Official Call of Duty 4: Modern Warfare Thread - PC

این تاپیک به بازی Call of Duty 4: Modern Warfare اختصاص داده میشه تا علاقمندان به این بازی به گفتگو و تبادل نظر بپردازن. کنسولی ها هم اینجا نیان. اینجا فقط PC Gamer ها حق تردد دارند و میتونن سوالات یا موضوعات مد نظرشون رو مطرح و پیگیری کنند.

از وقتی که با هواپیمای مسافر بری عملیات انتحاری انجام میدن... تازه خدا کلی به بشریت رحم کرده دست اینا به بمب اتم نرسیده... که در اون صورت.. خدا به داد منظومه شمسی و کهکشان راه شیری برسه...
تازه اینا خیلی خوب و مهربون بودن.

بعدشم اینا تصویر Extremists هاست نه تصویر کلی مسلمانان. چیزی مثل القاعده. درضمن شما بخاطر این پست اخطار دریافت میکنید.

بابت اخطاری که بهم دادید خیلی خیلی خیلی ممنونم با این کارتون مجبورم کردید دوباره با کلی بدبختی ثبت نام کنم چون حالم از اون قسمت تعداد اخطار ها بهم می خوره و به کلی اعصابمو خورد کرد نمی خواید دوباره به خاطر این پست بهم اخطار بدید در ضمن وظیفه ملی و شرعی هر کسی اینه که واقعیتو بگه نه روش سرپوش بزاره (اگه بهت برنخوره) :biggrin1:

اگه image بازی رو کامل دارید و میخواهید دو تا DVD5 اش کنید .
(البته خوب کسی توی خط دانلود بازی نیست.. همون بحث جذاب توهین به ایران رو ادامه بدید :biggrin1:). اسم ایران کجاش بود خدا میدونه.
مشخصه که این راهنما (هرچی که اسمش رو میگذارید) را من ننوشتم.

Ok here is the conversion in 'PLAIN English'. It is for the 'English' version!
No files to download except Orca if you dont already have it.
This way you actually learn how to do it yourselves and we wont have this senseless posting of useless junk.
The conversion DOES work! Ive written and tested it myself.

This whole thread and many others will be totally wiped cleaned over the next few days!

DVD 1
1) Create a Temp folder on your hardrive.
Name this folder: COD4_DVD1. This will be the name (Label) of DVD1.

2) Copy all the contents of the Call of Duty 4 DVD9 to the Temp folder.

3) Open the COD4_DVD1\Setup\Data folder and Delete the ‘miles’ folder.

4) Open the COD4_DVD1\Setup\Data\main folder and Delete the following files from the ‘main’ folder:

localized_english_iw02.iwd
localized_english_iw03.iwd
localized_english_iw04.iwd
localized_english_iw05.iwd
localized_english_iw06.iwd

5) Also in the COD4_DVD1\Setup\Data\main folder Delete the ‘Video’ folder.

6) In the COD4_DVD1\Setup\Data\zone folder is a folder named ‘english’.
Delete all the files in the ‘english’ folder EXCEPT the ‘village_defend.ff’ file.

7) Download and Install ‘Orca’ from HERE.
Once Orca is installed, Right Click the file ‘CoD4MW.msi’ and from near the top of the menu choose ‘Edit with Orca’. (You may have to edit the properties of this file and untick the ‘read only’ attribute, but as it is copied to the hardrive it is probably already edited automatically).
When opened you will see 2 window panes, go to the ‘Tables’ one on the left and scroll down to ‘Media’
Click on ‘Media’ this will show you the entries in the Right pane.

Here we need to edit both the original Rows and also Add another 2 Rows.
First we will edit the 2 original Rows.
In the ‘DiskPrompt’ Column double click the entry in the first Row.
Change the entry to: COD4_DVD1
Do the same in the DiskPrompt’ Column for Row 2.
In the ‘VolumnLabel’ Column, for both Rows, change the entries to: COD4_DVD1
In the ‘LastSequence’ Column, for Row 2, change the entry to: 68

Now we will Add another 2 Rows.
To Add another Row, Right click a blank area under the original Rows and choose ‘Add Row’ from the menu.
The Add Row box will appear. Fill in the following entries:

DiskId = 3
LastSequence = 200
DiskPrompt = COD4_DVD2
VolumnLabel = COD4_DVD2

Then Click OK.

