نمایشگاه/رویداد Official Microsoft Pre E3 Press Conference

• Thread starter Thread starter Erebus
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Erebus

کاربر سایت
خوب باز هم رسیدیم به نمایشگاه E3 و بهترین قسمتش یعنی کنفرانس های قبل از شروع نمایشگاه.
توی این کنفرانس ها مهم ترین announcement ها و خبر ها اعلام میشن. توی سال های گذشته همیشه قبل از هر نمایشگاهی، اکثر خبر های بزرگ مایکروسافت به بیرون درز پیدا می کرد و به همین خاطر از هیجانش خیلی خیلی کاسته میشد. خوشبختانه امسال تا اینجا که حدود 20 ساعت و نیم دیگه مونده به شروع کنفرانس، هنوز خبری leak نشده.

4tfoykg.jpg

July 10th, 2007

8:30PM PDT
11:30PM EDT

چهارشنبه 20 تیر
7:00AM به وقت تهران
countdown

Video Stream:
1UP
GameSpot
G4TV
Xbox.com
IGN(باید insider باشی)

Announcements:
آپدیت خواهد شد ...

به لطف تکنولوژی ADSL من صاف و بدون مشکل همشو دیدم!
:) کلا خوب عمل کرد مایکروسافت.ولی فقط خوب بود.انتظار داشتم خیلی بهتر باشه.زیاد بود جاهایی که مکث می کردن تا مردم دست بزنن و هیچی نمیشد:laughing:

این رو از لینکی که کیانوش جان گذاشتن برداشتم.اون 360 خاکستری SKU نبود. Halo 3 Xbox360 Special Edition بود.

H3_360goose.jpg

افتضاح ترین کنفرانسی که تا حالا توی عمرم دیده بودم.
بزرگ ترین خبرش فیلم های disney روی marketplace بود !!

کلا مگه مایکروسافت کنفرانس هیجان انگیزم میده :cheesygri؟
سخته بشه سر کنفرانس های مایکروسافت هیجان زده شد! بدتر از همش اون کسایی هست که میان صحبت میکنن انگار شعر حفظ کردن میخونن.

بزرگ ترین خبرش فیلم های disney روی marketplace بود
دقیقا!
بقیه حرفاشون به درد کنفرانس نمیخورد! یه press release خشکو خالی میدادن کافی بود!
اون تیکه live action فیلمی هم که از Halo نشون دادن نفهمیدم منظورشون چی بود. خیلی pointless بود!

یعنی من صبح ساعت 6 پاشدم که اینو ببینم ؟!
ugly002.gif
خدایی کنفرانس سران کشورهای اسلامی هم از این سودش بیشتر بود ! یعنی یدونه چیز جالب هم نداشت واقعآ !
127fs4730978.gif

منتظر سونی و نینتندو میمانیم !
m169.gif

كسي مي تونه از اون سايت Bungie تريلرش رو دانلود كنه؟ از قسمتي كه گذاشته برا دانلود.
حتي Too Human‌رو هم نشون ندادن (الان يادم افتاد :(() با Banjo Three.
ويرايش: يافتم.

کلا مگه مایکروسافت کنفرانس هیجان انگیزم میده :cheesygri؟
سخته بشه سر کنفرانس های مایکروسافت هیجان زده شد! بدتر از همش اون کسایی هست که میان صحبت میکنن انگار شعر حفظ کردن میخونن.

دقیقا!
بقیه حرفاشون به درد کنفرانس نمیخورد! یه press release خشکو خالی میدادن کافی بود!
اون تیکه live action فیلمی هم که از Halo نشون دادن نفهمیدم منظورشون چی بود. خیلی pointless بود!
بعضی وقتها یه کارهایی می کنه، مثلا کنفرانس X06 اش خیلی خوب بود اما این دیگه واقعا افتضاح بود. جالب اینجاست که حتی یه نفر هم توی کل 75 دقیقه کنفرانس دست نزد. :laughing:

یعنی من صبح ساعت 6 پاشدم که اینو ببینم ؟!
ugly002.gif
خدایی کنفرانس سران کشورهای اسلامی هم از این سودش بیشتر بود ! یعنی یدونه چیز جالب هم نداشت واقعآ !
127fs4730978.gif

منتظر سونی و نینتندو میمانیم !
m169.gif
سونی که تضمین شده است چون بازی های خودش اونقدر زیاد و خفن هستن که کنفرانسشو هیجان انگیز کنن. تازه توی پادکست IGN گفته شده که یه بازی third party هم انحصاری PS3 شده که البته هنوز معلوم نیست چیه اما من حدسم UT3 هستش :cheesygri

كسي مي تونه از اون سايت Bungie تريلرش رو دانلود كنه؟ از قسمتي كه گذاشته برا دانلود.
برای چی نشه؟ گفتم که میشه دنلود کرد، فقط اول تاریخ تولدت رو میزنی بعدش بهت اجازه میده دنلود کنی.

