نمایشگاه/رویداد Official Microsoft Pre E3 Press Conference

• Thread starter Thread starter Erebus
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Erebus

کاربر سایت
خوب باز هم رسیدیم به نمایشگاه E3 و بهترین قسمتش یعنی کنفرانس های قبل از شروع نمایشگاه.
توی این کنفرانس ها مهم ترین announcement ها و خبر ها اعلام میشن. توی سال های گذشته همیشه قبل از هر نمایشگاهی، اکثر خبر های بزرگ مایکروسافت به بیرون درز پیدا می کرد و به همین خاطر از هیجانش خیلی خیلی کاسته میشد. خوشبختانه امسال تا اینجا که حدود 20 ساعت و نیم دیگه مونده به شروع کنفرانس، هنوز خبری leak نشده.

4tfoykg.jpg

July 10th, 2007

8:30PM PDT
11:30PM EDT

چهارشنبه 20 تیر
7:00AM به وقت تهران
countdown

Video Stream:
1UP
GameSpot
G4TV
Xbox.com
IGN(باید insider باشی)

Announcements:
آپدیت خواهد شد ...

منم فکر نمی کنم لازم باشه چون واقعا هیچ چیز به درد بخوری نبود، وقت تلف کردنه.
جابز هم تو برد دیزنیه فکر کنم اشتباهی تایپ کرده ;)
به نظر منم سونی حرف اولو میزنه امسال اما نباید نینتندو رو هم دست کم گرفت چون هم خودش خیلی خیلی قویه توی ساخت بازی و یهو دیدی یه بازی جدید رو کرد (مثلا Wii Health Pack) هم اینکه با این momentum ای که الان داره ممکنه یه خبر هایی هم از طرف third party ها بشه.
آقا کیانوش بدتون نیاد ....ولی نظر شما که همون از اول پیدایش PS3 معلوم بود...
ستیزه با مایکروسافت و هر چی که به اسم اونه...
حمایت شدید از سونی ....
سپر کردن محصولات نینتندو در مواقع شکستهای سونی....
====================
به نظر منم سونی حرف اولو میزنه امسال اما نباید نینتندو رو هم دست کم گرفت

خوب منظورم واضح بود....واقعا عجیبه که هنوز ما هیچی از کنفرانس نینتندو و سونی ندیدیم و شما...پس لطفا بزارید اونها تخم بزارن بعد اگر طلایی بود تعریف کنید...

==============
در مورد HALO 3
واقعا باید تاسف بخوریم که گرافیک بازی HALO 3 رو اینطور توصیف کردیم...شاید بخاطر اشتباه برخی ها در توصیف این بازی هست....
اصلا این بازی تو XBOX هم بخاطر گرافیک معروف نشد و با عظمتی که دنیای HALO داره اگر بخواهن گرافیکی همچون gears of ware براش تعریف کنن که مطمعن باشید با قدرت این نسل براورده نخواهد شد......
مصداق این مثال رو گرافیک doom 3 در مقابل halo 2 و یا گرافیک بازی driver 3 در مقابل gta 5 هست....و این حرفها از کسایی که خبره بازی هستن بعید هست...
خودتون میدونید تو این چهار بازی کدوما گرافیک بیشتری داشتن ولی امتیاز بدتری رو گرفتن.
===============
e3 2007
به هر حال داره برگزار میشه و من سخت منتظر هستم سونی و نینتندو چی رو میخوان نشون بدن ....و همینطور سخت منتظر بازی کیل زون 2 هستم تا ببینم با بازی سال 2006 مایکروسافت یعنی gears of ware چقدر فرق معامله داره .....:cheesygri
منتظر باشید .....

در مورد HALO 3
واقعا باید تاسف بخوریم که گرافیک بازی HALO 3 رو اینطور توصیف کردیم...شاید بخاطر اشتباه برخی ها در توصیف این بازی هست....
اصلا این بازی تو XBOX هم بخاطر گرافیک معروف نشد و با عظمتی که دنیای HALO داره اگر بخواهن گرافیکی همچون gears of ware براش تعریف کنن که مطمعن باشید با قدرت این نسل براورده نخواهد شد......
مصداق این مثال رو گرافیک doom 3 در مقابل halo 2 و یا گرافیک بازی driver 3 در مقابل gta 5 هست....و این حرفها از کسایی که خبره بازی هستن بعید هست...
خودتون میدونید تو این چهار بازی کدوما گرافیک بیشتری داشتن ولی امتیاز بدتری رو گرفتن.

من فقط یه سوال برام پیش اومده چرا قبلا این چیزها رو نمی گفتید...!!!

