سلام
بچه ها میشه وقتی ک به طرفمون نارنجک میندازن نارنجک رو برداریم و به طرف خودشون پرت کنیم؟ اگر میشه چجوری باید این کار رو کرد؟
یا علی مدد
راستی من یه سوالی دارم
می خواستم بدونم فرق نسخه دمو با نسخه اصلیه این بازی (( دقیقا)) در چیه .....؟
تعداد مرحل...
در گرافیک....
یا .......
و ویژگی یک دمو در همه ی بازی ها یکسان است ......؟ (یعنی اگه فقط در تعداد مراحل فرق داره ...تو همه دموهای بازی ها اینجوریه....؟)
خب اسپیکرت چند تیکس 2.1 یا 5,1 یا 7,1کسی نمیدونه چرا اینجوری میشه .... لطفا کمک کنید
من امروز بازی رو تمام کردم:thumbsup: بازی از هر نظز عالی بود ولی همین طور که دوستان گفتن بازی یه کمی کوتاه بود.میشه گفت یه بازی مختصرو مفید بود
یه سوال هم داشتم میخواستم ببینم بازی فقط یه داره ؟؟

سلام
بچه ها میشه وقتی ک به طرفمون نارنجک میندازن نارنجک رو برداریم و به طرف خودشون پرت کنیم؟ اگر میشه چجوری باید این کار رو کرد؟
یا علی مدد
http://files.ngohq.com/nvidia/169.09_forceware_winxp_32bit_english_beta.exeمن وقتی بازی نصب کردم همونمرحله تمرین حالت سیاه میشه یعنی چهره هیچکس معلوم نیست اشکال از درایور کارت گرافیکه؟اگه اره یکی اخرین ورژن agp 7300gt رو برای دانلود بزاره.
ملت راست میگفتن 5 ساعت بیشتر camping نداشته.دیگه تو پروفایل xfire ثبت شده که فقط 5 ساعت بازی کردم
فکر نمیکردم انقدر زود تموم بشه.آخرشم که به فجیع ترین شکل ممکن تموم شد..یعنی پیش پا افتاده ترین حالت رو برای پایان بازی در نظر گرفتن
من نمیدونم شما ایرانی هستید یا عرب؟! تا کی می خواهید سنگ این عرب های ملخ خور رو به سینه تون بزنید بعد 2 روز دیگه واستون شاخ بشن؟؟!!! تا کی؟ فقط اینو به من بگو...واقعا خیلی نامردیه آخه کی مسلمونا اینقدر خشن و وحشی بودنه که اینجوری نشون میده خود این آمریکایی ها وحشی ترین موجودات روی زمینن اونوقت خاورمیانه رو اینجوری نشون می دن آخه کدوم احمقی این اراجیفو باور می کنه بماند اون قضیه بمب اتم در آخر ACTI که بازم خباثت سازنده ها رو نشون میده:angry::ranting::cursing:

واقعا خیلی نامردیه آخه کی مسلمونا اینقدر خشن و وحشی بودنه که اینجوری نشون میده خود این آمریکایی ها وحشی ترین موجودات روی زمینن اونوقت خاورمیانه رو اینجوری نشون می دن آخه کدوم احمقی این اراجیفو باور می کنه بماند اون قضیه بمب اتم در آخر ACTI که بازم خباثت سازنده ها رو نشون میده:angry::ranting::cursing: