ساپورت نمیکنه یعنی نمیکنه!!!نوشته شده توسط W900:دوستان من بازيه Condemned: Criminal Origins بعد از نصب بازي وقتي بازي اجرا ميكنم ميگه كارت كارت گرافيك ساپرت نميكنم كارت گرافيكم
GEFORCE 4X MX 440 AGP8X هست(64 مگ)
سوالم اينكه راهي وجود داره كه بازي اجرا كنم با يه سري تغييرات يعني كارتم ساپرت كنه
ممنونم
تو شاهکاری :cheesygriمن خودم با 5700 با فریم زیره 10 تومش کردم زیاد سخت نبود ولی این طوری هم نبود که نشه بازیش کرد
اتفاقا بازی های First Person باید فریم ریت بیشتری بدن تا بشه خوب بازی کرد. چون باید سریع عمل کنی.. برعکس هیتمن!میگم من مثلا فریمم تو هیتمن همین مقدار بود ولی اون رو اصلا نمیشد بازی کرد ولی فییر رو همین مقدار فیم میشد بازی کرد
شایان گفت:cheesygri حالا اون یه چیزی گفت تو باور نکننوشته شده توسط m_unknown_r:امين يكي گفته بود تو با فريم 5 بازي ميكني ميگي فقط يكم تيك ميده من باورم نشد؟؟؟؟؟؟؟؟/
چه جوري با فريم زيره 10 بازي ميكني؟؟؟؟؟؟
تو شاهکاری :cheesygri
5700 کارت ضعیفیهصلا مشكل از كارت هاي سري 5 نيست مشكل از موتور بازي فير كه اصلا به خودشون زحمت ندادن يه جوري طراحي كنن كه رو كارت هاي متوسط خوب اجرا بشه مثلا كارت 5700 كارت اون قدر ضعيفي نيست
برای اجرای F.E.A.R. با بالاترین تنظیمات گرافیکی و فریم ریت بالا فکر کنم کارت Geforce 7600 کافی باشه...بنظر شما چه كارتي بگيرم كه بدون مشكل با سرعت خوب اجرا بشه