Call Of Duty 4 واقعاً تركونده ...
سلام .
يك سلام مخصوص هم خدمت دوست عزيزم SUPERMHR عزيز .
اين اولين پست من تو اين تاپيكه . پس كلاً از ماجراي اين تاپيك زياد مطلع نيستم .
اما در كل من از اين بازي چيزي جز زيبايي مطلق و تكنيك برتر نديدم ... تماماً و از هر لحاظ بازي زيبا بود و هيچ نقصي نداشت . اولين بار از ديدن Loading هاي بازي مو به تنم سيخ شد و كلاً هيچ نقطه منفي تكنيكي و فني قابل توجهي در بازي وجود نداشت و اين بازي تماماً در سطح يك شاهكار به تمام معنا بود . در حين بازي هم به هيچ وجه به عرب و ... توجهي نداشتم و كلاً از روند هوشمندانه و زيباي بازي نهايت لذت رو بردم . مخصوصاً مراحل نهايي و يك مرحله آخر بازي كه در اصل جز بازي به حساب نمياد . منطورم همون مرحله داخل هواپيما است كه بايد تو يه زمان محدود گروگان رو آزاد كرد و از هواپيما بيرون پريد .
در كل بازي در اوج بود .
-----------------------------------------------------------------------------
در جواب دوست عزيز SUPERMHR جان :
من نميدونم شما بازي رو با چه Difficulty Level داري ميري اما من تو اين قسمت اول اون مين هاي ليزري C4 رو به صورت يك نيم دايره با مركزيت اون تك تير انداز مجروح و شعاع حدوداً 15 متر به فاصله تقريبي 2 متر يك عدد كار گذاشتم كه البته نديدم دشمنها از اين فاصله نزديكتر بيان !!!
بعد خودم رفتم پشت درختي كه سمت دست راست اون تك تير اندازه است و از اونجا با يه AK47 به سمت پايه هاي اون چرخ فلكه نشونه گرفتم و هركي رو كه ميديدم ميزيدم . البته بعضي مواقع دشمن از نارنجك استفاده ميكرد كه بايد براي مدت كمي جامو عوض ميكردم . در ضمن اكثر مواقع درازكش بودم چون حجم آتش دشمن واقعاً به ما برتري داشت . اون رفيق تك تيرانداز مون هم كه مثل چي فقط نشونه ميگرفت و ميزد و انگار نه انگار داره تير ميخوره . بد نبود حداقل يه قطره خوني ازش ميچكيد !!!!
راستي منظورت همين قسمت بود ديگه ... نه ... !!! اميدوارم تونسته باشم كمك كنم ... اما بد نيست كمي بيشتر توضيح بدي شايد يه راه حل بهتر به ذهنمون رسيد ...
در جواب دوست عزيز koorosh_p2001 :
مشكل شما هم كه كاملاً از روي متن Error مشخصه . به علت Crack بودن بازي شما نميتوني از اين نسخه از بازي براي اتصال به Server اصلي استفاده كني و چون Serial اين نسخه از بازي و كلاً تمام بازي هاي Cracked در ايران يكي هست پس طبيعتاً نياز به يك نسخه اصل داري كه واقعاً به خريدنش مي ارزه .
فعلاً ...