Official Call of Duty 4: Modern Warfare Thread - PC

این تاپیک به بازی Call of Duty 4: Modern Warfare اختصاص داده میشه تا علاقمندان به این بازی به گفتگو و تبادل نظر بپردازن. کنسولی ها هم اینجا نیان. اینجا فقط PC Gamer ها حق تردد دارند و میتونن سوالات یا موضوعات مد نظرشون رو مطرح و پیگیری کنند.

بچه ها من وقتی AA رو off میکنم گرافیک بازی بهم میریزه و تصویر کم کم سفید میشه! کسی هست که این مشکلو داشته باشه؟

در ضمن گرافیک و مخصوصآ انیمیشن کاراکتر تو این بازی بینظیر و فوق العادست! بعضی جاهاش آدم فکر میکنه داره فیلم میبینه!
به نظر من این بازی تا الان بهترین بازی سال و بهترین fps تاریخ بازیهاست!

بچه ها من وقتی AA رو off میکنم گرافیک بازی بهم میریزه و تصویر کم کم سفید میشه! کسی هست که این مشکلو داشته باشه؟

در ضمن گرافیک و مخصوصآ انیمیشن کاراکتر تو این بازی بینظیر و فوق العادست! بعضی جاهاش آدم فکر میکنه داره فیلم میبینه!
به نظر من این بازی تا الان بهترین بازی سال و بهترین fps تاریخ بازیهاست!

والا من این مشکل رو نداشتم، مشکل من جای دیگس چون فقط 1 گیگ رم دارم نمیتونم از دیفالت ستینگ بالاتر برم. لگ خور میشه.

بچه ها توصیه میکنم multiplayer ـشو بزنید... خفنه!!!

من سیستمم این هست

6200 256mb
1GB ram
cpu 2.4

منم میتونم با این سیستم با این تنظیمات بازی رو روون اجرا کنم؟
من که روون اجرا کردم . لودینگ هم با 512 اصلا طولانی نبود و خیلی زودتر از اینکه فیلم تموم بشه به آخرش می رسه فقط یه جاهایی احساس کردم یه کم دارم فریم کم میارم . واسه همین Specular Map رو آف کردم . در عوض Water Detail رو از رو Low گذاشتم روی نرمال . درست شد و هنوز هم گرافیکش شاخ بود !!!
ولی خداییش این هم تیمی ها عجب عکس العمل هایی نشون میدن ها !!! من که با این بازی کفم بریده !!! کاشکی زود تموم نشه !!!

میگم مولتیش چطوریه . من و دوستم 2 نفریم و میخوایم با لن بازی کنیم . حال میده ؟ به نظر شما سر چه نوعی بازی کنیم ؟ اصلا به درد بازی 2 نفره می خوره ؟

من سیستمم این هست

6200 256mb
1GB ram
cpu 2.4

منم میتونم با این سیستم با این تنظیمات بازی رو روون اجرا کنم؟

منم دقیقاً سیستمم همینه . بازی رو رو 800*600 و همه چی ON به طور خیلی عالی و روون اجرا می کنم ولی وقتی رو 1024 می زارم خیلی افت فریم داره .

سلام:
من تو مرحله ای که به نیروگاه روسیه حمله میکنیم (اون قسمت که 2 تا موشک به طرف آمریکا فرستادن) گیر کردم. وقتی وارد زیر زمین میشیم 8 دقیقه وقت میده تا به اتاق کنترل برسیم. من بیشتر راه رو میرم ولی به یک قسمت میرسم که فقط یک دیوار هست. نقشه هم همین مسیر رو نشون میده. ولی نمیدونم چه کار کنم! روی دیوار هم C4 کار گذاشتم ولی نترکید. همه کار کردم ولی راهی پیدا نکردم!
کسی میتونه راهنمائی کنه؟:confused:

~ دیگه رسماً هم اعلام شد که باید از اسپویلر تگ استفاده کنید. نیاید بعداً بگید آی من نمیدونستم وای من نمیدونسنما!

Last edited by a moderator:
سلام:
من تو مرحله ای که به نیروگاه روسیه حمله میکنیم (اون قسمت که 2 تا موشک به طرف آمریکا فرستادن) گیر کردم. وقتی وارد زیر زمین میشیم 8 دقیقه وقت میده تا به اتاق کنترل برسیم. من بیشتر راه رو میرم ولی به یک قسمت میرسم که فقط یک دیوار هست. نقشه هم همین مسیر رو نشون میده. ولی نمیدونم چه کار کنم! روی دیوار هم C4 کار گذاشتم ولی نترکید. همه کار کردم ولی راهی پیدا نکردم!

کسی میتونه راهنمائی کنه؟:confused:
اگر اشتباه نکنم شما باید وقتی C4 رو کار گذاشتی دکمه 5 رو بزنی تا کنترلش بیاد تو دستت و با یک کلیک بمب رو میترکونی

Last edited by a moderator:
مشکل ما که حل شد. بازی قاط زده بود اونجا!
بازی هم تموم شد. کوتاه بود:(

آقای مدیر!! لطف کن یه 3-4 تا دیگه اختار هم بابت این پست به من بده! دلیل هم بنویس: تموم کردن بازی!
احتمالا من الان تابلو کردم که بازی آخرش تموم میشه!!!

آخرین ویرایش:
من در قسمت اسنایپر که کاپیتان روی زمین دراز می کشه واطرافمون دشمنها با تانکها
هستن گیر کردم چون وسط دشمنا که کاپیتان بلند میشه یا خودشو میکشن یا منو
اون قسمت چیکار کنم ممنون:blushing:

من در قسمت اسنایپر که کاپیتان روی زمین دراز می کشه واطرافمون دشمنها با تانکها
هستن گیر کردم چون وسط دشمنا که کاپیتان بلند میشه یا خودشو میکشن یا منو
اون قسمت چیکار کنم ممنون:blushing:

برو سمته راست یک درخت هست. اونجا بمون تا دشمن ها برن.

مشکل ما که حل شد. بازی قاط زده بود اونجا!
بازی هم تموم شد. کوتاه بود:(

آقای مدیر!! لطف کن یه 3-4 تا دیگه اختار هم بابت این پست به من بده! دلیل هم بنویس: تموم کردن بازی!
احتمالا من الان تابلو کردم که بازی آخرش تموم میشه!!!

بجای بلبل زبونی قوانین سایت رو بخونید که علاوه بر اینکه دانستن اونها وظیفتونه، عمل کردن به اونها هم وظیفتونه و اگر عمل نکنید باید منتظر عواقبش باشید.
قانون شماره 35) استفاده از تگ مخفی کردن متن (Spoiler یا
spoiler.gif
) برای بیان موضوعاتی که منجر به آشکار شدن قسمت یا قسمت ‌هایی از بازی مانند داستان بازی شود اجباری بوده و تمامی کاربران موظف به رعایت این قانون می باشند، در غیر این صورت با کاربر برخورد خواهد شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or