(Overclock (VGA

• Thread starter Thread starter Hassan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
من 6600gt دارم و Overclock کردم Core clock 549 و Memory clock 1100 بردم بالا و درجه حرارتم در شرایط معمولی رو 50 و وقتی بازی میکنم تا 68 بالا میره البته دوتا فن گذاشتم کنارش و با 3DMARK 06 امتیاز 1298 گرفتم اول میخواستم بدونم درجه حرارت بالا نیست؟و دوم امتیازی که گرفتم خوبه؟

سلام مهرداد جان من فکر کنم شما میتونید تا 560 برای Core و 1150(شایدم بیشتر) برای Memory بالاتر برید به شرط اینکه آرتیفکت نداشته باشید
درجه حرارت شما خیلی عالیه !!! البته یه سوال شما ازچه روشی استفاده کردید که فهمیدید درجه حرارت توی بازی به 68 میرسه ؟
آیا این درجه حرارت 68 نتیجه ی نیم یا 1 ساعت بازی بوده ؟ یا کمتر ؟
در مورد امتیاز هم باید بگم که فقط امتیاز بعد از Oc نمیتونه نشون بده که خوب بوده یا نه
به دلیل اینکه امتیازاتی که از این کارت گرافیک گرفته شده(در سایت های مختلف) با سخت افزار مختلفی بوده پس شما باید یک امتیاز در حالت Non-oc بگیرید و با این امتیاز مقایسه کنید

حد مجازشون چقدره؟
شایان جان من دیشب خیلی خسته بود این قسمت را ندیدم

شما اگر بتونید پاپلاین ها را فعال کنید قادر هستید به اندازی ی 6600 کلاک را بالا ببرید(به اندازه 6600 OC شده !!!)
CLOCK بالا احتیاه به پهنای باند زیاد تری داره
یه سری به این لینک بزن فکر کنم جواب تموم سوالاتت را داده باشه(در مورد 6200)

http://www.short-media.com/forum/showthread.php?t=35366

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط ehsan_62:
سلام مهرداد جان من فکر کنم شما میتونید تا 560 برای Core و 1150(شایدم بیشتر) برای Memory بالاتر برید به شرط اینکه آرتیفکت نداشته باشید
درجه حرارت شما خیلی عالیه !!! البته یه سوال شما ازچه روشی استفاده کردید که فهمیدید درجه حرارت توی بازی به 68 میرسه ؟
آیا این درجه حرارت 68 نتیجه ی نیم یا 1 ساعت بازی بوده ؟ یا کمتر ؟
در مورد امتیاز هم باید بگم که فقط امتیاز بعد از Oc نمیتونه نشون بده که خوب بوده یا نه
به دلیل اینکه امتیازاتی که از این کارت گرافیک گرفته شده(در سایت های مختلف) با سخت افزار مختلفی بوده پس شما باید یک امتیاز در حالت Non-oc بگیرید و با این امتیاز مقایسه کنید

سلام احسان جان
من بعد از اینکه 1ساعت بازی کردم با دکمه ALI+TAB امدم از بازی بیرون و درجه حرارت رو چک کردم نمیدونم شاید روش مسخره رو انتخاب کردم اگه روش بهتری هست ممنون میشم بهم بگی
ومیخواستم بدونم تا چه حدی درجه بالا بره واسه کارتم خطری پیش نمیاد؟
در مورد امتیاز هم که گفتید الان میخوام چک کنم نتیجشو مینویسم

Riva Tunner یک خصوصیت خیلی خوبی داره اینه که حرارت را میتونی مثل Fps بالای صفحه ی بازی ببینی !
من خیلی با این قضیه حال میکنم
برنامه را که باز کردی در همون قسمت نمودارا که میری قسمت Core Temperature
روی هر قسمتی از نمودار که خواستی Click سمته راست بزن Setup را انتخاب کن
حالا یه پنجره داری که یه قسمتیش نوشته Show Core Temp ... In On_screen Display تیکش را فعال کن و کلید Run Server را بزن Ok کن ولی نرم افزار را نبند
در مورد نتایج هم باید بگم که در صفحات قبلی اثبات کردم که 6600gt قدرت Oc خیلی کمی داره
6200 ،6600،6600gt و 6600le هر 3 از هسته ی مشابه استفاده میکنند
6600gt برای کسانی خوب هستش که دیگه حوصله ی Oc کردن ندارند
ولی 6200 و 6600 میتونم بگم بهترین کارتایی هستند که Oc میشن
در مورد امتیازتون هم باید بگم که نسبتا خوب هستش
شما امتیاز 1298 گرفتید یعنی تغرییبا 1300 در حالی که
امتیاز قبلی 1127 بوده یعنی اگر توی یک بازی بیسترین فریم 112 بوده الان شده 130
ولی اگر کمترین فریم شما 11 بوده الان شده 13 قبلا هم گفتم که افزایش و کاهش در مقدار فریم پایین خیلی تاثیر داره و همیشه تغییرات در فریم پایین خیلی کم هستش
مثلا ممکنه کارت شما 10 فریم بندازه ولی 6800gt مقدار 17 فریم
آهااااااان یه چیزی را یادم رفت بهت بگم
شما زمانی که دارید بازی میکنید و به گفته ی خودتون برای دیدن سریع حرارت Alt.tab را میگیرید ( به دلیل اینکه از سیستم حرارتی نسبتا خوبی دارید استفاده میکنید حرارت خیلی زود میاد پایین و ممکنه در این فاصله ی کم زمانی مثلا از 74 درجه به 65 برسه پس حتما همون کاری را که گفتم انجام بدید تا توی خود بازی بتونید حرارت را ببینید

بچه ها واقا دستتون درد نکنه من از صفحه اول خوندم :
(اگه اورکلاک کنی قدرتش زیاد میشه فلان میشه ) منو بگی:excited:
بعد چند خط بعد خوندم ( البته میتونه عوارض کوچکی هم داشته باشه مثل : ممکنه کارت گرافیک یه کم بسوزه و مادربورد هم منهدم بشه cpu بترکه وبه دنبالش کاربر هم شرحه شرحه بشه) :blink: :cursing:
میدونین مثل این میمونه که بگن یه جایی یه گنج خفن هست که اگه بهش برسین سلطنت میکنید فقط اینجا یه مشکل خیلی خیلی کوچیک هست اونم یه اژدهای 80 سره که به احتمال 99% شما رو تیکه پاره میکنه:hurted1:

دوستان من تا اینجای تاپیک سعی بر این داشتم که یکی از موضوعاتی را که در سایت های Game به اون پرداخته میشده ولی توی این سایت پیشرفت چشمگیری را نداشته را تا حدی که در توانم باشه گسترش بدم
عمل Overclocking یک ریسک بزرگ نیست به شرطی که آهسته جلو بریم
در سایت های مختلف مخصوصا سایت های خارجی میبینم که در قسمت فورم ها اعضای سایت با اشاره به سیستم های خنک کننده ای که به صورت تخصصی به کار گرفته میشه سیستم های خودشون را مرتبا Oc میکنند و نتایجش را ثبت میکنند
در ایران متاسفانه خبری از این سیستم های خنک کننده نیست اگر هم باشه مخصوص این کار نیست و خیلی کمه...
من به این نتیجه رسیدم که با کمترین امکانات میتونید یک کارت 70-100 هزار تومنی را به یک کارت 200 تومنی ارتقاء بدید ،
البته در حال حاضر همونطور که گفتم از یک خنک کننده ای که با برق 220 ولت کار میکنه استفاده میکنم ،مزیتی که داره اینه که از Power سیستم استفاده نمیکنید
ولی مقدار صدایی که ایجاد میکنه بیشتر از یک فن Pc هستش ولی خوب بعضی فن های متفرقه 220 ولت مقدار صدای کمتری دارند به هر حال ...
یا شما باید مقداری صدای اضافه بر سازمان را باید تحمل کنید (میتونید با روش ابتکاری این صدا را پوشش بدید) یا اینکه قید کاراییه بهتر را بزنید
در Oc شما احتیاجی ندارید که Bios را فلش و ارتقاء بدید ، همچنین احتیاجی نیست که ولتاژ را زیاد کنید ...
این قضایا مربوط میشه به Teaking ...
شما وقت کافی هست که مقداری Clock مموری و هسته را افزایش بدید
شما با 5 هزار تومان هزینه میتونید یک فن 220 ولت را خریداری کنید +در کیس را باز بزارید+فن را در جایی که به اندازه ی کافی کارت را خنک کنه قرار بدید(حتما لازم نیست توی خود کیس بزارید )
حتی میتونید از خنک کننده های اتاق سرویس بهداشتی استفاده کنید !!!
با کمترین هزینه
من بعد از این تجربه ای که از 6600 داشتم، دیگه حاضر نشدم لحظی در هنگام بازی از Oc استفاده نکنم .این قضیه اونقدر برام ارزش داشت که بعد از اینکه یکی از پره های فن (فن فریزر) شکست بد جوری حالم گرفت،البته الان چسبوندمش ، این فن حتی کل سیستم را داره خنک میکنه به طرز عجیبی !!!، مشکل صداش را هم تا حدی حل کردم
پس یه توصیه خیلی مهم برای کسانی که این کار را ادامه میدند دارم:
با خرید کارت گرافیک ها یی که از مقدار Max همون سری کاهش یافته ، هزینه ی بسیار کمتری متحمل بشید
و با Oc و Teaking قدرت اون را تا حد Max افزایش بدید ، البته با سرچ روی اینترنت باید مطمین بشید که آیا این کارت مینیمم (در رده ی خودش) قدرت افزایش تا حد Max را داره یا نه
مثال خوبی که در سری 6 میشه زد 2 کارت گرافیک 6200 (non-tc) و 6800
ممکنه که در سریه 7 ما همین تجربه را داشته باشیم شاید 7600 شاید ....

یک نمونه فن هستش به نام فن ایلکا که از اون در باتری شارژر های مجمع فولاد اصفهان استفاده میشه
قطرش حدودا 13 سانتیمتر هستش با دور بالا ، صدای خیلی کمتری نسبت به فن های دیگه ایجاد میکنه ، عمرش هم زیاده
قیمتش حدودا 6 تومان هستش
این فن را میتونید توی توپخونه سر لاله زار مغازه ی *** -آقای *** خریداری کنید

آقا احسان من یه سوال داشتم گفتم از شما که سخت افزارت خوبه
سیستم من
cpu amd sempron 2500+ 1.7Gh
vga msi nvidia 5600 256mb 128bit
ram geil b400 256dual =512
main msi k7n2delta
میخوام بدونم اگه تو بازی های جدید با مشکل رو برو بشم باید کدوم قطعه رو اول ارتقاء بدم ؟ ارجحیت با کدومه کدوم کمتر لازمه؟