Do the same again to Add a 4th Row.
This time our entries in the Row box will be:

DiskId = 4
LastSequence = 201
DiskPrompt = COD4_DVD1
VolumnLabel = COD4_DVD1

Then Click OK.

Now click on the ‘Save’ icon (the icon which looks like a floppy disc) to Save the changes.

8) Using the Notepad create a text file and name it Serial.txt. Copy your serial to this text file.
Save the Serial.txt file to the COD4_DVD1 folder.

9) Create another folder/s for any Updates, Patches and or Cracks etc.
NOTE: Name this/these folder/s whatever you want.

10) Burn the contents of the COD4_DVD1 folder to a DVD with the Label: COD4_DVD1

DVD 2
11) Create a Temp folder on your hardrive.
Name this folder: COD4_DVD2. This will be the name (Label) of DVD2.

NOTE: Instead of trying to explain the procedure on how to create the correct directory and file structure etc for DVD2, I will show you an easy way. It will seem like some unnecessary file copying but it is quicker and easier in the long run.

12) From the Call of Duty 4 DVD9 copy ‘only’ the ‘Setup’ folder to the COD4_DVD2 folder.

13) Now Open the COD4_DVD2\Setup folder and Delete the ‘rsrc’ folder.

14) Open the COD4_DVD2\Setup\Data\Mods folder and Delete the ‘ModWarfare’ folder.

15) Open the COD4_DVD2\Setup\Data\main folder and Delete the following files:

iw_00.iwd
iw_01.iwd
iw_02.iwd
iw_03.iwd
iw_04.iwd
iw_05.iwd
iw_06.iwd
iw_07.iwd
iw_08.iwd
iw_09.iwd
iw_10.iwd
iw_11.iwd
localized_english_iw00.iwd
localized_english_iw01.iwd

16) Open the COD4_DVD2\Setup\Data\zone\english folder and Delete the ‘village_defend.ff’ file.

17) Again from the Call of Duty 4 DVD9 copy the ‘autorun.inf’ file to the COD4_DVD2 folder.

18) Using the Notepad open the Autorun.inf file and edit as shown below then Save it:

[autorun]
open=0
icon=Setup\data\CoD4.ico

19) Burn the contents of the COD4_DVD2 folder to a DVD with the Label: COD4_DVD2

Installing
The install sequence will be DVD1, DVD2 then DVD1 again.
Because the install finishes with DVD1 it is better to include any patches, cracks etc on DVD1.
خوب من امتحان کردم و کار میکنه.

---------------------------------

بابت اخطاری که بهم دادید خیلی خیلی خیلی ممنونم با این کارتون مجبورم کردید دوباره با کلی بدبختی ثبت نام کنم چون حالم از اون قسمت تعداد اخطار ها بهم می خوره و به کلی اعصابمو خورد کرد نمی خواید دوباره به خاطر این پست بهم اخطار بدید در ضمن وظیفه ملی و شرعی هر کسی اینه که واقعیتو بگه نه روش سرپوش بزاره (اگه بهت برنخوره) :biggrin1:

شما یا این بازی رو اصلا انجام ندادید یا اگه انجام دادید هیچی ازش نفهمیدید (اگه بهت برنخوره):دی .
حقیقت اینه که این بازی هیچ ربطی به ایران نداره . بجز اینکه در خاورمیانه هم انجام میشه (البته خاورمیانه هم جزو کره زمین ـه پس شش میلیارد نفر مورد توهین قرار گرفتند) .دوستان عزیز تروریست داخل بازی هم که عربی صحبت میکنند. نکنه ما جدیدا عربی صحبت میکنیم که مورد تهاجم ناجوانمردانه بازی CoD4 قرار گرفتیم و وظیفه ملی مون فعال شد!
وظیفه Gaming هر کسی اینه که وقتی یک بازی رو انجام میده حداقل "بفهمه" چی بازی کرده و (بله .. نصب بازیهای PC سخته .. دیالوگ های بازی انگلیسیه و ... ولی فرق زبان فارسی و عربی که به انقدر قدرت پردازش احتیاج نداره) و قبل از اینکه یک حرفی رو بزنه حداقل به اندازه ای که نوشتنش طول میکشه در موردش فکر کنه (تازه خیلی آوانس دادم وگرنه باید پنج/شش برابر فکر کرد).

