خدا را شکر
بخاطر اورکلاک سی پی یوم بود !!! اما نمیدونم چرا با کارت قبلیم مشکلی نداشت ...
ممکنه مقدار مصرف برق این کارت بیشتر باشه
الانم که اورکلاکش رو کم کردم سرعت سیستم بدجوری اومده پایین.
I DONT THINK SO
ولی اگر هم این طور باشه روی بازی به اندازه ی 1 یا 2 فریم اون هم شاید تاثیر بزاره
یه سوال دیگه ; من میتونم روی کارت گرافیکم فن بنندم؟ (آخه خودش نداره !××!)
اگر به صورت اصولی میخوای ببندی باید HEATSINK را جدا کنید و فن مخصوص بزاری
اگر به صورت نیمه اصولی میخوای فن ببندی باید فن را بر روی HEATSINK سوار کنی
اگر به صورت ربعه اصولی میخوای فن ببندی باید فن را بدون اتصال بر روی HEATSINK بزاری( البته شاید مثل من پرش گیر کنه به HEATSINK و بشکنه !!!)
از نظر من هیچ تغییری بر روی ساختار فیزیکیه کارت گرافیک انجام نده چون ممکنه ...
بیشتر از روشی استفاده کن که کمترین اتصال مستقیم را داشته باشه
چون قطعاتی ( از جمله فن مخصوص GPU) که در ایران هست معلوم نیست چه بازدهی داشته باشند
شایان جان از صفحه ی اول بخون ببین من از چه روشی های استفاده کردم و جواب داده
الان هم حرارتم خیلی خیلی پایینه در حالی که OC شده بدون بار 48 درجه و در بار سنگین زیره (دقیقا یادم نیست) فکر کنم 65 یا 64
یه مورد دیگه : اگر حرارت کارت گرافیک شما خیلی بالا باشه (در حالت OC)
تغییر زیادی نخواهید داشت،، حرارت خیلی میتونه روی عمل کرد GPU بر روی FRAME ها تاثیر داشته باشه
از نظر من حرارت کارت های GEFORCE سریه 6 در بار کم زیره 65 و در بار سنگین زیره 77 باشه تا بتونیم استفاده ی بهینه ازش داشته باشیم، وگرنه بیشتر از این حرارت را هم میتونه تحمل کنه
6600 تا حرارت 140 درجه را هم میتونه تحمل کنه ولی به چه قیمتی ؟
الان من این کارت گرافیکم رو چقدر میتونم اورکلاک کنم که چیزیش نشه؟
الان Core Clock اش 350 مگاهرتز و Memory Clock اش 400 مگاهرتزه.
حد مجازشون چقدره؟
من کارت گرافیک دوستم که مثل خودم هست را OC کردم البته بدون هیچ وسیله ای که حرارتش را بگیره
6600 بوردش هم گیگا هستش ، در حالت DEFAULT مقداره CORE و حافظه به ترتیب
501/450 هستش
مقدارش را رسوندم به 620/510 البته عجله ای بود هنوز تستش نکردیم که حرارتش تا چه حد میره بالا ولی چون COOLING مناسب نداشت کاراییه زیادی بهش نداد
یک نکته مهم این وسط بگم که مقدار RAM ارتباط مستقیم با OC کردن و حرارت GPU داره !!!!!!!!!!!!!
این به صورت عملی بهم اثبات شده ولی به صورت علمی شا ( با توجه به اطلاعات خودم) بخوام بگم اینه که زمانی که RAM کم باشه و بهش فشار بیاد در نتیجه سیستم در حالت انتظار میمونه( زمانی که دارید بازی میکنید و برای چند لحظه گیر میکنه)
پهنای باند بین RAM و GPU خیلی محدود تر میشه (برای OC کردن بیش از حد معیین شده برای کارت گرافیک احتیاج به پهنای باند بیشتری داریم که در بعضی از کارت گرافیک ها قابل افزایش هست)
ما در اینجا CLOCK زیادی داریم ولی با پهنای باند خیلی کم ...در نتیجه حرارت بالا میره و کارایی کمتر میشه
البته این شاید کاملا اشتباه باشه و خیلی مسخره ...
ولی چیزی که من احساس میکنم میتونه این باشه
در مورد کارت 6200 شما هم که گفتم کسانی که 6200 دارند میتونند به راحتی تعداد PIPELINE ها را از 4 به 8 برسونند (توی صفحه ی قبلی) البته باید بورد کارت گرافیک را شناخت و به INTERNET مراجعه کنید ، با سرچ کردن میشه فهمید که آیا کسانی هستند که این کارت گرافیک را با همین بورد داشتند و تجربه ی باز کردن پاپلاین ها را با موفقیت طی کرده باشند ؟
توصیه میکنم که بدون اطمینان از وضعیت کارت که آیا این توانایی را داره هرگز دست به این کار نزنید
6200 has 8 pipelines with only 4 activated or the 4 pipeline
The Nvidia recommended memory speed for the 6200 is 550 MHz
but there are a lot of cards with memory running at 500 Mhz