سلام..خواهش می کنم کمک کنید
من این بازی رو گرفتم و نصب کردم با بالاترین تنظیمات رفتم تو بازی و هیچ اشکالی نداشت به جر اینکه صدای حرفای آدما نمیاد البته صدای تیر و بقیه object ها میادا ولی نمی دونم چرا فقط صدای حرفا قطع شده ......... در ضمن من dirtex رو نصب کردم ...کارت صوتم هم نصبه ... بازی رو هم از شرکت کهکشان مخفف به KGS گرفتم .....در ضمن من اولین بار که گرفتم و این مشکلو داشت رفتم پس دادم یکی دیگه گرفتم ولی اینم همین جوریه....و جالب اینه که روی دوتا سیستم هم نصب کردم و اینطوریه .... خواهش می کنم هرکی میدونه بهم بگه چون دارم دیوونه میشم ......فرض کنید یه فیلم دارید می بینید ولی صدای آدما نمیاد ......آخره ضایعس.....
:confused:
![]()
دوست عزیز شما باید در قسمت تنظیمات گرافیکی اخرین گزینه که نامبر گروپ نام داره رو روی smallبزاری اگه این کار رو کنی درست میشه.سلام من بازی رو نصب کردم وقتی میخوام بازی کنم اروردایرکس میدهباید چیکار کنم
دوست عزیز شما باید در قسمت تنظیمات گرافیکی اخرین گزینه که نامبر گروپ نام داره رو روی smallبزاری اگه این کار رو کنی درست میشه.
موفق باشی.
:blushing:اصلا وارد بازی نمیشه جیگر:blushing:
شما باید دایرکت ایکسی رو که داخل دیویدی بازی هست بریزی

سلام..خواهش می کنم کمک کنید
من این بازی رو گرفتم و نصب کردم با بالاترین تنظیمات رفتم تو بازی و هیچ اشکالی نداشت به جر اینکه صدای حرفای آدما نمیاد البته صدای تیر و بقیه object ها میادا ولی نمی دونم چرا فقط صدای حرفا قطع شده ......... در ضمن من dirtex رو نصب کردم ...کارت صوتم هم نصبه ... بازی رو هم از شرکت کهکشان مخفف به KGS گرفتم .....در ضمن من اولین بار که گرفتم و این مشکلو داشت رفتم پس دادم یکی دیگه گرفتم ولی اینم همین جوریه....و جالب اینه که روی دوتا سیستم هم نصب کردم و اینطوریه .... خواهش می کنم هرکی میدونه بهم بگه چون دارم دیوونه میشم ......فرض کنید یه فیلم دارید می بینید ولی صدای آدما نمیاد ......آخره ضایعس.....
:confused:
![]()
سلام
بچه ها میشه وقتی ک به طرفمون نارنجک میندازن نارنجک رو برداریم و به طرف خودشون پرت کنیم؟ اگر میشه چجوری باید این کار رو کرد؟
یا علی مدد