آخرین ویرایش:

متاسفانه باید بگم که این شمائید که درکی از واقعیت ندارید علاوه بر این شما اجازه ندارید در آن واحد 2 تا آیدی داشته باشید پس مجبورم این ID تون رو بن کنم چون ما برای خنده به کسی اخطار نمیدیم که بعدش بره بعنوان دهان کجی 4 تا ID دیگه باز کنه.

دوستان کسی جواب مارو نمیده؟
دوستان من در مرحله 3 مشکل دارم یعنی دقیقا جایی که می خواد برای مرحله لود بشه یک ارور میده و از بازی بیرون می آد و فکر کنم ارورش باشه direct x error راهنمایی می کنید؟ در ضمن بازی من مال شرکت ET است

در جواب دوست عزیزمون در بازی به ایرانی توهینی نشده و بیشتر یک واقعیت رو بیان کرده اگر قبول داشته باشی بیشتر از اعراب هستند که این نوع روحیات رو دارا هستند

ممنون

دوستان کسی جواب مارو نمیده؟
دوستان من در مرحله 3 مشکل دارم یعنی دقیقا جایی که می خواد برای مرحله لود بشه یک ارور میده و از بازی بیرون می آد و فکر کنم ارورش باشه direct x error راهنمایی می کنید؟ در ضمن بازی من مال شرکت ET است

در جواب دوست عزیزمون در بازی به ایرانی توهینی نشده و بیشتر یک واقعیت رو بیان کرده اگر قبول داشته باشی بیشتر از اعراب هستند که این نوع روحیات رو دارا هستند

ممنون

درایورت رو اپدیت کن، DirectX خود بازی رو هم بگذار نصب شه.

چرا شما متوجه نیستید من کی گفتم ایرانو قاطی ماجرا کردن؟ گفتم مسلمونا رو در ضمن مگه اینکه به خاورمیانه توهین شده شک داری؟ اینم بگم که من 70% دیالوگهای انگلیسیش رو فهمیدمه و 30% دیگش رو با ترجمه و نصفه و نیمه فهمیدم پس اونی که هیچی از بازی نفهمیده شمایی چون بازیهایی که با قصد و غرض ساخته میشن 1% بازیهای بازارو تشکیل میدن که اینم ازهموناست (یبار فکر نکنی که من عصبانیم من با لفظ خودت باهات حرف زدم) اینم بگم که اگه شما به سواد و شعور خودت شک داری به سواد و شعور دیگران شک نکن می تونستی موادبانه پست بزنی ولی خدا به هر کسی نعمتی داده(اصلا عصبانی نیستم) در ضمن من به هیچ کسی قصد توهین ندارم ولی مثل اینکه بعضیا خودشون نمی خوان!!!!!!!!!!!!!!!
حالا مثلا به خاور میانه توهین بشه شما ناراحت میشی؟
خاور میانه چیزی جز یه مشت عرب کثافت و یه مشت عرب‌پرست کثافت‌تر چیزی توش نداره و اینم بدبختیه ماس که باید توی این منطقه متولد و اسیر بشیم
کلاه خودت و نگه دار باد نبره نمیخواد نگران خاورمیانه و 4 تا عربه تروریست باشی

مسلمونا مثلا خیلی آدمای پاک و متبرکی هستن؟
هرجایی که اسم اسلام هست جنگ و بدبختی و کشتار و عقب‌افتادگیم هست. شما داری از کجاش دفاع میکنی؟