نمیگفتید میشه همه 360 داران........؟
میشه اکثریت 360fan ها...
موضوع اینه که قبل از این اکثر 360fan ها این دوبازی رو از لحاظ گرافیک مقایسه میکردن..اما حالا..
حتی اگه همین فردا ظهر یه دمو از halo3 بیاد که گرافیک چشمگیری داشته باشه..دوباره بعضی ها گرافیک رو ملاک مقایسه قرار میدن.

آقا کیانوش بدتون نیاد ....ولی نظر شما که همون از اول پیدایش PS3 معلوم بود...
ستیزه با مایکروسافت و هر چی که به اسم اونه...
حمایت شدید از سونی ....
سپر کردن محصولات نینتندو در مواقع شکستهای سونی....
====================

خوب منظورم واضح بود....واقعا عجیبه که هنوز ما هیچی از کنفرانس نینتندو و سونی ندیدیم و شما...پس لطفا بزارید اونها تخم بزارن بعد اگر طلایی بود تعریف کنید...

==============
در مورد HALO 3
===============
e3 2007
به هر حال داره برگزار میشه و من سخت منتظر هستم سونی و نینتندو چی رو میخوان نشون بدن ....و همینطور سخت منتظر بازی کیل زون 2 هستم تا ببینم با بازی سال 2006 مایکروسافت یعنی gears of ware چقدر فرق معامله داره .....:cheesygri
منتظر باشید .....
نه چرا ناراحت بشم؟
اما این چیزهایی که داری میگی درست نیست. اینکه کنفرانس مایکروسافت افتضاح بود دست من نبوده. توی مجله بازی رایانه مخصوص e3 2006 من توی گزارش کنفرانس سونی نوشته بودم که بدترین و کسل کننده ترین کنفرانس تاریخ نمایشگاه e3 بوده، چون واقعا بود. حالا چرا اون موقع کسی نیومد بگه من طرفدار مایکروسافتم؟ :) حقیقت حقیقته کسی هم نمیتونه عوضش کنه.
اولین کسی که می گفت به خاطر فروش کم PS3 خیلی از بازی ها (از جمله MGS4 و FF XIII) به احتمال بالای 90 درصد برای 360 هم عرضه میشن من بودم و ...
من چیزی که درست باشه (یا حداقل به نظر من درست باشه) رو میگم و اصلا هم کاری ندارم طرفدارهای سونی خوششون بیاد یا طرفدارهای مایکروسافت.
در اینکه قدرت سخت افزاری PS3 بیشتر از 360 هستش هیچ شکی نیست و در اینکه بازی های first party سونی هم یه سر و گردن بالا تر از بازی های 360 هستن از لحاظ تکنیکی بازم شکی نیست. حالا شما ها می خواهین قبول کنید میخواهین قبول نکنید.
ضمنا مسلمه کنفرانسی که توش Killzone 2, Heavenly Sword, Lair, Uncharted, Ratchet & Clank, Metal Gear Solid 4, ...
(به احتمال فراوون) نمایش داده بشه معلومه که هیجان انگیز خواهد بود.

من که از اولم میدونستم کنفرانس چیز خاصی نداره اما فقط از این کنفرانس یه دمو یا معرفی خفن از Fable2 میخواستم که ......
کاش حداقل تا پایان E3-2007 یه معرفی توضیحی تاریخ عرضه ای چیزی ازش بدن بیرون والا من کلا از این بازی نا امید میشم در نتیجه 360 رو از پنجره پرت میکنم بیرون(قید Alan Wake رو X360 رو هم میزنم و روی PC بازیش میکنم)

من که ندیدم کسی بگه کنفرانس nintendo فوق العاده بشه یا بترکونه اما به نظر میاد کنفرانس سونی بهتر از بقیه باشه به چند دلیل:
1- کاهش قیمت
2-باز های وبی چون:
Lair
MGS4
Getaway 3
Monster kingdom
Warhawk
Gran Turismo 5
FF-13
Afrika
Ratcher & clank
Teken-6
Write Night nine
Heavenly Sword
Kill Zone-2
و
Uncharted
3- معرفی بیشتر و کاملتر Home
4- و طبق وعده ها بازی های جدیدتر
---------------
لطفا بحث الکی هم نکنید مثلا شما بگید من چرا و از کدام خبر کنفرانس باید ذوق کنم و خوشحال بشم؟ پس برای من کنفرانس 0( البته بر فرض اینکه حتی من طرفدار تعصبی MS باشم)
اخبار هم که بچه ها زحمتشو کشیدند ما که نبودیم.
من بیصبرانه منتظر کنفرانس های دیگه و شروع نمایشگاه هستم چون این قسمت اولش که خیلی کسل کننده بود.

کیانوش جان شرمنده پست من با شما هم زمان شد!