IGN
:( به نظر میرسه بله! رفت
pop.gif

E3 2007: Too Human in 2008
???
During Microsoft's E3 2007 conference, Too Human was listed among several games on the company's plate for 2008. Executive Shane Kim mentioned the title along with other games arriving next year like Halo Wars, Fable 2, and Alan Wake.

We had hoped to be playing Too Human this year, but it looks like we'll be waiting a bit longer

بروبچ برین تریلر Halo 3 رو ببینین حتمآ ! نمیدونم این بخش Single Player ای که ازش حرف میزدن رویا بود ! خواب و خیال بود ! تقریبآ میشه گفت هیچ فرقی با Multiplayer ش نداره ! یه جاهاییش که همون Halo 2 هست فقط به صورت HD !

بروبچ برین تریلر Halo 3 رو ببینین حتمآ ! نمیدونم این بخش Single Player ای که ازش حرف میزدن رویا بود ! خواب و خیال بود ! تقریبآ میشه گفت هیچ فرقی با Multiplayer ش نداره ! یه جاهاییش که همون Halo 2 هست فقط به صورت HD !
البته من نخواستم دیگه بیشتر از این طرفدار های 360 ناراحت بشن چون از همون لحظه اولی که این بازی رو نشون دادن توی کنفرانس، داد همه در اومد که چقدر از نظر گرافیکی باقالیه :laughing:
درسته که Halo رو همه برای گیم پلی اش دوست دارن اما خیلی جالب اونهایی که توی خواب و رویاشون این بازی رو با گرافیک Crysis میدیدن بیان و این دمو رو ببینن. دقیقا Halo 2 HD هستش. :biggrin1:

من adsl 128 دارم ، از کدوم سایت و کدوم لینک میتونم مراسم رو مستقیم ببینم ،؟

اگه میشه لینکش رو بذارین (کنفرانس سونی). آیا کیفیت پایین تر هم برای دیدن هستش ؟؟

جالب اینجاست که Viva Pinata Party Animals رو خود Rare هم نمی سازه. معلوم نیست تا حالا مایکروسافت چقدر به خودش لعنت فرستاده برای خریدن Rare اونم با اون قیمت !!

KROME STUDIOS ANNOUNCES THE DEVELOPMENT OF VIVA
PINATA: PARTY ANIMALS

Company takes acclaimed next-generation series in new direction with
Viva Pinata: Party Animals
BRISBANE, Australia - July 11, 2007 Krome Studios, the largest independent videogame studio in
Australia announced today that they are working with Microsoft Game Studios to deliver the next
installment in the critically acclaimed Viva Piñata series, Viva Piñata: Party Animals. This marks the first time the two companies have joined forces. Viva Pinata: Party Animals is guaranteed to bring gamers and garden connoisseurs together for a fun social party game set in a whimsical world bursting with living piñatas of every shape and shade imaginable.

Only now, the breezy fields of Piñata Island deliver a whole new set of challenges. With Viva Piñata:
Party Animals, players will take part in the most popular reality TV show on the island and compete in
over 40 outrageous multiplayer party games. Starring an ensemble cast, including Hudson Horstachio,
Paulie Preztail, Franklin Fizzlybear and Fergy Fudgehog, Viva Piñata: Party Animals invites up to four
players to compete together in the comfort of their living room or with friends and family across the miles over Xbox LIVE.

Set to release this holiday season, Viva Piñata: Party Animals is an easy pick up and play party game that provides hours of fun for players of all ages as they explore a dynamic world through an array of unique and quirky competitions. Boasting a spectacular visual style, along with new characters and challenges, Viva Piñata: Party Animals welcomes fans and newcomers to explore the craziest island party around.

We’re very excited to work with Microsoft in making a fantastic series even better,” says Robert Walsh, CEO of Krome Studios. “Viva Piñata is a wildly imaginative property that offers something unique for casual players, as well as hardcore gamers. Party Animals will bring back what players love about the first game, but also deliver a set of all-new features and surprises”. Krome Studios is currently developing Viva Pinata: Party Animals for the Xbox 360, scheduled to ship this holiday
season.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or