نمایشگاه/رویداد Official Microsoft Pre E3 Press Conference

• Thread starter Thread starter Erebus
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Erebus

کاربر سایت
خوب باز هم رسیدیم به نمایشگاه E3 و بهترین قسمتش یعنی کنفرانس های قبل از شروع نمایشگاه.
توی این کنفرانس ها مهم ترین announcement ها و خبر ها اعلام میشن. توی سال های گذشته همیشه قبل از هر نمایشگاهی، اکثر خبر های بزرگ مایکروسافت به بیرون درز پیدا می کرد و به همین خاطر از هیجانش خیلی خیلی کاسته میشد. خوشبختانه امسال تا اینجا که حدود 20 ساعت و نیم دیگه مونده به شروع کنفرانس، هنوز خبری leak نشده.

4tfoykg.jpg

July 10th, 2007

8:30PM PDT
11:30PM EDT

چهارشنبه 20 تیر
7:00AM به وقت تهران
countdown

Video Stream:
1UP
GameSpot
G4TV
Xbox.com
IGN(باید insider باشی)

Announcements:
آپدیت خواهد شد ...

از اينجا ميتونی quality رو هم برای ديدن تنظيم کنی!

http://e3.gamespot.com/live.html?tag=event_nav;live#

کلاً اگه انتظار زياد نداشته باشيد هميشه جالب تره! مثل cf ا sony که مطمئنيد هيجان انگيز هست!
اگه توقع نداشته باشيد که شگفت زده شيد حتماً ميشيد!!
به هر صورت فعلاً اونی که عقب هست سونی هست و اون بايد همه رو شگفت زده بکنه نه ms
پ.ن: Reza واسه جريان امروز صبح واست دارم :)

من adsl 128 دارم ، از کدوم سایت و کدوم لینک میتونم مراسم رو مستقیم ببینم ،؟

اگه میشه لینکش رو بذارین (کنفرانس سونی). آیا کیفیت پایین تر هم برای دیدن هستش ؟؟

اگه میخواین همه رو ادیت کنم تو پست اول؟هر چند که خبر مهمی نبود!
در ضمن من فکر میکردم جابز تو برد دیزنیه مگه نه؟!
خفن ترین کنفرانس مشخصا مال سونی خواهد بود چون نینتندو هم به نظر نمیرسه دیگه چیز خصی داشته باشه که بگه!هر چند نیازیم نداره!

به نظر من کنفرانس مایکروسافت در یک کلمه افتضاح بود . فقط یکی دو تا چیز خوب داشت.یکی دمو lost odyssey بود که واقعا خفن بود.mass effect هم که خوشبختانه نوامبر می یاد .از price drop هم که خبری نبود.

آخرین ویرایش:
اگه میخواین همه رو ادیت کنم تو پست اول؟هر چند که خبر مهمی نبود!
در ضمن من فکر میکردم جابز تو برد دیزنیه مگه نه؟!
خفن ترین کنفرانس مشخصا مال سونی خواهد بود چون نینتندو هم به نظر نمیرسه دیگه چیز خصی داشته باشه که بگه!هر چند نیازیم نداره!
منم فکر نمی کنم لازم باشه چون واقعا هیچ چیز به درد بخوری نبود، وقت تلف کردنه.
جابز هم تو برد دیزنیه فکر کنم اشتباهی تایپ کرده ;)
به نظر منم سونی حرف اولو میزنه امسال اما نباید نینتندو رو هم دست کم گرفت چون هم خودش خیلی خیلی قویه توی ساخت بازی و یهو دیدی یه بازی جدید رو کرد (مثلا Wii Health Pack) هم اینکه با این momentum ای که الان داره ممکنه یه خبر هایی هم از طرف third party ها بشه.

خوب کیانوش جان خودت زحمت تاپک بقیه کنفرانسارم میکشی؟
و درضمن کسی میدونه اون کنترلرای حدید چین؟!شبیه گوشکوبن!
در ضمن منتظر Pinata Kart و Super Smash Pinata باشین!!!

آخرین ویرایش:
اون کنترلر ها برای بازی Scene it هستن.