بازیهایی که با قصد و غرض ساخته میشن 1% بازیهای بازارو تشکیل میدن که اینم ازهموناست
نکنه شمام کلیک خوندی؟
مثلا فکر می‌کنی کاخ سفید یا جورج بوش رفتن به Infinity Ward پول دادن گفتن یه بازی بسازین توش به مسلمونا توهین بشه؟
کدوم قصد و غرض؟
حالا اون 2 برگ روزنامه برای خودشیرینی یه چیزی چاپ کرده شماها رو چرا شور حسینی میگیره؟

اصلا فرض کنیم اومده مستقیم به ایران توهین کرده. خب چی میشه مثلا؟‌
کشوری که توش صبح تا شب به طرق مختلف به مردمش توهین میشه و توی سرشون زده میشه و شخصیتشون له میشه هیکس صداش در نمیاد. چون جراتشو نداره
تا یه نفر از خارج میاد یه چیزی میگه همه وطن‌پرست و شجاع میشن که ای داد و بیداد به ما توهین شد بریم مشت بزنیم تو دهن دشمنان اسلام

اگه خیلی رگ وطن‌پرستیتون باد کرده دلتون به حال ملت بدبخت خودمون که از داخل انواع و اقسام توهین‌ها داره بهشون میشه بسوزه. خاور میانه پیش‌کش

حالا مثلا به خاور میانه توهین بشه شما ناراحت میشی؟
خاور میانه چیزی جز یه مشت عرب کثافت و یه مشت عرب‌پرست کثافت‌تر چیزی توش نداره و اینم بدبختیه ماس که باید توی این منطقه متولد و اسیر بشیم
کلاه خودت و نگه دار باد نبره نمیخواد نگران خاورمیانه و 4 تا عربه تروریست باشی

مسلمونا مثلا خیلی آدمای پاک و متبرکی هستن؟
هرجایی که اسم اسلام هست جنگ و بدبختی و کشتار و عقب‌افتادگیم هست. شما داری از کجاش دفاع میکنی؟

نکنه شمام کلیک خوندی؟
مثلا فکر می‌کنی کاخ سفید یا جورج بوش رفتن به Infinity Ward پول دادن گفتن یه بازی بسازین توش به مسلمونا توهین بشه؟
کدوم قصد و غرض؟
حالا اون 2 برگ روزنامه برای خودشیرینی یه چیزی چاپ کرده شماها رو چرا شور حسینی میگیره؟

اصلا فرض کنیم اومده مستقیم به ایران توهین کرده. خب چی میشه مثلا؟‌
کشوری که توش صبح تا شب به طرق مختلف به مردمش توهین میشه و توی سرشون زده میشه و شخصیتشون له میشه هیکس صداش در نمیاد. چون جراتشو نداره
تا یه نفر از خارج میاد یه چیزی میگه همه وطن‌پرست و شجاع میشن که ای داد و بیداد به ما توهین شد بریم مشت بزنیم تو دهن دشمنان اسلام

اگه خیلی رگ وطن‌پرستیتون باد کرده دلتون به حال ملت بدبخت خودمون که از داخل انواع و اقسام توهین‌ها داره بهشون میشه بسوزه. خاور میانه پیش‌کش

از بس از این صحبتها خوشم اومد دلم نیومد به یک تشکر اکتفا کنم. تمام حرفات 100% درست بید :love::love::love::cheesygri
والا تو این بازی من هیچ توهینی به ایرانی ها ندیدم!

آقا شرمنده خارج از تایپیک حرف زدم. یک اخطاره تپل حقم بید الان.

