خو حالا من که هم یک PC Gamer ّم و هم کنسول دارم چیکار کنم ؟کنسولی ها هم اینجا نیان. اینجا فقط PC Gamer ها حق تردد دارند و میتونن سوالات یا موضوعات مد نظرشون رو مطرح و پیگیری کنند.
این ایران عجب پست سریعی داره فکر کنم از تازه نفس ترین قاطرها استفاده میکنن من 10 روز پیش از تکین دمو رو سفارش دادم هنوز هم دستم بهش نرسیده.بازی فکر کنم 5 نوامبر میاد نه؟با این حساب امروز که 26 اکتبره بازی 9 روز دیگه فکر کنم در حال بازی کردنش باشیم.
پ.ن:بازی با 7600 Gs چند فریم میده تو دمو؟
اونوقت از طرف 1200 می گیرن باید حداکثر ظرف 2 روز به دستش برسه ولی می شه یه هفته.و الا من همین pes8 گرفتم از سایت sarayebazi دو روزه دستم بود.من که تا اخر عمرم دور تکین خط کشیدم.بهت توصیه می کنم اگه حضوری می خوای بخری وست گیم اگه هم اینترنتی سرای بازی.خداییش چرا همتون گیر دادین به 7900 به بالا.7600 هم خوبه.من این بازی رو 7600gs silent 512mb خوب اجراش کردم.راضی هم هستم.فقط 1گیگ رم دیگه هم بگیرم که بشه 2 گیگ برام کافیه.
قابل ذکر رو high اجراش کردم.توپ و ردیف اجرا کرد.
دمت گرم داداش... خیالم راحت شد.!! دیگه بدون هیچ نگرانی میشه از این بازی لذت برد :cheesygri
راستی دوست عزیز از چه CPU استفاده میکنی؟

سلامای بابا
درایور 163.75 برا XP ی 32 بیت، 16 روز قبل اومده (یعنی 10 اکتبر)
WHQL Certified هم نیست (Windows Hardware Quality Labs Certified)
حالا نه انگار Certification مایکروسافت خیلی هم مهمه ...
بهر حال هر کی دلش خواست می تونه روی لینک زیر کلیک کنه تا دانلود شه (42 مگ حجمشه)
ForceWare Windows XP 163.75 32-bit beta Driver
هائوون؟خیالت راحت نشه
بنچمارک های صفحه ی قبل رو ببین![]()
هائوون؟
نکته اینه که وقتی یه نفر از سیستمش راضیه و خودش با سیستمش مشکلی نداره، واسه چی خودشو درگیر این چیزا کنه؟ من یکی رو دیدم با GeForce 6200، ور میداشت میذاشت روی 1280 و اینا، میگفت خیلی رَوون داره بازی رو اجرا میکنه. خو وقتی خود طرف راضی هست، من مثلاً برم بهش بگم ببین 8800 چقدر فریم ریت بالاتر میده! ؟
سلام
خوبی احمد جان
خودت می دونی کارت من چی هست...
تو سایتش هنوز 162 رو داره
به نظرت من آپدیت کنم درایور رو؟
بعد هم من ویستا 32 دارم...