نمایشگاه/رویداد Official Microsoft Pre E3 Press Conference

• Thread starter Thread starter Erebus
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Erebus

کاربر سایت
خوب باز هم رسیدیم به نمایشگاه E3 و بهترین قسمتش یعنی کنفرانس های قبل از شروع نمایشگاه.
توی این کنفرانس ها مهم ترین announcement ها و خبر ها اعلام میشن. توی سال های گذشته همیشه قبل از هر نمایشگاهی، اکثر خبر های بزرگ مایکروسافت به بیرون درز پیدا می کرد و به همین خاطر از هیجانش خیلی خیلی کاسته میشد. خوشبختانه امسال تا اینجا که حدود 20 ساعت و نیم دیگه مونده به شروع کنفرانس، هنوز خبری leak نشده.

4tfoykg.jpg

July 10th, 2007

8:30PM PDT
11:30PM EDT

چهارشنبه 20 تیر
7:00AM به وقت تهران
countdown

Video Stream:
1UP
GameSpot
G4TV
Xbox.com
IGN(باید insider باشی)

Announcements:
آپدیت خواهد شد ...

سلام...
من نمی دونم شما چرا فکر می کنید که مایکروسافت باید تو کنفرانسش جنجال به پا می کرده!!!؟؟... برای 360 آنقدر بازی عالی معرفی شده که دیگه نیازی به سوپرایز کردن و از اینجور حرفها نبود (mass effect- lost odyssey - alan wake -PGR4- Halo3 ) ... تمام این بازی ها برای خودشان شاهکار هایی هستند... به نظر من مایکروسافت نیازی به جنجال برپا کردن نداشت... 360 که فروششو کرده ... این سونی بود که باید با سوپرایز های خود فروش کنسولشو بالا می برد... به نظر من اگه مایکروسافت روی mass effect و Halo3 بیشتر مانور می داد اون موقع موفق تر می شد... :yes:

360 که فروششو کرده
آره دیگه بسه خط تولیدشو ببندن!بیشتر از 11 میلیون میخواد چیکار؟!
آره آریا!من که ندیدم!aicn یدونه گذاشته که تو یوتیوبه و از دسترس من خارجه!تو دیدی؟چطوره؟

آره آریا!من که ندیدم!aicn یدونه گذاشته که تو یوتیوبه و از دسترس من خارجه!تو دیدی؟چطوره؟
من توی همون کنفرانسش دیدم. بد نبود ولی عالی هم نبود ! یه جاهاییش جالب بود و یه جاهاییش شبیه فیلمهای خز رده 3 دهه 80 میشه !
لینک داونلودش اینجاست.

اقا به نظر من این ماکروسافت این E3 امسال رو یکم شل گرفت و کمتر به فکر جلب مشتری بود چون به چندتا بازی X360 که قبلا هم ساختشون اعلام شده بود و چندتا پورت از X360 به Pc مثل همین gears of war & Viva pinata بسنده کرد و بازی نو وجدید خیلی خیلی کم داشت یا لااقل چندتا عنوان انحصاری جدید ولی دریق از 2-3 تا.:((
در عوض سونی با این همه عنوان جور واجور/عنوان انحصاری/بازی های جدید/دموهای جدید/معرفی سرویس اینترنتی خارقالعاده و در کل جامع شاهکار کرد و به طور سیاست مدارانه قیمت کنسولش رو ارزون کرد و در جلب مشتری هم موفق به نظر میرسه و مطمعننا امار فروش کنسولش همین طور زیاد خواد شد و اگر در TGS 2007 هم عالی کار کند میتواند به طرز شگفت انگیزی امار فروشش رو بالا ببرد و اگر فروش Ps3 بالا برود نه تنها در جنگ کنسول ها برنده شده بلکه در جنگ Hd vs bluray هم پیروز شده و دوباره به دوران اوج خودش برمیگرده(هر چند الان هم تقریبا تو اوج هست):)
با تشکر
:love:

آقا یک سوال!؟

این کنسول جدید که توی e3 معرفی شد ( این جوری که من فقط تونستم عکسش رو ببینم) البته منظورم همین XBOX360 با ظاهر جدید هستش با ظاهر HALO برای تبلیغ این بازی!!

می خواستم بدونم آیا مشخصاتی ازش اراعه شده؟؟؟؟؟

مثل مثلآ درایوش چیه؟؟؟ یا هاردش چند گیگه؟؟؟

و این که کلآ یک سخت افزار جدیدی رو با خودش همراه داره؟؟؟

در ضمن فقط به صورت پریمیوم اراعه میشه؟؟؟

ممنون میشم جواب بدین.

اطلاعات دقيق دقيق که نه ولي گفتن هاردش 20 گيگه. خبري هم از اينکه تو مدل Core و Pre و Elite بياد ندادن. پس تنها همون مدل پرميوم رو خواهد داشت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or