Official Call of Duty 4: Modern Warfare Thread - PC

این تاپیک به بازی Call of Duty 4: Modern Warfare اختصاص داده میشه تا علاقمندان به این بازی به گفتگو و تبادل نظر بپردازن. کنسولی ها هم اینجا نیان. اینجا فقط PC Gamer ها حق تردد دارند و میتونن سوالات یا موضوعات مد نظرشون رو مطرح و پیگیری کنند.

دوستان خواهشا زودتر جوابمو بدید من با سی پی یو 3800 dual core و گرافیک 7900 جی تی و 2 گیگ رم کینگستون باس 667 میتونم بازیرو با تنظیمات بالا روون اجرا کنم لطفا زودتر بگید میخوام برم 5-6 تا بازی جدیدو بخرم

ژنرال اروین رومل

دوستان خواهشا زودتر جوابمو بدید من با سی پی یو 3800 dual core و گرافیک 7900 جی تی و 2 گیگ رم کینگستون باس 667 میتونم بازیرو با تنظیمات بالا روون اجرا کنم لطفا زودتر بگید میخوام برم 5-6 تا بازی جدیدو بخرم

دوست عزیز با این سیستم میتونی تمام بازی ها رو با بالاترین گرافیک بازی کنی به جز این بازی ها بازی رانندگی DIRTو,CRYSISو LAST PLANIT

دوستان نمی دونم تاپیکی که برای این موضوع انتخاب کردم درسته یا نه به هر حال امروز موقعی که داشتم cod4 رو می رفتم این نوشته رو دیدم و یه جورایی به غرور ملیم بر خورد:mad: گفتم که دوستان رو یه جوری مطلع کنم!!:((
7y81miw.jpg

من همين امروز گرفتمش. ACT I رو با درجه ي hardened تموم كردم.حالا مونده ACT II و ACTIII
به نظر منم اين بازي يكي از بهترين بازي هايي بود كه كردم.

دوستان نمی دونم تاپیکی که برای این موضوع انتخاب کردم درسته یا نه به هر حال امروز موقعی که داشتم cod4 رو می رفتم این نوشته رو دیدم و یه جورایی به غرور ملیم بر خورد:mad: گفتم که دوستان رو یه جوری مطلع کنم!!:((

بابا بذار خوش باشن خليج فارسم مال اونا

چیز عجیبی نیست... ;) پس بحث بیخودی راه نندازین.

================================================================
منم امروز بازی رو گرفتم.... واقعا فوق العاده است :love: شدیدا حال میده بازی کردنش.چند تا عکس از بازی گرفتم همون مرحله cargo ship که با این تنظیمات دارم بازی میکنم بین 28 تا 40 اجرا میشه.:biggrin1: بیشترم میره حتی تا 140 ولی تو میدون جنگ تو همون رنجی هست که گفتم

خوب اینم بقیه عکس ها

اینم لینک مستقیم برای کسایی که نمیبینن !

آخرین ویرایش:
7y81miw.jpg

یکی از دلایلی که نباید تعجب کنی اینه! عربها همه جا میگن الخلیج العربی الخلیج العربی... و چون اون ماموریت بخصوص تو یک کشور عربی بوده اونا هم همونطوری نوشتن و الا همه دنیا میدونن که Persian Gulf کجاست ولی خو این عربا یکمقدار نفهمن...

منم Act 1 رو تموم کردم.
هر مرحله که تموم میشه آدم حاش گرفته میشه. بازیش کوتاه بید.
ولی بهترین بازی بود که تا حالا بازی کردم.
عجب موزیک های توپی داره.

finished ACT II

بالاخره ACT II هم تموم شد.به نظر ميرسه مراحل ACT II كمي طولاني تر از ACT I است.
من با قسمت سوم ACT II يعني one shot,one kill خيلي حال كردم.تو اين مرحله بايد به صورت مخفيانه از پايگاه هاي دشمن عبور كني و يك نفر رو ترور كني بعد هم بايد از دست نيروها و سگ هاي دشمن فرار كني و به شهر بازي بري و منتظر هليكوبتر بشي.ولي چون هليكوبتر 6 كيلومتر با ما فاصله داره بايد به روي يك تپه بري و اطرافت رو مين بكاري و تا آمدن هليكوپتر مقاومت كني.

چیز عجیبی نیست... ;) پس بحث بیخودی راه نندازین.

================================================================
منم امروز بازی رو گرفتم.... واقعا فوق العاده است :love: شدیدا حال میده بازی کردنش.چند تا عکس از بازی گرفتم همون مرحله cargo ship که با این تنظیمات دارم بازی میکنم بین 28 تا 40 اجرا میشه.:biggrin1: بیشترم میره حتی تا 140 ولی تو میدون جنگ تو همون رنجی هست که گفتم

خوب اینم بقیه عکس ها

اینم لینک مستقیم برای کسایی که نمیبینن !

سلام
جواد سیستمت چیه؟
یا علی مدد

درجه سختیه بازی رو روی آخرین درجه بزارید تا لذت ببرید! بازی هم زود تموم نمیشه.:love:
روی Easy بازی کنید خب معلومه که زود تموم میشه!
من الان 3 روزه دارم بازی میکنم و مرحله دوم از Act II هستم. همچین مبتدی هم نیستم که بگم به خاطر این طول کشیده بازی. ولی اگر بازی رو روی سخت بازی کنید واقعاً زود هم تموم نمیشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or