چیزی که مشخصه اینه که همه تو این کنفرانس یه چیزی گیرشون اومد خود من از اومدن mass effect به موقع خوشحالم و بقیه بازی ها هم خوب بودن

halo3 هم هر اتفاقی که واسش بیفته چه گرافیک عالی بشه چه مسخره طرفدارای خودشو داره که در هر صورت اونو میخرن و بدون شک پرفروش ترین بازی امسال میشه! پس بحث الکی روش نکنید

شگفتی تو کنفرانس نبود که اینم طبیعیه ماکروسافت مگه تا حالا چند تا شگفتی داشته تو کنفرانسهاش؟!!!

راجب بقیه کنفرانسها هم باید بگم که سونی شدیدا نیاز داره که با قدرت ظاهر بشه چون وضعش خیلی خرابه و اگه این فرصت رو از دست بده ممکنه دیگه نتونه جبرانش کنه(منم امیدوارم که موفق بشه بلکه این ماکروسافت رو یه تکونی بده)

دوستان بیان ابر گرافیک 360 رو ببینن
اشکان جان بجز یکی دو نفر تا حالا کی گفته halo3 ابر گرافیکه 360 هست؟ با این حرفها باقی طرفدارا ناراحت میشن همه میدونن اینو که halo بخاطر گیم پلی شده halo اگه این حرفو یه طرفدار سونی میزد عجیب نبود! ولی از شما بعیده
در حال حاضر ابر گرافیک 360 همه میدونن GOW هست;)

لطفا دوستان مایکروسافتی حرفای نینتندویی نزنن!اینکه گرافیک مهم نیست و اینا!
هیلو فروششو میکنه کسی منکر این نیست.
کسی اگه بخواد از گیم پلی صحبت کنه که خوب میره FPSروی پیسی صحبت میکنه.کسی منکر گیم پلی عالی Halo نیست ولی تا قبل اینکه این عکسا بیاد Halo واسه طرفداراش چیز دیگه ای بود!چیزی که هست اینه که تا اینجا Halo از نظر گرافیکی کاملا پایین تر از حد انتظار بوده،به خاطر اسمش و به خاطر مانوری که مایکروسافت روش میده و به خاطر اینکه مهم ترین بازی XBOX هستش.حالا اینکه انتظاری در حد GOW ازش بود یا نه رو نمیشه ثابت کرد!
خوشبختانه GOW اونقدر بازی خوبی از آب در اومد که خیلیها حالا حالا ها به عنوان محافظ ازش استفاده کنن.:biggrin1:
در هر صورت من بارها گفتم که مایکروسافت داره با این Hype های اغراق آمیزی که ایجاد میکنه به خودش ضربه میزنه!

Elvish Hero
لطفا دوستان مایکروسافتی حرفای نینتندویی نزنن!اینکه گرافیک مهم نیست و اینا!
هیلو فروششو میکنه کسی منکر این نیست.
کسی اگه بخواد از گیم پلی صحبت کنه که خوب میره FPSروی پیسی صحبت میکنه.کسی منکر گیم پلی عالی Halo نیست ولی تا قبل اینکه این عکسا بیاد Halo واسه طرفداراش چیز دیگه ای بود!چیزی که هست اینه که تا اینجا Halo از نظر گرافیکی کاملا پایین تر از حد انتظار بوده

لازم نیست یک طرفدار 360 بیاد از نینتندو حرف بزنه و خیلی هم از wii متنفرم ....بحث رو هم به بیراه نکشون....
شما بهتره به خودت بفهمونی که ملاک قدرت HALO هیچ وقت و زمانی گرافیک نبوده ....تمام.
======
سونی محتاج به E3 2007
کنفرانس مایکروسافت در کل خوب نبود ولی ...
مایکروسافت تو این کنفرانس نیازی به بازیهای بیشتر نداشت و اسمهای بزرگ بازی نداشت چون نامهای بزرگ بازی رو قبلا برای کنسولش به ارمغان آورده بود تنها کمبود مایکروسافت فکر کنم یک کاهش قیمت حسابی بود که میتونست خیلی بهش کمک کنه ولی فراموش نکنیم که سونی بخاطر وضعیت بدش بیش از اندازه نیاز به معرفی چند عنوان بزرگ و نام دار داره ....و اگر معقول باشیم میبینیم X360 فعلا تو این زمینه هیچ میکلی رو نداره ....
========
شایعه بازارها اکثرا به نفع مایکروسافت
سونی در جذب بازیهای بزرگ اینقدر بد عمل کرده که به طرفداران X360 جرات این رو داده که یکی از بزرگترین امیدهای سونی یعنی MGS 4 مرتبا طی شایعاتی برای X360 میدونن .....E3 2007 شانس سونی برای برطرف کردن ابهامات بیشمار هست ...

