کارت با تماس دست خیلی بالا هستش،همچنین در قسمت Temperature Monitoring
و همیشه مقدار Threshold هم بالا تره
ولی بورد های Msi اکثرا از حرارت کمتری برخوردار هستند ، البته در مورد نویز همیشه Msi و Leadtek فن هاشون صدای زیادی را تولید میکنند
ما اینجا چند تا شرکت بورد سازیه موفق داریم که امتحانشون را پس دادند ، و هر کدوم از لحاظی میتونند بهترین باشند ، اکثر این بورد ها دارای سنسور حرارتی هست که این سنسور میتونه در مواقع خاص گوش به زنگ باشه
1-سنسور به صورت سخت افزاری : که زمانی که حرارت از مرزش تجاوز میکنه سیستم را Hang Forcing میکنه
2-سنسور نرم افزاری : که در کارت های جدید متداول شده و میتونید مرز حرارتی را خودتون مشخص کنید ، و اونا فعال کنید تا بصورت Log File ذخیره میشه ولی من این آ پیشنهاد نمیکنم چون که سرعت سیستم را یک مقداری پایین میاره ولی از لحاظ امنیت فوق العادست و برای زمان های تست Oc میتونه خیلی مفید باشه

تا اینجاش یکمی تکراری بود ولی در جواب شما شایان جان من هم با این کارت جدید این مشکل را دارم ، البته کارت من Gt هستش نباید انتظاری داشته باشم که زیاد Oc بشه ولی مشکل من از مورد زیره
5-volt Mod !!! یعنی مشکل از قسمت Power Supply باید باشه

در ضمن شایان جان بورد های Xfx خودش اکثرا آورکلاک شده هست اگر میشه مقدار قرار دادیه مقدار Clock مموری و هسته را بهم بگید فعلا دست بهش نزن من در مورد این بورد شما و مدل کارتت تحقیق میکنم ، اگر شد (شب)
در ضمن ممون از لطفتون کارت Mid-rang هستش !!!

اگر میشه مقدار قرار دادیه مقدار Clock مموری و هسته را بهم بگید فعلا دست بهش نزن من در مورد این بورد شما و مدل کارتت تحقیق میکنم ،
بصورت دیفائولت که خودش اینه :
Core Clock Frequancy = 350 MHz
Memory Clock Frequancy = 400 MHz

ممنون :blushing:

من هروقت کارت گرافیکمو اورکلاک میکنم با یک Restart تنظیمات Default میشه و دوباره باید اورکلاک کنم
یه سوء تفاهمی پیش اومد شایان جان من فکر کردم میگی هر موقع CLOCK را بالا میبرم RESET میشه !!!
در صورتی که شما میگید بعد از RESET دوباره به صورت قرار دادی برمیگرده
توی خود نرم افزار RIVA RUNER قسمتی که OC میکنید زیره یه گزینه داره که نوشته
APPLY OC`NG AT WINDOWS STARTUP
تیکش را که زدی SAVE میکنی ، دفعه ی بعدی دوباره با همون CLOCK میاد بالا ولی
از این کار جدا خود داری کنید هر موقع خواستی بازی کنید CLOCK را تغییر بده
تا اونجا که من یادمه کارت 128BIT 6200 PCI میتونه CLOCK را تا
CORE:540
MEMORY : 620
البته این در شرایطی هست که اون 4 PIP را فعال کنیم
افزایش بده ولی بازم میگم صبر کن

وی خود نرم افزار RIVA RUNER قسمتی که OC میکنید زیره یه گزینه داره که نوشته
APPLY OC`NG AT WINDOWS STARTUP
تیکش را که زدی SAVE میکنی ، دفعه ی بعدی دوباره با همون CLOCK میاد بالا ولی
همین کار رو هم میکنم اما فقط بعد یک بار ری استارت میمونه دفعه دوم دوباره دیفائولت لود میشه.
از این کار جدا خود داری کنید هر موقع خواستی بازی کنید CLOCK را تغییر بده
باشه پس همون بهتر که نمیشه. :cheesygri

درضمن من هیچ سیستم خنک کننده اضافه ای ندارما!

