بچه ها من وقتی AA رو off میکنم گرافیک بازی بهم میریزه و تصویر کم کم سفید میشه! کسی هست که این مشکلو داشته باشه؟
در ضمن گرافیک و مخصوصآ انیمیشن کاراکتر تو این بازی بینظیر و فوق العادست! بعضی جاهاش آدم فکر میکنه داره فیلم میبینه!
به نظر من این بازی تا الان بهترین بازی سال و بهترین fps تاریخ بازیهاست!
من که روون اجرا کردم . لودینگ هم با 512 اصلا طولانی نبود و خیلی زودتر از اینکه فیلم تموم بشه به آخرش می رسه فقط یه جاهایی احساس کردم یه کم دارم فریم کم میارم . واسه همین Specular Map رو آف کردم . در عوض Water Detail رو از رو Low گذاشتم روی نرمال . درست شد و هنوز هم گرافیکش شاخ بود !!!من سیستمم این هست
6200 256mb
1GB ram
cpu 2.4
منم میتونم با این سیستم با این تنظیمات بازی رو روون اجرا کنم؟
من سیستمم این هست
6200 256mb
1GB ram
cpu 2.4
منم میتونم با این سیستم با این تنظیمات بازی رو روون اجرا کنم؟
سلام:
من تو مرحله ای که به نیروگاه روسیه حمله میکنیم (اون قسمت که 2 تا موشک به طرف آمریکا فرستادن) گیر کردم. وقتی وارد زیر زمین میشیم 8 دقیقه وقت میده تا به اتاق کنترل برسیم. من بیشتر راه رو میرم ولی به یک قسمت میرسم که فقط یک دیوار هست. نقشه هم همین مسیر رو نشون میده. ولی نمیدونم چه کار کنم! روی دیوار هم C4 کار گذاشتم ولی نترکید. همه کار کردم ولی راهی پیدا نکردم!
کسی میتونه راهنمائی کنه؟:confused:

من در قسمت اسنایپر که کاپیتان روی زمین دراز می کشه واطرافمون دشمنها با تانکها
هستن گیر کردم چون وسط دشمنا که کاپیتان بلند میشه یا خودشو میکشن یا منو
اون قسمت چیکار کنم ممنون:blushing:
مشکل ما که حل شد. بازی قاط زده بود اونجا!
بازی هم تموم شد. کوتاه بود
آقای مدیر!! لطف کن یه 3-4 تا دیگه اختار هم بابت این پست به من بده! دلیل هم بنویس: تموم کردن بازی!
احتمالا من الان تابلو کردم که بازی آخرش تموم میشه!!!
قانون شماره 35) استفاده از تگ مخفی کردن متن (Spoiler یا) برای بیان موضوعاتی که منجر به آشکار شدن قسمت یا قسمت هایی از بازی مانند داستان بازی شود اجباری بوده و تمامی کاربران موظف به رعایت این قانون می باشند، در غیر این صورت با کاربر برخورد خواهد شد.![]()