Official Call of Duty 4: Modern Warfare Thread - PC

این تاپیک به بازی Call of Duty 4: Modern Warfare اختصاص داده میشه تا علاقمندان به این بازی به گفتگو و تبادل نظر بپردازن. کنسولی ها هم اینجا نیان. اینجا فقط PC Gamer ها حق تردد دارند و میتونن سوالات یا موضوعات مد نظرشون رو مطرح و پیگیری کنند.

کرک سرور ها یا Private سرورها زیادن. من بازی میکنم خودم.
:clap:
Darkfie1d جان ميشه کامل توضيح بدي چطور ميشه مالتي پلير بازي کرد ؟
بد جوري تو کفشم :drooling:

ولی باید یکی از این ISP های احمق ایران رو راضی کنیم که بجای اینهمه سرور مزخرف کانتر یه سرور CoD4 بزنه...
چند وقته يکي از آرزوهام همينه.

بله اما پینگها بالاست راحت نمیشه بازی کرد
از قديم گفتن مفت باشه ... :cheesygri

آخرین ویرایش:
سلام..خواهش می کنم کمک کنید
من این بازی رو گرفتم و نصب کردم با بالاترین تنظیمات رفتم تو بازی و هیچ اشکالی نداشت به جر اینکه صدای حرفای آدما نمیاد البته صدای تیر و بقیه object ها میادا ولی نمی دونم چرا فقط صدای حرفا قطع شده ......... در ضمن من dirtex رو نصب کردم ...کارت صوتم هم نصبه ... بازی رو هم از شرکت کهکشان مخفف به KGS گرفتم .....در ضمن من اولین بار که گرفتم و این مشکلو داشت رفتم پس دادم یکی دیگه گرفتم ولی اینم همین جوریه....و جالب اینه که روی دوتا سیستم هم نصب کردم و اینطوریه .... خواهش می کنم هرکی میدونه بهم بگه چون دارم دیوونه میشم ......فرض کنید یه فیلم دارید می بینید ولی صدای آدما نمیاد ......آخره ضایعس.....
:(:evil::confused::evil::(

بجای بلبل زبونی قوانین سایت رو بخونید که علاوه بر اینکه دانستن اونها وظیفتونه، عمل کردن به اونها هم وظیفتونه و اگر عمل نکنید باید منتظر عواقبش باشید.

:biggrin1::biggrin1: منم دیدی یجا رعایت نکردم . بهت pm زدم گفتم بیشتر توضیح بده.
سوالمو یه بار دیگه میپرسم مرحله بعد هواپیما سواری چقدر مونده تموم بشه وسطاشه یا هنوز اولشه یا آخرش /:)

حتما!!! چرا که نشه؟:laughing:
با فریم تک رقمی میتونی بازی کنی:دی مثل sata

ادم پست های این بشر رو درمورد سیستم مورد نیاز می بینی از زندگی نا امید میشه
از نظر این اقا کسایی که زیر 8800دارن باید برن بمیرن همه که مثل شما بچه مایه نیستن
لطفا با این پست های محشرت بچه های مردم نا امید نکن(از اول تاپیک داری ایه یاس میخونی
احتمالا بن میشم :(

ادم پست های این بشر رو درمورد سیستم مورد نیاز می بینی از زندگی نا امید میشه
از نظر این اقا کسایی که زیر 8800دارن باید برن بمیرن همه که مثل شما بچه مایه نیستن
لطفا با این پست های محشرت بچه های مردم نا امید نکن(از اول تاپیک داری ایه یاس میخونی
احتمالا بن میشم :(

من کی گفتم کسانی که 8800 ندارن بازی نکنن/:)
ببین چی نوشتی بعد بیا حرف منو نقل کن!
قا با این سیستم میشه رو های بازی کرد
cpu:intel 3.6 full
ram:1gb
vga:7300gt very very oc

نه پس میخوای با 7300 روی High بازی کنی؟
لطفا شما با این پست های با ارزش بچه هارو امید وار کن:laughing:
بیا یکم حال کنی:
سیستم مورد نیاز COD4 برای High quality با فریم 60 مینیمم!
CPU:intel pentium 4 2.4
ram:512 meg KINGSTON
VGA:Geforce FX5200
باقیشم مهم نیست...
الان روحیه گرفتی؟
پ ن:من نیومدم اینجا به توی نوعی امید بدم یا الکی بگم اره بازی رو میشه High با فریم خوب زد!
سوال کردی حقیقت رو شنیدی!..حالا واست تلخ بوده به من ربطی نداره;)...سوالت رو میشد با یه سرچ کوچیک توی گوگل به پاسخ رسوند! COD4 benchmark
من امروز بازی رو گرفتم رو 1024*768وتمام تنظیمات رو اخرش بود از25 فرم کمتر نمی اومد
!
خوش بگذره
پ ن:واقعا ادم طرز فکر بعضی ها رو میبینه میگه واقعا ارزش داره پست بدم؟!

آخرین ویرایش:
Darkfie1d جان دو تا Private server patch کپي کردم و با آي پي هايي که مثلا کرک شده هستند تست کردم اما ميگه Key Code is not valid .
پس شما چجوري تونستي وارد سرورها بشي ؟
يکي از اون آي پي هايي که واردش شدين رو بدين تا از کف در بيايم :((
ممنون

من امروز بازی رو گرفتم رو 1024*768وتمام تنظیمات رو اخرش بود از25 فرم کمتر نمی اومد
در ضمن اقای ار ای پی زیاد ناراحت نکن خودشو .......خشک میشه:laughing::laughing::laughing:

سلام
سیاوش جان منم 256 دارم میشه یه توضیح بدی که چجوری مالتی پلیر بازی کنم؟
یا علی مدد

:clap:
Darkfie1d جان ميشه کامل توضيح بدي چطور ميشه مالتي پلير بازي کرد ؟
بد جوري تو کفشم :drooling:

چند وقته يکي از آرزوهام همينه.

از قديم گفتن مفت باشه ... :cheesygri

کافیه بگردید دنبال private server ها یا Crack server بعد بهشون کانکت شید. البته بهتره که قبل از اون IP سرور رو پینگ کنید و ببینید چطوریه. بالای 200 بود پینگتون اصلاً نرید تو...

http://www.game-monitor.com/search.php?search=crack&type=server&game=cod4

cpu:intel 3.6 full
ram:1gb
vga:7300gt very very oc
در ضمن اقای ار ای پی زیاد ناراحت نکن خودشو .......خشک میشه
کاملا شما داری راست میگی
7300:laughing:و 1024 اونم با تمام تنظیمات؟
میگم خوب یدفه دایرکس 10 رو فعال میکردی:biggrin1:

256 kbps از شرکت دزدتک (داتک).
:biggrin1:
:biggrin1:
ادبیات کلنی.
حیف که یکمکی کوتاه بود. واقعا چسبید اونم بعد چند ماه بازی نکردن . البته بدم نشد چون حالا میتونم بایوشاک برو بازی کنم شایدم اون چنتای دیگه :biggrin1:
قبلا شرکت dc بهتر بود:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or