Official Call of Duty 4: Modern Warfare Thread - PC

این تاپیک به بازی Call of Duty 4: Modern Warfare اختصاص داده میشه تا علاقمندان به این بازی به گفتگو و تبادل نظر بپردازن. کنسولی ها هم اینجا نیان. اینجا فقط PC Gamer ها حق تردد دارند و میتونن سوالات یا موضوعات مد نظرشون رو مطرح و پیگیری کنند.

من مرحله چرنوبیل موندم بخش آخر روی Hard.
Calymore تموم شده!
C4 هم بدین شکل! هلیکوپتر ها نیرو پیاده میکنن و خلاصه هنوز نتونستم تا آخر ادامه بدم....(تو روح هرچی سگه!!) بهترین حالت هم این بود که رفقا بیان بالاسرم و بگن"پاشو بریم" و من تا پاشم برم رگبار میگیرن تو هیکلم!! عجب!
خیلی زیادن نامردا@!!!!

من مرحله چرنوبیل موندم بخش آخر روی Hard.
Calymore تموم شده!
C4 هم بدین شکل! هلیکوپتر ها نیرو پیاده میکنن و خلاصه هنوز نتونستم تا آخر ادامه بدم....(تو روح هرچی سگه!!) بهترین حالت هم این بود که رفقا بیان بالاسرم و بگن"پاشو بریم" و من تا پاشم برم رگبار میگیرن تو هیکلم!! عجب!
خیلی زیادن نامردا@!!!!
يه سري اتاقك هست كه ميتوني بري تو اونا و دراز بكشي.قيافشونم مثل اتاقكهاي عوارضي مي مونه.

سلام
اساسا بعضی ها اسلام رو نمیشناسن چون حقیقتا تحقیق کاملی در مورد اسلام انجام ندادن و فقط میخوان یه چیز رو از روی رفتار کسانی بفهمن که خودشون خودشون رو پیرو اون مساله خواص میدونن
بنظرم این بحث رو تمومش کنید چون اینجا سایت بازی هست نه سیاست و مذهب و تجربه نشون داده که عقاید یه فرد رو حتی در یه دیدار رو در رو هم به راحتی نمیشه عوض کرد حتی در جهت حقیقت چه برسه به اینترنت
و در آخر هم باید جمله دوست عزیزم رو از نظر خودم اصلاح کنم
هر کسی میتونه تروریست باشه
موفق باشید

یه سوال داشتم میخواستم بدونم چطوری مشیه بازی رو در حالت multiplayer و online بازی کرد ؟ وقتی میخوام به یک سرور join بشم پیغام میده your serial already in use ? مشه منو راهنمایی کنید ؟

من كه قايم شدم.يه خوبي كه داره نميتونن نارنجك تو پاچت كنن.
همچی تو پاچم کردن که از پاچه فرماندمون در اومد!!
اصلا نمیشه! مشکل اصلی اینه که فریم میاد پایین...زمانی که قراره 60 ثانیه طول بکشه هلیکوپتر بیاد یهو 5 دقیقه زجر آور میشه...(نمیدونم فریم میاد پایین اما دشمنا نمیفهمن! مثل قبل میان بیرون!!)
الان تنها تکنیکم اینه که پشت یه درخت قایم میشم تا خدا چی بخواد! یه بار هم هلیکوپتره رسید گفتم چیکار کنم چیکار نکنم که اشهدمو خوندن!
یکی یه راه حل بده!
(مشکل اصلی اینه که 3 موج نیرو از 3 جهت میفرستن سر آدم....Claymore و C4 هم انگار نداریم(من C4 خیلی کار گذاشتم ولی نمیدونم چرا خنثی شدن!!).کلتم رو هم با یه کلاش عوض میکنم برای نبرد نزدیک...ولی هنوزم تعداد خیلی زیاده!