خوب ما هم جزئی از خاورمیانه ایم .. نمیتونیم که گیربدیم که چرا توی نشون دادن نقشه خاورمیانه ایران رو برنداشتید. همین Battlefield 2 یک گروه داشت به اسم MEC = Middle East Coalition که بر و بچه های خاورمیانه رو شامل میشد. این دوستان عربی هم حرف میزدند. خوب حالا ما باید گیر بدیم که وای چرا آمریکا داره با MEC میجنگه. در صورتی که روابط کشورهای عربی با آمریکا خیلی خوبه . توی همین بازی یک نقشه بود به اسم Gulf Of Oman که نیروهای آمریکایی به درون خشکی حمله میکردند و MEC هم دفاع . اتفاقا توی Playable Demo بازی همین نقشه بود که مدت ها آنلاین بازی کردیم. حالا نقشه این قسمت به گونه ای بود که خشکی سمت شمال بود. یعنی جمله به درون خاک ایران انجام میشد. حالا ما دو جور بیایم گیر بدیم که چرا شما به ما حمله کردید یا اینکه چرا اصلا عرب ها رو توی خاک ایران گذاشتید ؟ :دی توی همین بازی چند نبرد هم توی چین بین آمریکا و ارتش چین انجام میشد. حالا چینی ها باید گیر بدند که شما چرا دارید با ما میجنگید و به خاک ما حمله کردید ؟
نوی همین بازی World in Conflict .. روسیه به آمریکا حمله میکنه. حالا روس ها بگن که شما گفتید به ما متجاوز .. آمریکاییها هم : چی شد؟ روسیه چرا توی بازی به ما حمله کرد ؟ روسیه توی خاک آمریکا.
یا کرور کرور بازی در مورد جنگ جهانی بر علیه متحدین .
Hellgate در لندن اتفاق میفته .. اگه بازی Hellgate :Tehran بود. فریاد وامصیبتا به هوا میرفت که از بین این همه شهر .. باید حمله demon ها به تـهران اتفاق بیفته؟
در You Are Empty نشون داده میشه که اتحاد جماهیر شوروی سابق روی مردم کل یک شهر آزمایش انجام میده. با اینکه داستان خیالی است.

بحث اینه که اگه به این مسائل باشه .. میشه خیلی حرفها زد. میشه به کوچکترین حرف توی هر بازی گیرداد. مثلا Mass Effect میخواد کارهای غیراخلاقی رو ترویج کنه یا GTA . این همه کاراکتر مونث و مذکر نیـمه لخت توی بازیها عیب نداره ؟ نمیخوان جـوانان رو از راه راست منحرف کنند؟ ماشاا... همه عزیزان هم که علاقمند، خوب به هر حال آدمه و مشتاق زیبایی. شما این کاراکترها رو نگاه نمیکنید یا به چشم خـواهر/برادری مشاهده میفرمایید؟ بگذارید ما هم زندگیمون رو بکنیم. اگه خیلی رگ شـرعی و میهنیتون میزنه بیرون .. میتونید کنسول و کامپیوترتون رو از پنچره پرت کنید بیرون، البته به شرطی که توی سر کسی نخوره. پنجره را هم لطفا باز بگذارید که هوای انجمن عوض شود.

---------------
این قسمت ربطی به بالا نداره.
امشب CoD4 Multi زدیم و بسی خوش گذشت و بسیار کشته شدیم. :دی مثل اینکه توی FPS غیر DM بسیار کلنگ گشته ایم.

آخرین ویرایش:
چرا شما متوجه نیستید من کی گفتم ایرانو قاطی ماجرا کردن؟ گفتم مسلمونا رو در ضمن مگه اینکه به خاورمیانه توهین شده شک داری؟ اینم بگم که من 70% دیالوگهای انگلیسیش رو فهمیدمه و 30% دیگش رو با ترجمه و نصفه و نیمه فهمیدم پس اونی که هیچی از بازی نفهمیده شمایی چون بازیهایی که با قصد و غرض ساخته میشن 1% بازیهای بازارو تشکیل میدن که اینم ازهموناست (یبار فکر نکنی که من عصبانیم من با لفظ خودت باهات حرف زدم) اینم بگم که اگه شما به سواد و شعور خودت شک داری به سواد و شعور دیگران شک نکن می تونستی موادبانه پست بزنی ولی خدا به هر کسی نعمتی داده(اصلا عصبانی نیستم) در ضمن من به هیچ کسی قصد توهین ندارم ولی مثل اینکه بعضیا خودشون نمی خوان!!!!!!!!!!!!!!!