خیلی ممنون از لطفتون ، من فکر میکنم چیزی زیادی بلد نیستم فقط یک مقداری تجربه توی این قسمت داشتم
درمورد ارتقاء هم بهتر بود توی تاپیک خودش عنوان میکردید به هر حال
در مورد Cpu شما من باهاش کار نکردم نمیدونم Performance خوبی داره یا نه
در مورد کارت گرافیک تون هم خوب مشخصه که یک زمانی جزو کارت های خوبی بوده ولی الان دیگه برای بازی های جدید مناسب نیست
در مورد رم هم میشه گفت نسبتا خوبه ولی دیگه رم 1 گیگ هم در بعضی موارد کم میاره
در مورد Main هم فکر کنم که مخصوص Amd Sempron باشه اگر اشتباه نکنم
ولی در کل سیستم شما با هم دیگه تغریبا میشه گفت مچ هستش یعنی قطعات در یک سطح قرار دارند
این دیگه به خودتون بستگی داره که کدوم قطعه را دوست دارید عوض کنید
چون خیلی سخته که بگیم کدوم قطعه عوض کنید چون تمومش به هم ربط داره
به نظر من شما یا فعلا دست به قطعات نزن یا اینکه کلا 4 تا قطعه را عوض کن
Cpu را میتونی Intel برداری 3.0 Intel Ht برداری
کارت گرافیک را هم یدون 7600gt برداری - 2 تا رم 512 و در آخر هم یک Main نسبتا خوب به قیمت حدودا بین 80 تا 95
یا اینکه صبر کنی Xbox 360 کپی خور بشه
پس به نظر فقط یک قطعه را عوض نکن چون زیاد فرقی نمیکنه فقط پولت را میرزی دور
حالا سوالت را به شکل دیگه ای در نظر میگیرم که شما میخواهید هر 4 تا قطعه را در عرض کمتر از 2 یا 3 ماه عوض کنید و نمیدونید اول از همه کدوم را بهتر بگیرید
در مورد CPU :
تجربه ی من از CPU های INTEL HT این بوده که تفاضل فریم در بازی بین 2 تا CPU مثلا
2.8 با کش 1 MB و 3.5 با 2 MB کش شاید به اندازه ی 5 فریم بوده
در مورد RAM :
برای بازی هایی که از امسال بیرون داده شده تا حدودا 1 سال دیگه حد اقل به رم 1 GIG احتیاج خواهید داشت که بتونید در بالاترین تنظیمات بدون مکس بازی کنید
در مورد GPU یا همون VGA :
اینجاست که مقدار فریم ها تفاضل زیادی خواهد داشت
یک مثال میزنم فرض بگیریم ما 2 تا کارت 6600GT داریم با یک 6800GT
در یک بازی 6800GT در تفکیک 1024 میانگین فریم هاش میشه 60 تا ولی 6600GT در تفکیک 600در 800 میشه 58 تا البته این حالت کلی هست ممکنه خیلی جا ها این تفاضل بیشتر یا کمتر بشه
پس همیشه سعی کن کارت گرافیک را بیشتر براش پول بدی ، البته اینا بگم که ممکنه یک CPU ی 3.0 INTEL نتونه تمام قدرت یک 7800GTX را به کار بگیره پس لازم نیست که حتما بهترین را بگیری
فقط یک مقداری برای کارت گرافیکت دست و دل بازیه بیشتری به خرج بده
امیدوارم که تونسته باشم مقداری کمکت کنم ، دوستان هم اگر من اطلاعات غلطی دارم میدم خوشحال میشم بهم بگید

آخرین ویرایش:
سلام مجدد
من زیاد توی بازار Pc نیستم چند تا از بچه های این سایت میتونند کامل برات قیمت کنند
البته نظر اونا روی Amd هستش ولی تموم بازی هایی که اومده اکثرا پچ Intel Ht یا Multi-core دارند که توی کارایی خیلی تاثیر داشته برای من
ولی من خودم Intel Ht 3.0 را 155 تومن خریدم
Main Intel 915p را حدودا 90 تومن
2 تا رم 512 کینگ مکس گرفتم 90 تومن Bus 400
قیمت 7600gt هم بچه ها میگند بین 200 تا 210 تومن هستش بالا پایینش دیگه پا خودشون ،این وسط 1 پاور میمونه که اگر پاور خودت کم آورد باید عوض کنی

خوب بالاخره یک سری مشخصات مربوط به قدرت اورکلاکینگ 7600GT و 7900GT پیدا کردم
میشه گفت این 2 تا کارت واقعا قدرت OC خیلی ناچیزی دارند و نمیشه بیشتر از حدی که قدرت دارند ازشون کارکشید
Card Core default / overclocked Memory default /overclocked

GeForce 7600 GT 560 MHZ / 607 MHz 1400 MHz / 1600 MHz
GeForce 7900 GT 450 MHZ / 545 MHz 1320 MHZ / 1568 MHz
پدر این 6600 خدا بیامرزه که از 300 MHZ رسید به 560 MHZ

The GeForce 6600 at default clock speeds is doing 300 MHz. It's DDR memory is 2x275 thus 550 MHz. Overclocked it was capable of running at 550 MHz core and 575 MHz memory frequency.

البته این مقدار OC مربوط بود به درایور های قدیمی تر
اگر من به مقدار زیاد تری تونستم OC کنم به لطف درایور های جدید بوده

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or