Official Call of Duty 4: Modern Warfare Thread - PC

این تاپیک به بازی Call of Duty 4: Modern Warfare اختصاص داده میشه تا علاقمندان به این بازی به گفتگو و تبادل نظر بپردازن. کنسولی ها هم اینجا نیان. اینجا فقط PC Gamer ها حق تردد دارند و میتونن سوالات یا موضوعات مد نظرشون رو مطرح و پیگیری کنند.

این ایران عجب پست سریعی داره فکر کنم از تازه نفس ترین قاطرها استفاده میکنن من 10 روز پیش از تکین دمو رو سفارش دادم هنوز هم دستم بهش نرسیده.بازی فکر کنم 5 نوامبر میاد نه؟با این حساب امروز که 26 اکتبره بازی 9 روز دیگه فکر کنم در حال بازی کردنش باشیم.

پ.ن:بازی با 7600 Gs چند فریم میده تو دمو؟

کنسولی ها هم اینجا نیان. اینجا فقط PC Gamer ها حق تردد دارند و میتونن سوالات یا موضوعات مد نظرشون رو مطرح و پیگیری کنند.
خو حالا من که هم یک PC Gamer ّم و هم کنسول دارم چیکار کنم ؟
یک فکری به حال امثال من هم بکن سیاوش وگرنه فردا به حکم جاسوس FTW تیرباران خواهم شد.

-------
اون Playable Demo هم یک هفته پیش تموم کردم.مورد جالبی بود ولی به قول HamidoOs وقتی دموی UT 3 رو بازی کرده باشی این یکی دمو بخاطر محدودیت هایش خیلی ستم به نظر میاد.ولی اون تیکه آخرش خیلی ضدحال بود ، ترجیح می دادم بازی به روندی پیش برود که همه دشمنان آونطرف حصار رو از دور هدشات کنم ولی چه کنیم که خواستند یک دمویی بدهند بیرون که آخرش کنسول بازها جو زده بشوند و حتما بازی رو بگیرند.

پس اینطور که معلومه با تمام کارتهای سری 8 این بازی اجرا میشه اما با رزولوشن های مختلف

یعنی هر چی مدل بالاتر باشه میشه بازی رو قویتر و با سرعت تر اجرا کرد

این ایران عجب پست سریعی داره فکر کنم از تازه نفس ترین قاطرها استفاده میکنن من 10 روز پیش از تکین دمو رو سفارش دادم هنوز هم دستم بهش نرسیده.بازی فکر کنم 5 نوامبر میاد نه؟با این حساب امروز که 26 اکتبره بازی 9 روز دیگه فکر کنم در حال بازی کردنش باشیم.

پ.ن:بازی با 7600 Gs چند فریم میده تو دمو؟

دوست عزیز اشکال از پست نیست اشکال از تکین است این اقایون برای اینکه بگن ما بازی رو سریع میاریم سریع تا بازی بیاد می زارن تو سایت تا بگن ما مثلا بازی رو سریع میاریم به طور مثال همین بازیJericho وThe Witcher رو الان گذاشتن تو سایت برای فروش من چهارشنبه رفتم بخرم گفتن شاید شنبه(امروز) بیاریم بعد می گم گذاشتید تو سایت برای فروش هیچ جوابی نداره بده فقط این همه را من الاف شدم رفتم تا اونجا.:evil:اونوقت از طرف 1200 می گیرن باید حداکثر ظرف 2 روز به دستش برسه ولی می شه یه هفته.و الا من همین pes8 گرفتم از سایت sarayebazi دو روزه دستم بود.من که تا اخر عمرم دور تکین خط کشیدم.بهت توصیه می کنم اگه حضوری می خوای بخری وست گیم اگه هم اینترنتی سرای بازی.

خداییش چرا همتون گیر دادین به 7900 به بالا.7600 هم خوبه.من این بازی رو 7600gs silent 512mb خوب اجراش کردم.راضی هم هستم.فقط 1گیگ رم دیگه هم بگیرم که بشه 2 گیگ برام کافیه.
قابل ذکر رو high اجراش کردم.توپ و ردیف اجرا کرد.

خداییش چرا همتون گیر دادین به 7900 به بالا.7600 هم خوبه.من این بازی رو 7600gs silent 512mb خوب اجراش کردم.راضی هم هستم.فقط 1گیگ رم دیگه هم بگیرم که بشه 2 گیگ برام کافیه.
قابل ذکر رو high اجراش کردم.توپ و ردیف اجرا کرد.

دمت گرم داداش... خیالم راحت شد.!! دیگه بدون هیچ نگرانی میشه از این بازی لذت برد :cheesygri

راستی دوست عزیز از چه CPU استفاده میکنی؟

ای بابا
درایور 163.75 برا XP ی 32 بیت، 16 روز قبل اومده (یعنی 10 اکتبر)
WHQL Certified هم نیست (Windows Hardware Quality Labs Certified)
حالا نه انگار Certification مایکروسافت خیلی هم مهمه ...

بهر حال هر کی دلش خواست می تونه روی لینک زیر کلیک کنه تا دانلود شه (42 مگ حجمشه)

ForceWare Windows XP 163.75 32-bit beta Driver
سلام
خوبی احمد جان
خودت می دونی کارت من چی هست...
تو سایتش هنوز 162 رو داره
به نظرت من آپدیت کنم درایور رو؟
بعد هم من ویستا 32 دارم...

خیالت راحت نشه:دی
بنچمارک های صفحه ی قبل رو ببین:-"
هائوون؟
نکته اینه که وقتی یه نفر از سیستمش راضیه و خودش با سیستمش مشکلی نداره، واسه چی خودشو درگیر این چیزا کنه؟ من یکی رو دیدم با GeForce 6200، ور میداشت میذاشت روی 1280 و اینا، میگفت خیلی رَوون داره بازی رو اجرا میکنه. خو وقتی خود طرف راضی هست، من مثلاً برم بهش بگم ببین 8800 چقدر فریم ریت بالاتر میده! ؟

هائوون؟
نکته اینه که وقتی یه نفر از سیستمش راضیه و خودش با سیستمش مشکلی نداره، واسه چی خودشو درگیر این چیزا کنه؟ من یکی رو دیدم با GeForce 6200، ور میداشت میذاشت روی 1280 و اینا، میگفت خیلی رَوون داره بازی رو اجرا میکنه. خو وقتی خود طرف راضی هست، من مثلاً برم بهش بگم ببین 8800 چقدر فریم ریت بالاتر میده! ؟

خوب خودش راضیه:دی
ولی نباید بیاد به دیگرون هم امید الکی بده که...(البته اینجا همه مثل همنlol):laughing:

سلام
خوبی احمد جان
خودت می دونی کارت من چی هست...
تو سایتش هنوز 162 رو داره
به نظرت من آپدیت کنم درایور رو؟
بعد هم من ویستا 32 دارم...

توی سایت nVIDIA درایور رسمی (WHQL) همون 163.69 ـه (برا ویستای 32 بیت)
ولی اگه برای Crysis می خوای (دموش مسلماً) برو این درایوری که لینک می دم رو دانلود کن:

ForceWare Release 169.1 beta Driver for Windows Vista 32-bit

حجمشم 35.5 مگابایته

پ.ن: اون درایوری که من اونجا لینک داده بودم قدیمیه، تازه برای XP هم بودش نه ویستا

پ.ن: اون درایوری که من اونجا لینک داده بودم قدیمیه، تازه برای XP هم بودش نه ویستا
می دونم
منظورم این بود که اگه خواستی زحمت بکشی بذاری واسه ویستا بذار :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or