خب. اول قضیه اینکه میوه شیطانی دوتا قانون داره. 1. استفاده کننده نمیتونه شنا کنه. 2. استفاده کننده نمیتونه میوه دوم رو بخوره.
نکته: از همین قسمت 700-704 لوفی اشاره میکنه. توی قسمت های قبلی هم هست تمام فروم های معتبر ژاپنی وان پیس رو هم بگیردی این موضوع رو تایید میکنن.
قضیه دوم اینکه تیــــچ شایعه یا مطلب یا کتابی در دست داره از لیست میوه های شناخته شده و قدرتهاشون. ولی عملاً میوه Yami Yami (تاریکی) قویترین میوه ست. قدرتمندترین نیروی کائنات Black Hole هست که حتی نور رو هم میکشه توش و این FACT هست. قویترین نیروی کائنات = Black Hole.
نکته: هر میوه قدرتش نسبت به استفاده کننده تغییر میکنه. Gomu Gomu رو لوفی به اینجا روسونده ولی درحالت عادی یه چیز ساده و معمولی هست شاید جزو میوه های درجه 6-7 باشه از نظر قدرت!
خب میرسیم به قدرت تیچ. اون میتونه با چیزیهای که در بالا توضیح دادن قدرت میوه شخص رو خنثی کنه (کاری که با ACE کرد) و میتونه اون رو از زنده یا مرده شخص (کاری که تقریباً داشت با ACE میکرد و درمورد شیروهیگه انجام داد و از Gura Gura رو از پیکرش پیرون کشید.
چرا حرف من درسته؟ برای اینکه تیچ میوه رو نخورده (Gura) اصلا میوه نبوده که بخوره. پس طبق شواهد و گفته ها و نقل قولها و رویدادها اون میتونه با استفاده (
شمرده و آروم بخونید) از قدرت میوه شیطانی خودش اینکار رو بکنه و ربطی به D بودن یا نبودنش نداره.
توضیح: من اینو یه بار گفتم بچه ها مسخره م کردن ولی خیالی نیست بازم میگم. شما اینطوری تصور کن که قدرت تاریکی ویندوز 7 هست و شما میتونی از طریق این چند تا سیستم عامل مجازی دیگه درونش داشته باشی. از این ساده تر دیگه نمیتونم توضیح بدم.
فایر هاک لوفی. بالا توضیح دادم لوفی میوه خودش رو قوی کرده بعد روی تمام ابعاد هاکی پادشاه تسلط داره و خب مشخصه میتونه اون کار رو انجام بده. چه ربطی به میوه دوم داره؟
عمراً اینطوری نیست ولی شما فرض کن میوه دوم رو هم خورده باشه. یعنی اودا اینقدر کم عقله این قضیه رو تو داستان نگذاره !!!
. بعد لوفی توی Gear Second ضربان خونش بالای 500 میرسه و ممکنه توی این چند سال یکی دیگه از قدرتهای میوه ش رو گشف کرده باشه. این خیلی محتملتر و عقلانی تر از دو میوه ی و ایناست.