آخرین ویرایش:
راستی باید بگم XBOX360 دیگه تو زمینه بازی قبل از E3 2007 هر چی بازی رو لازم داشت
کسی راجه به کمبود بازی خوب روی X360 حرفی زد؟!
این سونی هست که تو نایابی بازی برای کنسولش باید دو تا بازی معرفی کنه تا دوستداراش شاد بشن...
کسی گفت که وضع بازیای PS3 خوبه؟!یا از 360 بهتره؟!
halo 3 و این عکسهایی که ازش منتشر شده واقعا عالی هست
حالا بیش 2 سال داره از اون موضوع میگذره و اونها اومدن همچین چیزی رو دارن نشون میدن
اول اینو بگم که عکسای Halo3 گرافیک خوبی رو نمایش میده.ولی وقتی فاصله screenshot های بین Halo3 و کیلزون2 رو مقایسه میکنی با "عالی" و "همچین چیزی" یعنی یا باید ویزیت یه چشم پزشک رو متقبل شی،یاهم که یه فکر دیگه ای به حال خودت بکنی!در هر صورت اینو هم به نقل از 2Lions میذارم که تا حدودی طرفدار X360 هست ولی قبل از حرف زدن فکرم میکنه:
Not bad, not bad. Albeit, I did expect more from Halo 3. Damn, that sucker's overhyped.
کنفرانس مایکروسافت در کل خوب نبود
خوب منم که همینو میگم.در واقع همه همینو میگن.
نامهای بزرگ بازی رو قبلا برای کنسولش به ارمغان آورده بود
درسته.کاملا با این تیکه موافقم.ولی X360 الان از PS3 جلوتره.اگه بخواد به همین جلوتر بودن ادامه بده به نظرت نباید یه تکونی به خودش بده.در صورتیکه امشب سونی تو کنفرانس Announcement های خفنی بکنه(که شایدم نکنه)360 باید همینطوری بشینه که من وضعم بهتره؟!
اگر معقول باشیم میبینیم X360 فعلا تو این زمینه هیچ میکلی رو نداره ....
فعلا...
شما بهتره به خودت بفهمونی که ملاک قدرت HALO هیچ وقت و زمانی گرافیک نبوده ....تمام.
هیلو رو با گیم پلی عالی و با گرافیک خیلی خوب میشناسن.اون موقعی که گرافیک Halo روی کنسول XBOX تک بود یادم نمیاد کسی از این حرفا زده باشه!
بعدشم مگه من گفتم Halo3 بازی بدی خواهد بود؟!یا گرافیکش خوب نیست؟!من گفتم Halo انتظاراتی که از گرافیکش به عنوان مهمترین تایتل X360 بود رو برآورده نکرد با توجه به این عکسایی که الان ازش در دست ه.

آخرین ویرایش:
خواهشا تموش کنید دیگه. Ms گند زده درست من هم قبول دارم. ولی سونی تو یه سال دوبار گند بالا اورد. E3 06 & TGS 06 خوب این به اونها در. فقط بیخیال شید تا تاپیک قفل نشده. راستی دوستانی که میگن این دسته جدیده مخصوص که نمیدونم اسمش چی هست رو ms از سونی تقلید کرده، خب میشه بگید Sixaxis رو سونی از چی تقلید کرده؟! ( پیدا کنید پرتغال فروش رو ) پس نتیجه میشه گرفت هر دوتا شرکت IQ نواوری رو ندارن و از روی هم دیگه و Nintendo کپی میزنن. تروخدا فقط بیخیال این ماجرا بشید. بجای این بحثها یکی بگه خبری از id Tech 5 نشده.

نمیدونم اسمش چی هست رو ms از سونی تقلید کرده، خب میشه بگید Sixaxis رو سونی از چی تقلید کرده؟! ( پیدا کنید پرتغال فروش رو ) پس نتیجه میشه گرفت هر دوتا شرکت IQ نواوری رو ندارن
چرا اینارو با هم مقایسه میکنی؟
مایکرو نیومده که از ایده buzz استفاده بکنه! اومده دقیقا همون دسته رو گذاشته تفاوتش در اینه که فقط بجای platstation2 آرمه xbox گذاشته:)
ولی سونی این تکنولوژی رو که قبلا هم اختراع شده بود و هیچ ربطی به نیتندو نداشت رو تو دستشم استفاده کرد!
اصولا تقلید از رو ایده خیلی خوبه(کاری که سونی کرد) اما وقتی یه زره هم نو آوری نداری که یه هفته سره دسته کار کنی دیگه... :laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or