كم اين عربها بلا سره مت اوردن حالا طرف داري هم از انها ميكني:mad::mad::mad:
من كه اگه 100000000000تا عرب هم بگشم تواين بازي اصلا برام مهم نيست يادت نيست خليج ما رو داشتن ميپيچوندن:mad::mad::mad::mad::mad:
بهتره از اين به بعد حرفه خودتو بزني نه چيزي كه تو كليك يا جايه ديگه نوشته:-":-"

سلام
بچه ها تو رو خدا این بحث های پوج و بی معنی رو تموم کنید.:( بابا به خدا این مباحث اصلا به جایی نمیرسه . به ما چه که کی چکار میکنه. به نظرتون اگر تا صبح درباره این بحث کنید که عرب چی کرد و عجم چی گفت خاورمیانه کجاست و ........ غیر از کدورت از یکدیگر نتیجه دیگه ای میگیرید.
بابا اون کمپانی بازی سازی فکر جیب و درآمد خودشه به هیچ کسی هم کار نداره .
تازه اگه منطقی باشیم میبینیم که الان کل تنش های دنیا تو این منطقه وجود داره خوب کمپانی بازی ساز هم میاد رو این قسمت از دنیا برای ساخت بازی مانور میده دیگه. به نظرتون اگر موضوع بازی مثلا جنگ بین دو کشور سویس و کانادا بود و یا دو گروه نروژی و اسکاتلندی باهم درگیر میشدن موضوع بازی خنده دار نمیشد . خوب بابا این چند تا کشور تو این بازی هستن که همیشه دارن تو سر و کله ی هم میزنن دیگه.
حالا هی بیاین یقه هم رو بچسبین که چرا تو این جوری گفتی و چرا تو اون جوری نوشتی. بابا بذارین یه تایپیک هم که شده به دور از حاشیه باشه و فقط به خود بازی بپردازه. بد میگم بگین بد میگی.
پ.ن : شانس آوردین من مدیر نیستم وگرنه هر کسی اسمی از عرب و ایران و توهین و.... میاورد سه سوت بن میشد.
یا علی مدد

البته من تمام پستها رو کامل نخوندم اما این بازی کاملا سیاسی هست و به ما هم هیچ ربطی نداره
ما بازی خودمون رو میکنیم و کاری هم به ملیت و افراد مختلف نباید داشته باشیم چون میخوایم بازی کنیم

اگه کسی هم با عرب و ... مشکل داره دو راه بیشتر نداره :
1- یا بازی رو بازی نکنه
2- یا تصور کنه که اون عربهایی که داری میکشی همشون اسرائیلی هستن

ژنرال اروین رومل

چرا بعضی ها فکر میکنن که عرب ها برادرشونن شما اگه تاریخ رو خوندین میدونستین این عربهای ملخ خار چه بلایی سر ما ایرونی ها اوردن پس این همه تعصب نشون ندین اینم بگم اگه کلیک این حرفا رو چاپ نمیکرد و بر عکس اینها حرف میزد در روزنامه جام جم رو تخته میکردن.
دوما این عراقی ها و متهدان عربش میدونین چند ملیون از جوونای ما رو تو 8 سال دفاع مقدس به طور وهشیانه شهید کردن پس تعصب این عربای ملخ خار رو نگر ندارین.
سوما اسم بازی call of duty4 هست پس بازی کوچیکی نیست بایدم همه بازیش کنن من که خیلی ازش حال کردم مخصوصا اونجاهایی که وقتی به سر این عربا میزدم مغزشون میپاشید به دیوار.
خلیج فارس هم جریانش فرق میکنه ما گیمر هستیم و هر بازی بیاد دستمون بازی میکنیم به جز بازیی که تو اون به ایران حمله بشه.
همگی موفق باشین:love:

بابا اون خلیج عربی که شما میگید اگه توجه کنید یه کلمه دیگه هم قبلش هست ( شارع ) که ترجمش میشه خیابان شایدم اشتباه میکنم
به این ترتیب میشه ( خیابان خلیج عربی )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or