Official Call of Duty 4: Modern Warfare Thread - PC

این تاپیک به بازی Call of Duty 4: Modern Warfare اختصاص داده میشه تا علاقمندان به این بازی به گفتگو و تبادل نظر بپردازن. کنسولی ها هم اینجا نیان. اینجا فقط PC Gamer ها حق تردد دارند و میتونن سوالات یا موضوعات مد نظرشون رو مطرح و پیگیری کنند.

سلام دوستان
من خودم Geforce 7600GT دارم هنوز عوضش نکردم وقتی بازی را تمام کردم در قسمت Option های گرافیک Model Detail و یک Option دیگر بالاتر از Normal نمی رفتند.یعنی High نمی شدند.دیشب برای یکی از دوستان یک سیستم به مشخصات زیر طبق خواسته خودش بستم:
CPU : Intel Core 2 6750 2.66MHz
RAM : 2GB GEIL 800
VGA : XFX Geforce 8600GT Fatal1ty 256 GDDR3
.
.
.
وقتی CoD 4 را اجرا کردم برای او هم همین دو Option بالاتر از Normal نمی رفتند درست عین خودم!:confused:
1.آیا ورژن CoD 4 من مشکل دارد؟
2.این Option ها فقط در صورت نصب شدن روی Vista و DirectX 10 به High می رسند؟
3.یعنی این کارت گرافیکی قدرت این را ندارد یا بازی احتیاج به Patch دارد؟
آخرین ورژن Direct X9 و درایور های 163.77 و 169.04 هم امتحان کردم.الان 169.04 هست.
متشکرم

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
من خودم Geforce 7600GT دارم هنوز عوضش نکردم وقتی بازی را تمام کردم در قسمت Option های گرافیک Model Detail و یک Option دیگر بالاتر از Normal نمی رفتند.یعنی High نمی شدند.دیشب برای یکی از دوستان یک سیستم به مشخصات زیر طبق خواسته خودش بستم:
CPU : Intel Core 2 6750 2.66MHz
RAM : 2GB GEIL 800
VGA : XFX Geforce 8600GT Fatal1ty 256 GDDR3
.
.
.
وقتی CoD 4 را اجرا کردم برای او هم همین دو Option بالاتر از Normal نمی رفتند درست عین خودم!:confused:
1.آیا ورژن CoD 4 من مشکل دارد؟
2.این Option ها فقط در صورت نصب شدن روی Vista و DirectX 10 به High می رسند؟
3.یعنی این کارت گرافیکی قدرت این را ندارد یا بازی احتیاج به Patch دارد؟
آخرین ورژن Direct X9 و درایور های 163.77 و 169.04 هم امتحان کردم.الان 169.04 هست.
متشکرم

اون تنظیماتی رو که گفتی تهش همون نرماله High هم نداره تو ویستا هم همینجوره ;)

درود دوستان
به راستی که بازی زیبایی بود.
در آن مرحله که در هلیکوپتر هستیم، ناگهان انفجار هسته ای رخ می دهد. آیا این انفجار در واقعیت هم رخ داده است؟

برادرا دستتون درست! میرم این روش ها رو تست میکنم!
توی کابین ها رفتم...بعضی وقتها نمیدونم چطوری این نارنجکا اثر میکنن! البته کنار چرخ و فلک میرفتم حالا اونیکی رو طبق گفته بهزاد باید تست کنم!
این کوچه پشتی هم والا من نفهمیدم دقیقا کجاست.باید بگردم! (آخ اگه میشد از یکی از ساختمونا برین بالا...)
من رو Hard (درجه سوم) بازی میکنم...
کرور کرور آدم میاد این رو....نمیدونم شما چطورین!
فعلا برم تست بزنم!
باتشکر....
.:ویرایش:.
روش کوچه پشتی همون دفعه اول کار کرد!!!
ولی مسخره بود یکم! رفتم اون پشت منتظر موندم...حوصلم سر رفت! دو نفر اومدن نزدیک بقیه هم از دور هفشده تا زدم!
تا که هلیکوپتر اومد و با رمز یاعلی رفتم سمت فرمانده! بسی نفسگیر بود این بخش!
میگما خداییش! اولین بحث مفید و سازنده تاپیک رو فکر کنم درست کردم! چیه یه ساعت دور خودتون میپیچین؟
باتشکر....

