شما ميتوني با يه برنامه مسه Riva tuner برا افزايش فركانس كلاكهاي هسته/حافظه كارت گرافيكت استفاده كني ميتوني با افزايش 10 مگاهرتزي براي هسته/حافظه اين كارو انجام بدي اين افزايشو با هر 10 مگاهرتز در بازيا يا برنامه هاي 3dmark's چك كني تا جاييكه artifact رو مشاهده كني artifact معمولا شامل خرابي گرافيكي تصوير ميشه مسه بهم ريختن رنگها خرابي بافتهاي اشيائ و از اين جور نمايشها
نميدونم كارت گرافيكت چيه ولي فناوري ساخت و تكنولوژي ساخت تاثير قابلي تو اورپذير بودن كارت داره سعي كن بيشتر برا افزايش امتيازات 3dmark's اوركلاك كني
البته اگه از يه محصول Nvidia استفاده ميكني ميتوني تو بخش تنظيمات كارت گزينه مخفي شده Coolbits رو فعال كني و از اونجا هم متيوني كلاكها رو افزايش بدي فقط براي نمايش Coolbits بايد از لينك زير فايل Coolbits.reg رو دريافت و اجرا كني بعد تنطيمات مربوط به اين بخش در تنطيمات مكارت گرافيك پديدار ميشه:
سلام عزیزمسلام .
يه سوال از آقا احسان داشتم .
پاور شما چه ماركي هست ؟
روي هر پاوري يه جدول كشيده كه نشون ميده اين پاور تو ولتاژهاي مختلف حداكثر چند آمپر مقاومت تحمل ميكنه .
ميخواستم بپرسم كه طبق جدول روي پاور , پاور شما در ولتاژ +12 حداكثر چند آمپر رو ساپورت ميكنه ؟
خيلي ممنون .
درسته حرفت رو فبول دارم و میدونم agp دیگه عمرش تموم شده ولی خب چی کار کنیم برای خرید یه کارت pci باید مادربوردت رو هم عوض کنی که خرجش دوبل میشهنوشته شده توسط ehsan_62:سلام امین جون این چه حرفیه میزنی ؟
اون موقع که شما این سیستم را داشتی من Mx440 داشتم دیگه خودت حسابش را بکن که کی بد بخت بیچاره هستش
در ضمن من تموم سرمایه ی زندگیم را میزارم برای Game ، من حتی از موبایل هم دریغ کردم
من هرچی پول دارم میریزم پاش ، پس خواهشا این حرفا نزدن
بعدش هم Agp به نظر نه تنها از لحاظ سرعت پایین تر بلکه از لحاظ حرارتی هم مشکل داره و حرارت خیلی زیادی تولید میکنه به نظر منتکنولوژیه ی Pci-e به اندازه ی Pip ها تاثیر داره