اصلا نمیشه! مشکل اصلی اینه که فریم میاد پایین...زمانی که قراره 60 ثانیه طول بکشه هلیکوپتر بیاد یهو 5 دقیقه زجر آور میشه...(نمیدونم فریم میاد پایین اما دشمنا نمیفهمن! مثل قبل میان بیرون!!)
الان تنها تکنیکم اینه که پشت یه درخت قایم میشم تا خدا چی بخواد! یه بار هم هلیکوپتره رسید گفتم چیکار کنم چیکار نکنم که اشهدمو خوندن!
یکی یه راه حل بده!
(مشکل اصلی اینه که 3 موج نیرو از 3 جهت میفرستن سر آدم....Claymore و C4 هم انگار نداریم(من C4 خیلی کار گذاشتم ولی نمیدونم چرا خنثی شدن!!).کلتم رو هم با یه کلاش عوض میکنم برای نبرد نزدیک...ولی هنوزم تعداد خیلی زیاده!

آقا من چون به پست شما توجه نکردم نمیدونم مشکل شما کجاست ولی فکر میکنم بدونم کجایی
شما آخر مرحله چرنوبیل نیستی همونجایی که فرمانده رو میذاری زمین بعد کلی ادم میاد
اگه اونجایی باید بگم من درست روبروی فرمانده تا تهش رفتم بعد سمت چپ یه کوچه هست رفتم تو کوچه اونجا یه عقب نشینی هم داره که هر موقع کم اوردی میتونی چند لحظه اونجا سنگر بگیری همه رو بکش بعد وقتی اون شمارش معکوس به 200 رسید بیا بیرون یه کوچه روبروت هست از ونجا بری هیچکی نیست بعدم وقتی رسیدی به نیروهای خودی یه نفسی تازه کن بعدش برو فرمانده رو بلند کن بیار با خودت تو هلیکوپتر
امیدوارم همینجایی که فکر کردم باشی

یکی یه راه حل بده!

دو تا از اون اتاقکا اونجا هست. اونی که کنار اون چرخ و فلکه فایده نداره اولین نارنجک میمیری.
ولی اون یکی اگه خوش شانس باشی هیچکدوم از نارنجکا بهت اثر نمیکنه. لازمم نیست دراز بکشی نشسته هم میشه. هر از گاهی هم بیا بالا یه نارنجکی Flashی چیزی پرت کن 4 تا تیرم بزن دوباره برو پائین! فقط حواست باشه وقتی اون علامت دست اومد سریع G رو بزنی تا نارنجکی که افتاده زیر پات و پرت کنی بیرون. بقیه‌ی نارنجکایی که اطراف میفتن معمولا اثری ندارن
قبل از اینکه حمله شروع بشه هم میتونی C4 هارو پرت کنی روی بدنه‌ی ماشینا (یه جوری که خودت بمب رو ببینی) و از توی کابین وقتی که آدما نزدیک اون ماشین هستن به بمب شلیک کنی. البته این روش در عمل چندان جواب نمیده!

این راه کوچه پشتی رو هم من امتحان نکردم!

در ضمن لازم نیست کلتت رو با کلاش عوض کنی چون از نبرد نزدیک خبری نیست. اون دشمنا هیچکدوم جلو نمیان فقط نارنجک می‌ندازن و اگه ببیننت شلیک می‌کنن. بگرد یدونه اسنایپر دیگه پیدا کن با اسنایپر بزنشون. بهتره
البته راه کوچه پشتی ممکنه کلاش لازم باشه!

اخطار

اگه كسي باز بحث اسلام و فلسطين و عرب و مذهب و ... اينجا بكنه يك هفته ميره مرخصي.

خواهشا يه بحث مفيد در مورد بازي انجام بديد نه بحث هايي كه هيچ فايده اي نداره، شما هر چقدر هم اينجا تو سر و كله هم بزيند اونا اونور بازي هاي خودشون رو ميسازن.

هر عقيده اي كه داريد پيش خودتون نگه داريد و تاپيك رو الكي منحرف نكنيد، هر كي دوست داره بازي كنه هر كي دوست نداره بازي نكنه.

Call Of Duty 4 واقعاً تركونده ...