آخرین ویرایش:
دیشب به حول و قوه الهی بازی تموم شد (نگین طرف No0b ه ! کل این هفته دوبار بیشتر بازی نکردم!
اول اینکه صحنه آخر بازی به شدت تاثیر گذار و از یه طرف مسخره بود!
آهنگ تیتراژ بینظیر بود! کلی خندیدم!
از گرافیک و گیم پلی بقیه هرچی بود گفتن! من چیزی اضافه ندارم که بگم!
و:
من نمیفهمم اینا که آرپیجی میخورد توی شکمشون آخ نمیگفتن چی شد که با یه راکت! همه نقش زمین شدن؟؟
شهادت کپتن پرایس رو هم تسلیت میگم! این مرد در عرصه های مختلف شهید شده و هنوز کم نمیاره! )البته من که امیدوارم شهید نشده باشه! صحنه آخر بازی نشون میداد یکی داشت CPR انجام میداد و دست آخر از ناامیدی داشت مشت میزد به سینه پرایس....یعنی زنده اس؟!!!!!
جالبه که مرگ این یه شخصیت با اینکه خیلی حرف نمیزنه انقدر تاثیرگذار باشه.در واقع مرگ همه یارات (مخصوصا Gaz و گریگز) خیلی خیلی تاسف آور تر از مرگ خودت (جکسون توی بخش نیرو دریایی و با بمب اتم) بود(حالا اگه توی اونجا انقدر با زجر نمیمردی شاید اصلا تاثیر خاصی هم نداشت)
نکته آخر هم برام عجیبه...اون عکسی که آخر بازی نشون داد کی گرفته شده بود؟ گز و پرایس که مال نیروهای انگلیس بودن و گریگز و اونیکی مال نیروی دریای آمریکا. توی Joint Task هم که نه انقدر رفیق شده بودن که عکس بندازن و نه انقدر وقت داشتن...پس این عکس مال کیه؟
فلسفه اون مرحله آخر چی بود؟ میخواست نشون بده که هنوز زنده ایم؟ یه صدای بریتانیایی تو بیسیم بود.میتونست پرایس باشه؟
واقعا بازی تاثیر گذار و بینقص از هرجهت بود....
منتظر شماره بعدی...هرچی که باشه!
باتشکر....

دوستان اگه بخشه داستانی بازی خستون کرده پیشنهاد می کنم بخش چند نفره ی بازی رو هم امتحان کنید مطمن باشید پشیمون نمی شید :love::love::love:

سلام . :love:

SUPERMHR جان ، فكر كنم آخر بازي جاي بحث بيشتري داره ... چون واقعاً خيلي جالب و تاثير گذار بود ...
راستي تا حالا كسي اون 30 تا ( رايانه كيفي ) رو پيدا كرده ؟؟

يه بخش جالب ديگه كه بعد از اتمام بازي فعال ميشه Cheats ها هستن ... يكيشون خيلي جالبه ... همون كه حالت فيلمهاي دوروان باستان ( حدود 100 - 150 ) سال پيش رو به بازي ميده ...

راستي در مورد مرحله آخر يعني همون هواپيما و گروگان و اينا ... فكر كنم بعد از اتفاقات بازي باشه و يكي ديگه از ماموريت هاي كاپيتان پرايس ... و به نظر من ايشون هنوز به درجه والاي شهادت نائل نشدن و هنوز بايد به مردم دنيا خدمت كنن ...

در ضمن يه سوالي براي من پيش اومده ... مگه تو يه مرحله ما " امران زاخايف " رو خيلي سالها پيش ترور نكرديم ؟؟؟ پس العان چطوري زندس ؟؟؟!!! اگه يادتون هم باشه با يه اسلحه خيلي خيلي قوي سرشو زديم ، پس احتمال زنده موندنش هم نيست !!!؟؟؟

راستي ... كسي بازي رو رو تنظيمات High بازي كرده ؟؟؟ چون از Normal بالاتر نمي رفت !!! چرا ؟؟؟

در ضمن يه سوالي براي من پيش اومده ... مگه تو يه مرحله ما " امران زاخايف " رو خيلي سالها پيش ترور نكرديم ؟؟؟ پس العان چطوري زندس ؟؟؟!!! اگه يادتون هم باشه با يه اسلحه خيلي خيلي قوي سرشو زديم ، پس احتمال زنده موندنش هم نيست !!!؟؟؟
خیر قربون!:
شما هرجوری هم که زاخایف رو بزنی دست آخر فقط دستشو قطع میکنه.خود کپتن مکمیلان هم میگه که خونریزی و شوک بقیه کارها رو میکنه.اما انگار نکرد....
اون تیکه خودکشی پسره هم خیلی حالگیری بود...بعضی وقتها فکر میکنم اگه بازی رو یکم بازتر میساختن چی میشد! مثلا اینکه مرحله دستگیری پسر زاخایف شما امکان اینو داشته باشین که به دست طرف شلیک کنین یا نکنین...یا اون هلیکوپتر آخر بازی رو بتونین بزنین یا نزنین....
در کل من امیدوارم که یه Mission Pack برای این بازی بیاد...خیلی لازمه!
اسپویلر هم یادت نره...×

راستي تا حالا كسي اون 30 تا ( رايانه كيفي ) رو پيدا كرده ؟؟
کار از این ساده تر؟:دی
راستي ... كسي بازي رو رو تنظيمات High بازي كرده ؟؟؟ چون از Normal بالاتر نمي رفت !!! چرا ؟؟؟
چون نرمال بالاترین حدش هست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or