(Overclock (VGA

• Thread starter Thread starter Hassan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بگو پول بدین میخوام برم یخچال برای جهاز بخرم بهت پول میدن بعد به جای یخچال یه 360 بگیر(شبیه هم هست)
63.gif
شوخی کردم ها!!!!کسی حق توهین به 360 رو نداره
55.gif

در ضمن من اگه پول داشتم افتخار نمیدادم تو این سایت بیام:-"

یه توصیه ی خیلی جدی :
کسانی که دست به Oc کردن کارت گرافیک میزنند از هر گونه Oc کردن قطعات دیگه جدا خود داری کنند
یکی از دلایلش نوسان ولتاژ میتونه باشه ، دلیل دیگه نارسایی ی Power
دلیل دیگه مشکل Overheating یا حرارتی

در صورت OC کردن کارت در مادر بورد های جدید مخصوصا چیپ INTEL در قسمت SET UP گزینه ای هست به نام GRAPHIC BOOSTER این قسمت هم غیر فعال باشه بهتره

======================
دوستان اگر کسی سوالی در مورد OC و موارد مربوط بهش دارند خواهشا لطف کنند توی همین تاپیک مطرح کنند ، در اولین فرصت اگر در توانم باشه کمکم خواهم کرد قسمت پیغام هام دچار مشکل شده

آخرین ویرایش:
تا چند روز دیگه مشخص میشه که 7600gt را برام میفرستند یا نه
در صورتی که به دستم رسید تموم قابلیت های این کارت را در بحث Oc تست میکنم جوابش را براتون میزارم
گر چه قابلیت این کارت به دلیل تکنولوژیه جدید تر نسبت به سری 6 زمان میبره تا اعمال بشه
=============================

شما ميتوني با يه برنامه مسه Riva tuner برا افزايش فركانس كلاكهاي هسته/حافظه كارت گرافيكت استفاده كني ميتوني با افزايش 10 مگاهرتزي براي هسته/حافظه اين كارو انجام بدي اين افزايشو با هر 10 مگاهرتز در بازيا يا برنامه هاي 3dmark's چك كني تا جاييكه artifact رو مشاهده كني artifact معمولا شامل خرابي گرافيكي تصوير ميشه مسه بهم ريختن رنگها خرابي بافتهاي اشيائ و از اين جور نمايشها
نميدونم كارت گرافيكت چيه ولي فناوري ساخت و تكنولوژي ساخت تاثير قابلي تو اورپذير بودن كارت داره سعي كن بيشتر برا افزايش امتيازات 3dmark's اوركلاك كني
البته اگه از يه محصول Nvidia استفاده ميكني ميتوني تو بخش تنظيمات كارت گزينه مخفي شده Coolbits رو فعال كني و از اونجا هم متيوني كلاكها رو افزايش بدي فقط براي نمايش Coolbits بايد از لينك زير فايل Coolbits.reg رو دريافت و اجرا كني بعد تنطيمات مربوط به اين بخش در تنطيمات مكارت گرافيك پديدار ميشه:

در ادامه ی صحبت دوست عزیز آقای XENOS
بگم که با COOLBIT ما در حقیقت چیزی را اضافه نمیکنمیم COOLBIT فقط گزینه ی OC را که توی خود تنظیمات DRIVER هست را فعالش میکنه ، ولی از این طریق تواناییه ما محدود میشه به OC کردند
ولی بدون اجرای COOLBIT خود نرم افزار های OC مثل RT این قابلیت را توی تنظیمات درایور فعال میکنه

آخرین ویرایش:
سلام .
يه سوال از آقا احسان داشتم .
پاور شما چه ماركي هست ؟
روي هر پاوري يه جدول كشيده كه نشون ميده اين پاور تو ولتاژهاي مختلف حداكثر چند آمپر مقاومت تحمل ميكنه .
ميخواستم بپرسم كه طبق جدول روي پاور , پاور شما در ولتاژ +12 حداكثر چند آمپر رو ساپورت ميكنه ؟
خيلي ممنون .

چقدر قطعه Pc توی آلمان گرونه ، اصلا پشیمون شدم از همین جا یه 7600gt میخرم

سلام .
يه سوال از آقا احسان داشتم .
پاور شما چه ماركي هست ؟
روي هر پاوري يه جدول كشيده كه نشون ميده اين پاور تو ولتاژهاي مختلف حداكثر چند آمپر مقاومت تحمل ميكنه .
ميخواستم بپرسم كه طبق جدول روي پاور , پاور شما در ولتاژ +12 حداكثر چند آمپر رو ساپورت ميكنه ؟
خيلي ممنون .
سلام عزیزم
خدمتت عرض کنم که Power من یک مقدار تاریخ مصرفش گذشته !!!
مارک Delux هستش فکر کنم آلمانی باشه ، در ولتاژ 12 هم 16 آمپر حد اقل هم 0.5 A

چقدر قطعه Pc توی آلمان گرونه ، اصلا پشیمون شدم از همین جا یه 7600gt میخرم
سلام .
ممنون احسان جان از جوابت . :blushing:
مگه 7600 GT رو چند ميدن تو آلمان كه راضي شدي از همين جا بگيري ؟

نوشته شده توسط ehsan_62:
:( 300 Euro
:eek: :eek: :eek: :eek:
بابا صد رحمت به اين ايران دزد بازار خودمون . ;)
راستي به نظر شما اميدي هست كه GT 7600 يا Radeon X1800 GTO رو اسلات AGP هم بياد ؟
چون تازگي ها كارت Radeon X1600 Pro رو AGP اومده .
اميدوارم كه بياد .

سلام امین جون این چه حرفیه میزنی ؟
اون موقع که شما این سیستم را داشتی من Mx440 داشتم دیگه خودت حسابش را بکن که کی بد بخت بیچاره هستش
در ضمن من تموم سرمایه ی زندگیم را میزارم برای Game ، من حتی از موبایل هم دریغ کردم
من هرچی پول دارم میریزم پاش ، پس خواهشا این حرفا نزدن
بعدش هم Agp به نظر نه تنها از لحاظ سرعت پایین تر بلکه از لحاظ حرارتی هم مشکل داره و حرارت خیلی زیادی تولید میکنه به نظر منتکنولوژیه ی Pci-e به اندازه ی Pip ها تاثیر داره

نوشته شده توسط ehsan_62:
سلام امین جون این چه حرفیه میزنی ؟
اون موقع که شما این سیستم را داشتی من Mx440 داشتم دیگه خودت حسابش را بکن که کی بد بخت بیچاره هستش
در ضمن من تموم سرمایه ی زندگیم را میزارم برای Game ، من حتی از موبایل هم دریغ کردم
من هرچی پول دارم میریزم پاش ، پس خواهشا این حرفا نزدن
بعدش هم Agp به نظر نه تنها از لحاظ سرعت پایین تر بلکه از لحاظ حرارتی هم مشکل داره و حرارت خیلی زیادی تولید میکنه به نظر منتکنولوژیه ی Pci-e به اندازه ی Pip ها تاثیر داره
درسته حرفت رو فبول دارم و میدونم agp دیگه عمرش تموم شده ولی خب چی کار کنیم برای خرید یه کارت pci باید مادربوردت رو هم عوض کنی که خرجش دوبل میشه;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or