ویرایش : Live Demonstration بازی Assassin's Creed رو می تونید از اینجا ببینید که به نظر من از معدود نقاط خوب کنفرانسه.البته مثکه اصلش رو نذاشته.کامل نیست.فقط تیکه ی آخره.
تریلر HD بازی Mass Effect رو از اینجا دانلود کنید.
Gears of War PC Demonstration
Lost Odyssey E3 2007 Trailer

آخرین ویرایش:
من خودم اين کنفرانس رو نديدم ولي توي يکي از فرومهاي خارجي که بودم ملت ميگفتن که وقتي تريلر RE5 رو ميخواست نمايش بده همشون فکر کردن که MGS4 هست و اون داره براي 360 هم مياد. اين درسته يا نه؟
اينا اينجوري نوشتن:
I thought RE5 on 360 was MGS4 for... 3 seconds.
I swear to god, I thought it was too!

The Resident Evil trailer had the same "green" ****** as MGS4.
LOL ME 2 my heart skipped a few beats lol
Yeah, i thought for a few times that he was going to announce MGS going to the 360.
o my god, i swear on my mom i thought it was MGS4, hold on you guys while i go take a shower, i think i sh17 my pants. LOL
يک عالمه نفر پست دادن همين رو گفتن.

خوب کیانوش جان خودت زحمت تاپک بقیه کنفرانسارم میکشی؟
و درضمن کسی میدونه اون کنترلرای حدید چین؟!شبیه گوشکوبن!
در ضمن منتظر Pinata Kart و Super Smash Pinata باشین!!!
آره من می زنم تاپیکشونو البته اگه کس دیگه ای نخواهد اینکارو بکنه.
اون کنترلر جدید هم برای بازی Scene It ه که فرهنگ جان گفتن. یه تقلید مسخره از روی دسته Buzz سونی (فقط دکمه هاشو عوض کرده :laughing:)
خیلی خوبه که مایکروسافت به فکر افتاده یه کمی اقشار دیگه رو هم هدف قرار بده (این بزرگ ترین نقطه ضعفشه) چون بازی هایی مثل Buzz یا Singstar همونجوری که قبلا هم گفته بودم توی اروپا خیلی خیلی طرفدار دارن اما اولا خیلی دیر به فکر افتاده مایکروسافت و ثانیا کاش یه چیز جدیدی رو می کرد یا حداقل توی طراحی دسته اش دیگه تا این حد تابلو تقلید نمی کرد. البته تنها چیزی که مایکروسافت هیچ وقت نداشته خلاقیته پس اینجور تقلید ها زیادم بعید نیست.

جالب این جاست که من یک عدد 360 فن نمیبینم:)
حتی Dmc4 هم نبود؟
ببخشید این سوال رو میکنم اون نمایش کیلزون هم نشون داده میشه یا پشت در های بسته هست؟

ما که خوشبختانه اصلا به کنفرانس نرسیدیم:)
ولی با توجه به گفته ها و شنیده ها خیلی افتضاح بوده. فقط برای من gow ش روی pc با مراحل بیشتر جالب بود که البته از قبل برام قابل پیش بینی بود.
تریلر halo3 هم خیلی باحال بود. دوستان بیان ابر گرافیک 360 رو ببینن.:laughing: البته بازیش با توجه تریلر گرافیک معقولی داره و چند درجه از اون mp بالاتره ولی چیزی به نام شاهکار یا خارق العاده وجود نداره.

این تریلر re5 هم اگه واقعا real-time باشه چیز جالبی به نظر میاد.

ویرایش:
الان تریلر pgr4 رو دیدم خیلی حرکات موتور سواراش زیبا کار شده و انیمیشن های بسیار زیبایی داره. من که خیلی خوشم اومد از بازیش.

تریلر halo3 هم خیلی باحال بود. دوستان بیان ابر گرافیک 360 رو ببینن.:laughing:

مثل اینکه سونی و مایکروسافت هر جفتشون تو بازیهای اسطوره ایشون گند زدن اون از عکس killzone اینم از halo3 حالا باز halo 3 بهتر بود ولی اون killzone2 :sick:

كنفرانس نا اميد كننده اي بود:( خيلي انتظارها بالا رفته بود. اونقدر كه حتي يه دموي realtime از رزيدنت، اعلام عدم تاخير mass effect و..... نتونست كسي رو راضي كنه.
تنها نكته مثبت كنفرانس براي rpg بازها بود كه يه دموي جديد از lostoddyssey ديدن:love:
راستي من نتونستم دموي با كيفيت halo رو ببينم. عكسي چيزي ازش هست يا نه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or