دیگر دارم واقعا" به شما می خندم
راست میگه به نظر من اصلا یه گرافیک با سرعت بالاتر بخری خیلی خیلی به نعفته تا بخوای Overclock و از این جور کارا کنی من خودم یه بار این کار رو روی بازی GTA Vice City انجام دادم بازی و ویندوز به کلی ریخت به هم دیگه تو دمو ها به Tommy Vercety میگفتن CJ رادیو Flash FM هم Playback FM میخوند :cheesygri ولی خداییش همه چیز یهویی میریزه به هم تازه بعد از چند مدت مادر بوردمم سوخت نمیدونم به خاطر این بود یا چیز دیگه :exclaim:نوشته شده توسط sakamoto:باز هم کارهای خطرناک.
این اوورکلاک کردن اصلا" به قیمت اش نمی ارزد
.
بستگی به برد کارت گرافیکت داره ، NVIDIA میاد هسته ی کارت گرافیک را میسازهآقا احسان دستت درد نکنه مال منم همین Geforce FX 5200 ولی میگم من موقعی میخواستم این گرافیک رو بخرم از دو جای متفاوت یکی خنک کننده داشت یکی نداشت چطوریه در ضمن من گرافیک پسر عمم رو دیدم Geforce 100 MX خنک کننده هم داره 64 MB این جریانش چیه اصلا ببینم میشه خنک کننده بهش اضافه کرد چون گرافیک رو که دیدم جای فن هم داشت من میخوام بدونم :mrgreen:
بحث OVERCLOCK تنها به خاطر استفاده ی بهتر از کارت گرافیک نیست ، خیلی ها از جمله خودم از این کار لذت میبرند و براشون جذابهراست میگه به نظر من اصلا یه گرافیک با سرعت بالاتر بخری خیلی خیلی به نعفته تا بخوای Overclock و از این جور کارا کنی
بازهم تکرار میکنم تا زمانی که سیستم خنک کننده برای کارت گرافیک جور نکردید بیشتر از 20 Mhz برای Coreclock و 45 Mhz برای Memory Clock تغییرات انجام ندیداگه حتي يک اپسيلون مي تونم بيشتر ازش استفاده کنم بي زحمت کامل يادم بده