شایان جان من هیچ تضمینی نمیکنم که کارتت نسوزه یا آب نشه ولی شما بدون سیستم خنک کننده بیشتر از 25 برای CORE و 50 برای MEMORY کلاک را بالا نبر
یادت باشه اولین چیزی که در بحث OC`ING هست حرارته

شایان جان من هیچ تضمینی نمیکنم که کارتت نسوزه یا آب نشه ولی شما بدون سیستم خنک کننده بیشتر از 25 برای CORE و 50 برای MEMORY کلاک را بالا نبر
یادت باشه اولین چیزی که در بحث OC`ING هست حرارته
با این مقدار افزایش کلاک فرق چندانی احساس نمیکنی
من اگر خودم یک کارت 6200 256 داشتم تبدیلش میکردم به 6600GT ولی تصمیم با خودته

یادت باشه اولین چیزی که در بحث OC`ING هست حرارت
حالا این مقدار کم چقدر میتونه فریم ریت رو توی یک بازی بیشتر کنه؟ :confused:

میگم شرمنده این عکس های بالای صفحه برام نمیاد لطف کنید یه جایه دیگه اپلود کنید.
شاید من این کارهایی که میگین نکنم ولی مطمئن باشین همیشه این پسن هاتون رو میخونم ( اطلاعات عمومی بالا میره) برای همین گفتم عکس رو بزارین چون میخوام در جریان باشم.
ممنون

5-volt Mod !!! یعنی مشکل از قسمت Power Supply باید باشه
سلام .
احسان جان ممنون از توضيحات .
كارتت هم مبارك باشه . :love:
فقط يه سوال . ميشه در مورد مشكلي كه داري يه كم بيشتر توضيح بدي ؟
چه پيغامي ميده كه حدس زدي مشكل پاور داري ؟
ممنون .

سلام overclockكردن مثل اين ميمونه كه سيستمتو يه سره بريزي تو اب
پس از اين كار جدا خودداري كنين كه هم كارت ومادربردتون ذوب نشه هم گناهش گردن بچه هاي سايت نيفته

اقا امين يه pm برات فرستادم نميخواي جواب بدي؟؟؟؟؟؟؟

مصطفی جان این کارت فاقد هر گونه مشکلی هست ولی برای OC کردنش مراحل سختی را باید گذراند !!!
به شکل زیر دقت کنید از یک بورد 7600GT گرفته شده
با دستکاری در مقدار مقاومت بور میتونیم مقدار ولتاژ هسته و حافظه را افزایش بدیم
اون نوشته ی قرمز رنگ(VMEM 10K) که در 2 قسمت برای حافظه و هسته علامت گذاشته شده مربوط میشه به مرحله ی آخر که هنوز معلوم نیست که الزامی هست یا نه
به هر حال با یک مداد نوک تیز گفته شده که باید بر روی 2 مقا ومت هسته و حافظه سایه بزنید !!!
ولتاژ هسته در 2 حالت متغییر هستش
2D: 1.3 V
3D: 1،36 V
در حالی که ولتاژ حافظه (MEMORY) در مقدار 2.02 ولت ثابت هستش
بعد از این تغییرات شما قادر خواهید بود که CORE CLOCK این کارت را از 560 به بالاتر از 700 برسانید !!!! همچنین حافظه تا 1800 MHZ قابل افزیش خواهد بود

البته تموم این عملیت یک ریسک بزرگ هستش من هنوز دنبال یک روش اصولی تر هستم ، اگر راهه دیگه ای نبود سعی میکنم یک مقاله ی جامع در این مورد جمع کنم
فعلا نمیشه به این روش اکتفا کرد . این روش برای 3 کارت 7600GT و 7900GT 7900GTX پیشنهاد شده ، در آخر هم هیچگونه مسولیتی در قبالش ندارم ، انتخاب با خود شما هستش

76gtvmod.jpg

http://www.zippyvideos.com/8469178584857316/volt_mod_mpegfile/*mkw87

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or