سلام من یک کارت گرافیک GeForce 6600 256meg AGP8x دارم هر کاریم کردم نفهمیدم با این برنامه چه جوری میشه کلاک رو بالا برد یکی میشه منو لطفا راهنمایی کنه؟:confused:
آقا فهمیدم فقط یه چیزی core clock من الان 299 و memory clock من 501 اتاقمم خنکه و نمیتونم سینک نصب کنم شما میگید بکنمش چه اددی خوبه؟لطفا جواب بدید.:cheesygri
در مورد XPS600 Renegade که در پستت معلوم نیست درست چه سوالی ازش داری ولی این PC قوی Gaming Machine می باشد و قیمتشم حدود 10000$ است.
در مورد کارت گرافیک هم 7900GTX از همه نظر از 7800GTX قوی تر است.
در مورد XPS600 Renegade که در پستت معلوم نیست درست چه سوالی ازش داری ولی این PC قوی Gaming Machine می باشد و قیمتشم حدود 10000$ است.
شما ميتوني با يه برنامه مسه Riva tuner برا افزايش فركانس كلاكهاي هسته/حافظه كارت گرافيكت استفاده كني ميتوني با افزايش 10 مگاهرتزي براي هسته/حافظه اين كارو انجام بدي اين افزايشو با هر 10 مگاهرتز در بازيا يا برنامه هاي 3dmark's چك كني تا جاييكه artifact رو مشاهده كني artifact معمولا شامل خرابي گرافيكي تصوير ميشه مسه بهم ريختن رنگها خرابي بافتهاي اشيائ و از اين جور نمايشها
نميدونم كارت گرافيكت چيه ولي فناوري ساخت و تكنولوژي ساخت تاثير قابلي تو اورپذير بودن كارت داره سعي كن بيشتر برا افزايش امتيازات 3dmark's اوركلاك كني
البته اگه از يه محصول Nvidia استفاده ميكني ميتوني تو بخش تنظيمات كارت گزينه مخفي شده Coolbits رو فعال كني و از اونجا هم متيوني كلاكها رو افزايش بدي فقط براي نمايش Coolbits بايد از لينك زير فايل Coolbits.reg رو دريافت و اجرا كني بعد تنطيمات مربوط به اين بخش در تنطيمات مكارت گرافيك پديدار ميشه: http://downloads.guru3d.com/download.php?det=201
براي دريافت Riva tuner هم ميتوني از همين سايت بالا استفاده كني