Official Call of Duty 4: Modern Warfare Thread - PC

این تاپیک به بازی Call of Duty 4: Modern Warfare اختصاص داده میشه تا علاقمندان به این بازی به گفتگو و تبادل نظر بپردازن. کنسولی ها هم اینجا نیان. اینجا فقط PC Gamer ها حق تردد دارند و میتونن سوالات یا موضوعات مد نظرشون رو مطرح و پیگیری کنند.

سلام..خواهش می کنم کمک کنید
من این بازی رو گرفتم و نصب کردم با بالاترین تنظیمات رفتم تو بازی و هیچ اشکالی نداشت به جر اینکه صدای حرفای آدما نمیاد البته صدای تیر و بقیه object ها میادا ولی نمی دونم چرا فقط صدای حرفا قطع شده ......... در ضمن من dirtex رو نصب کردم ...کارت صوتم هم نصبه ... بازی رو هم از شرکت کهکشان مخفف به KGS گرفتم .....در ضمن من اولین بار که گرفتم و این مشکلو داشت رفتم پس دادم یکی دیگه گرفتم ولی اینم همین جوریه....و جالب اینه که روی دوتا سیستم هم نصب کردم و اینطوریه .... خواهش می کنم هرکی میدونه بهم بگه چون دارم دیوونه میشم ......فرض کنید یه فیلم دارید می بینید ولی صدای آدما نمیاد ......آخره ضایعس.....
:(:evil::confused::evil::(

کسی نمیدونه چرا اینجوری میشه .... لطفا کمک کنید

ژنرال اروین رومل

سلام من بازی رو نصب کردم وقتی میخوام بازی کنم اروردایرکس میده:mad: باید چیکار کنم
دوست عزیز شما باید در قسمت تنظیمات گرافیکی اخرین گزینه که نامبر گروپ نام داره رو روی smallبزاری اگه این کار رو کنی درست میشه.
موفق باشی.

سلام..خواهش می کنم کمک کنید
من این بازی رو گرفتم و نصب کردم با بالاترین تنظیمات رفتم تو بازی و هیچ اشکالی نداشت به جر اینکه صدای حرفای آدما نمیاد البته صدای تیر و بقیه object ها میادا ولی نمی دونم چرا فقط صدای حرفا قطع شده ......... در ضمن من dirtex رو نصب کردم ...کارت صوتم هم نصبه ... بازی رو هم از شرکت کهکشان مخفف به KGS گرفتم .....در ضمن من اولین بار که گرفتم و این مشکلو داشت رفتم پس دادم یکی دیگه گرفتم ولی اینم همین جوریه....و جالب اینه که روی دوتا سیستم هم نصب کردم و اینطوریه .... خواهش می کنم هرکی میدونه بهم بگه چون دارم دیوونه میشم ......فرض کنید یه فیلم دارید می بینید ولی صدای آدما نمیاد ......آخره ضایعس.....
:(:evil::confused::evil::(

بازی رو از یه شر کت دیگه بخر .
من اول مال تکین رو خریدم این جوری بود یه سره هم بازی رو نصب می کرد یعنی بازی رو ریخته بودن رو هارد وبعد خودشون یه پکیج ساخته بودن که اسم شرکت توی نصب بازی باشه ولی بعد مال گیگا رو خریدم یه بار فایل های ستاپ بازی رو میریخت رو هارد بعد خود بازی رو نصب می کرد
این یکی درست بود صداشونم میومد

بلاخره این بازی رو هم تموم کردم! خیلی خیلی خوش گذشت جاتون سبز (اشاره به اونایی که هنوز بازی نکردن)
ورژن PC این بازی رو تهیه کردم که مطمعنم اگه موس و کیبود نبود اینقدر حال نمیداد ...
نمیدونم چی بگم! دیگه تعریف نمیخواد این بازی ولی یه موضوعی رو اینجا بگم تا مشخص بشه...

Stalker رو که بازی کردین همتون؟؟
کسی میتونه توضیح بده فرق این دو بازی با هم چیه؟ :biggrin1:
Chernobyl رو ولش کنید نمیشه به این گفت تقلید.از خود بازی میگم...
تقلید زیادی شده بود حالا نمیخوام تمام موارد و بگم ولی اگه دقت کنید میبینید همینجوریه که من میگم.دقت نمیخواد مشخصه...
مخصوصا اون پرنده هایی که تو هوا پر میزدن خیلی قشنگ بودن! :biggrin1:

بازی هم همینجور که دوستان گفتن کم بود ولی نسبت به نسخه های قبلی بازی...
زیاد نبود،نه اینکه کم بود...این دو خیلی فرق دارن با هم! :biggrin1:

Deleted......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

آخرین ویرایش:
من فقط یه جمله میتونم بگم .

بهترین بازی دنیا

آخره هرچی گرافیکه و گیم پلیه

رو اسپیکرهای 5.1 بازی کنید ، انگار تو خود جنگید .

امتیاز من به بازی 10

راستی من یه سوالی دارم
می خواستم بدونم فرق نسخه دمو با نسخه اصلیه این بازی (( دقیقا)) در چیه .....؟
تعداد مرحل...
در گرافیک....
یا .......
و ویژگی یک دمو در همه ی بازی ها یکسان است ......؟ (یعنی اگه فقط در تعداد مراحل فرق داره ...تو همه دموهای بازی ها اینجوریه....؟)

سلام
بچه ها میشه وقتی ک به طرفمون نارنجک میندازن نارنجک رو برداریم و به طرف خودشون پرت کنیم؟ اگر میشه چجوری باید این کار رو کرد؟
یا علی مدد

سلام
بچه ها میشه وقتی ک به طرفمون نارنجک میندازن نارنجک رو برداریم و به طرف خودشون پرت کنیم؟ اگر میشه چجوری باید این کار رو کرد؟
یا علی مدد
بله میشه . سریع برید بالا سر نارنجک و با کلیک وسط ماوس نارنجک رو برداریو و خودکار پرتاب میکنه به طرف جلو . فقط سریع باشید .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or