سلام . :love:

يك سلام مخصوص هم خدمت دوست عزيزم SUPERMHR عزيز .

اين اولين پست من تو اين تاپيكه . پس كلاً از ماجراي اين تاپيك زياد مطلع نيستم .
اما در كل من از اين بازي چيزي جز زيبايي مطلق و تكنيك برتر نديدم ... تماماً و از هر لحاظ بازي زيبا بود و هيچ نقصي نداشت . اولين بار از ديدن Loading هاي بازي مو به تنم سيخ شد و كلاً هيچ نقطه منفي تكنيكي و فني قابل توجهي در بازي وجود نداشت و اين بازي تماماً در سطح يك شاهكار به تمام معنا بود . در حين بازي هم به هيچ وجه به عرب و ... توجهي نداشتم و كلاً از روند هوشمندانه و زيباي بازي نهايت لذت رو بردم . مخصوصاً مراحل نهايي و يك مرحله آخر بازي كه در اصل جز بازي به حساب نمياد . منطورم همون مرحله داخل هواپيما است كه بايد تو يه زمان محدود گروگان رو آزاد كرد و از هواپيما بيرون پريد . در كل بازي در اوج بود .
-----------------------------------------------------------------------------
در جواب دوست عزيز SUPERMHR جان :

من نميدونم شما بازي رو با چه Difficulty Level داري ميري اما من تو اين قسمت اول اون مين هاي ليزري C4 رو به صورت يك نيم دايره با مركزيت اون تك تير انداز مجروح و شعاع حدوداً 15 متر به فاصله تقريبي 2 متر يك عدد كار گذاشتم كه البته نديدم دشمنها از اين فاصله نزديكتر بيان !!!
بعد خودم رفتم پشت درختي كه سمت دست راست اون تك تير اندازه است و از اونجا با يه AK47 به سمت پايه هاي اون چرخ فلكه نشونه گرفتم و هركي رو كه ميديدم ميزيدم . البته بعضي مواقع دشمن از نارنجك استفاده ميكرد كه بايد براي مدت كمي جامو عوض ميكردم . در ضمن اكثر مواقع درازكش بودم چون حجم آتش دشمن واقعاً به ما برتري داشت . اون رفيق تك تيرانداز مون هم كه مثل چي فقط نشونه ميگرفت و ميزد و انگار نه انگار داره تير ميخوره . بد نبود حداقل يه قطره خوني ازش ميچكيد !!!!

راستي منظورت همين قسمت بود ديگه ... نه ... !!! اميدوارم تونسته باشم كمك كنم ... اما بد نيست كمي بيشتر توضيح بدي شايد يه راه حل بهتر به ذهنمون رسيد ...
در جواب دوست عزيز koorosh_p2001 :

مشكل شما هم كه كاملاً از روي متن Error مشخصه . به علت Crack بودن بازي شما نميتوني از اين نسخه از بازي براي اتصال به Server اصلي استفاده كني و چون Serial اين نسخه از بازي و كلاً تمام بازي هاي Cracked در ايران يكي هست پس طبيعتاً نياز به يك نسخه اصل داري كه واقعاً به خريدنش مي ارزه .

فعلاً ... :love::love::love:

Last edited by a moderator:
یکی یه راه حل بده!
سلام
من هم همون راه کوچه پشتی رو رفتم و اتفاقا جواب گرفتم...
شما برو روبه رو همون کوچه که البته فک می کنم سمت راست دید دوربین بازی باشه
با این حال وقتی رفتی اون تو یه عقب نشینی دیوار داره و اونجا پناه بگیر تا سر و کله افراد کمکی پیدا بشه
ولی جونت بالا می آد تا اونها برسن!!!

اين اولين پست من تو اين تاپيكه . پس كلاً از ماجراي اين تاپيك زياد مطلع نيستم .
می گم پست 200 مدیر رو ندیدی که با خط قرمز نوشته!!! دو تا پست بالاتر...
فک میکنم ویرایش کنی پستت رو درست تر باشه(البته اون قسمت بی ربط رو)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or