(Overclock (VGA

• Thread starter Thread starter Hassan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من بازيه Condemned: Criminal Origins بعد از نصب بازي وقتي بازي اجرا ميكنم ميگه كارت كارت گرافيك ساپرت نميكنم كارت گرافيكم
GEFORCE 4X MX 440 AGP8X هست(64 مگ)
سوالم اينكه راهي وجود داره كه بازي اجرا كنم با يه سري تغييرات يعني كارتم ساپرت كنه
ممنونم:love:

نوشته شده توسط W900:
دوستان من بازيه Condemned: Criminal Origins بعد از نصب بازي وقتي بازي اجرا ميكنم ميگه كارت كارت گرافيك ساپرت نميكنم كارت گرافيكم
GEFORCE 4X MX 440 AGP8X هست(64 مگ)
سوالم اينكه راهي وجود داره كه بازي اجرا كنم با يه سري تغييرات يعني كارتم ساپرت كنه
ممنونم:love:
ساپورت نمیکنه یعنی نمیکنه!!! :)
یعنی باید بری یکی که ساپورت بکنه بگیری:cheesygri;)

نوشته شده توسط m_unknown_r:
نه اين كارت از شيدر مدل استفاده نميكنه پس راهي نداره.حتي سريه 5 هم با اين موتور مشكل دارن
مشکلشون سره ضعیف بودنشونه ولی حداقا ساپورت میکنه این بازی رو ;)

درسته البته ساپورت نکنه بهتره ;)
من خودم با 5700 با فریم زیره 10 تومش کردم زیاد سخت نبود ولی این طوری هم نبود که نشه بازیش کرد;)
(البته فییر رو میگم Condemned روبازی نکردم در هر حال فرقی هم نمیکنه!! )
میگم من مثلا فریمم تو هیتمن همین مقدار بود ولی اون رو اصلا نمیشد بازی کرد ولی فییر رو همین مقدار فیم میشد بازی کرد :confused:

امين يكي گفته بود تو با فريم 5 بازي ميكني ميگي فقط يكم تيك ميده من باورم نشد؟؟؟؟؟؟؟؟/
چه جوري با فريم زيره 10 بازي ميكني؟؟؟؟؟؟

من خودم با 5700 با فریم زیره 10 تومش کردم زیاد سخت نبود ولی این طوری هم نبود که نشه بازیش کرد
تو شاهکاری :cheesygri
میگم من مثلا فریمم تو هیتمن همین مقدار بود ولی اون رو اصلا نمیشد بازی کرد ولی فییر رو همین مقدار فیم میشد بازی کرد
اتفاقا بازی های First Person باید فریم ریت بیشتری بدن تا بشه خوب بازی کرد. چون باید سریع عمل کنی.. برعکس هیتمن!
همونطور که گفتم تو شاهکاری :cheesygri

نوشته شده توسط m_unknown_r:
امين يكي گفته بود تو با فريم 5 بازي ميكني ميگي فقط يكم تيك ميده من باورم نشد؟؟؟؟؟؟؟؟/
چه جوري با فريم زيره 10 بازي ميكني؟؟؟؟؟؟
شایان گفت:cheesygri حالا اون یه چیزی گفت تو باور نکن :)
تنها بازی که این طوری بازی کردم همین فییر بود ولی خوب درسته میانگین 10 بود ولی همش که زیره 10 نبود:-"
مطمئن باش اگه نمیشد بازیش کرد منم بازیش نمیکردم ولی میشد :) همین هیتمن مثلا نمیشد و بازی نکردم!!
ولی چه میشه کرد با قشر فقیر جامعه پول کارت نداریم:cheesygri

تو شاهکاری :cheesygri

:cheesygri:cheesygri:cheesygri

اصلا مشكل از كارت هاي سري 5 نيست مشكل از موتور بازي فير كه اصلا به خودشون زحمت ندادن يه جوري طراحي كنن كه رو كارت هاي متوسط خوب اجرا بشه مثلا كارت 5700 كارت اون قدر ضعيفي نيست

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
ساپورت نمیکنه یعنی نمیکنه!!! :)
یعنی باید بری یکی که ساپورت بکنه بگیری:cheesygri;)
بنظر شما چه كارتي بگيرم كه بدون مشكل با سرعت خوب اجرا بشه:confused:

صلا مشكل از كارت هاي سري 5 نيست مشكل از موتور بازي فير كه اصلا به خودشون زحمت ندادن يه جوري طراحي كنن كه رو كارت هاي متوسط خوب اجرا بشه مثلا كارت 5700 كارت اون قدر ضعيفي نيست
5700 کارت ضعیفیه ;)
بنظر شما چه كارتي بگيرم كه بدون مشكل با سرعت خوب اجرا بشه
برای اجرای F.E.A.R. با بالاترین تنظیمات گرافیکی و فریم ریت بالا فکر کنم کارت Geforce 7600 کافی باشه...

آقا من اینجا تازه واردم.
توقع نداشته باشید این 17 صفحه رو بخونم تا جواب سوالم رو پیدا کنم!
میخواستم بدونم کارت گرافیک من که GeForce 6200 xfx 256 Mb AGP8x هست ، برای اورکلاک مناسبه؟
برای اورکلاک کردن چکار باید بکنم؟
آیا احتمال آسیب دیدن کارت هست؟
به جز آورکلاک ، راه دیگه ای هم هست برای افزایش قدرت کارت؟
آخه کارت من همه ی بازی ها رو اجرا میکنه ، ولی سرعت فریم مناسب نیست .
آخرین درایور هم نصب کردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or