نمایشگاه/رویداد Official Microsoft Pre E3 Press Conference

• Thread starter Thread starter Erebus
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Erebus

کاربر سایت
خوب باز هم رسیدیم به نمایشگاه E3 و بهترین قسمتش یعنی کنفرانس های قبل از شروع نمایشگاه.
توی این کنفرانس ها مهم ترین announcement ها و خبر ها اعلام میشن. توی سال های گذشته همیشه قبل از هر نمایشگاهی، اکثر خبر های بزرگ مایکروسافت به بیرون درز پیدا می کرد و به همین خاطر از هیجانش خیلی خیلی کاسته میشد. خوشبختانه امسال تا اینجا که حدود 20 ساعت و نیم دیگه مونده به شروع کنفرانس، هنوز خبری leak نشده.

4tfoykg.jpg

July 10th, 2007

8:30PM PDT
11:30PM EDT

چهارشنبه 20 تیر
7:00AM به وقت تهران
countdown

Video Stream:
1UP
GameSpot
G4TV
Xbox.com
IGN(باید insider باشی)

Announcements:
آپدیت خواهد شد ...

این همکاری دیزنی با مایکروسافت هم عجیبه. فکر میکردم به خاطر iTunes (و اینکه جابر توی board اپل هست) دیزنی روی XBL فیلمی منتشر نکنه (حداقل نه به این زودی) بهرحال خبر خوبی بود.
اما خبر بهتر برای من این بود که Xbox Live Video Marketplace امسال به کانادا (و اروپا) هم میاد.

راستی چرا کسی دست نمیزنه ؟! خود پیتر مور برای خودش داره دست میزنه ! جمعیت خیلی کمه ؟

منم همین فکرو میکنم:)

test
اون زنیکه هم Jade Raymond ه عزیز دله. lol

واقعا عزیز دله :cheesygri

آخرین ویرایش:
یه تریلر خیلی کوچیک از Residnet Evil 5 که هیچی ازش نفهمیدم ! ( قطع شد ! )
این زنیکه که میخنده ! ( اسمش ریموند چی چی بود ! ) داره Assassin`s Creed رو نشون میده که مثل همیشه خیلی باحاله با انیمیشنهای شخصیت اولش که غوغاست !
این ریموند چرا انقدر میخنده ؟! طرف داره میمیره این میخنده !

خب دیگه مور داره راجع به دنیای بزرگ Halo حرف میزنه. حیف که تصویر من هی قطع و وصل میشه !
یه فیلم جالب هم از Halo نشون داد ( فیلم واقعی که برای تبلیغ ساخته شده ) و آخرش نوشت Finish The Fight با فونت شبیه به Dos ! خود پیتر مور هم دست زد براش !

اون زنیکه هم Jade Raymond ه عزیز دله. lol
Jade Raymond اگر كسي به من گفت در ساخت خود بازي چه نقشي داره، جايزه ميگيره :).
این فقط میاد میخنده که جذابیت بازی بیشتر بشه ! :biggrin1:
مثل اینکه یه تریلر Real Time هم از Halo 3 Single نشون داد که خوشبختانه یا بدبختانه نتونستم ببینم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or