حالا به هركي عشقتون مي كشه فحش بديد چرا پاي دين اسلام رو وسط مي كشيدحالا مثلا به خاور میانه توهین بشه شما ناراحت میشی؟
خاور میانه چیزی جز یه مشت عرب کثافت و یه مشت عربپرست کثافتتر چیزی توش نداره و اینم بدبختیه ماس که باید توی این منطقه متولد و اسیر بشیم
کلاه خودت و نگه دار باد نبره نمیخواد نگران خاورمیانه و 4 تا عربه تروریست باشی
مسلمونا مثلا خیلی آدمای پاک و متبرکی هستن؟
هرجایی که اسم اسلام هست جنگ و بدبختی و کشتار و عقبافتادگیم هست. شما داری از کجاش دفاع میکنی؟
نکنه شمام کلیک خوندی؟
مثلا فکر میکنی کاخ سفید یا جورج بوش رفتن به Infinity Ward پول دادن گفتن یه بازی بسازین توش به مسلمونا توهین بشه؟
کدوم قصد و غرض؟
حالا اون 2 برگ روزنامه برای خودشیرینی یه چیزی چاپ کرده شماها رو چرا شور حسینی میگیره؟
اصلا فرض کنیم اومده مستقیم به ایران توهین کرده. خب چی میشه مثلا؟
کشوری که توش صبح تا شب به طرق مختلف به مردمش توهین میشه و توی سرشون زده میشه و شخصیتشون له میشه هیکس صداش در نمیاد. چون جراتشو نداره
تا یه نفر از خارج میاد یه چیزی میگه همه وطنپرست و شجاع میشن که ای داد و بیداد به ما توهین شد بریم مشت بزنیم تو دهن دشمنان اسلام
اگه خیلی رگ وطنپرستیتون باد کرده دلتون به حال ملت بدبخت خودمون که از داخل انواع و اقسام توهینها داره بهشون میشه بسوزه. خاور میانه پیشکش
ببین دوست من وقتی بازی به قدرت call 4 ساخته می شه تا مدتها در ذهن مخاطب می مونه مخصوصا اون سکانس پایانی که من واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم1. اصولاً ایرانی (بخوانید ایرانی مذهبی) جماعت رشد فکریشون در سطح تیم ملیه! همه دنیا رو به سخره میگیرن در صورتی که مسخره خاص و عام هستن...
2. هر کی میگه من مسلمونم لزوماً مسلمون نیست و بود و نبودش به هیچ کس بجز خودش مربوط نیست. پس اگر داستانهائی خلق میشه که مسلمانان قسمتی از رولهای منفی رو ایفا میکنن در واقعیت نمونه حقیقیش زیاده پس خواهش میکنم این تاپیک رو با این محملات به بیراهه نبرید...
هر بحثی در این مورد بعد از این پست ببینم. BAN...
GOT IT?!
ببین دوست من وقتی بازی به قدرت call 4 ساخته می شه تا مدتها در ذهن مخاطب می مونه مخصوصا اون سکانس پایانی که من واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم
حا لا شما فرض کن با یه همچین بازی می یایید یه طرز تفکر به فرد القا می کنیم .
تا آخر عمر توی ذهن باقی میمونه
خوب حالا سکانس ابتدایی بازی در کشتی رو اگه به یاد بیارید اون کلاهک هسته ای برای عراق حمل می شد روی بمب هم عربی نوشه شده بود در ادامه جایی که شهر با انفجار هسته ای می ترکه همه میمیرید یا صحنه آخر بازی بازی تک تک هم تیمی ها می میرند
توی این بازی تمام دشمنان یا چفیه دارن یاریش و سیبیل یا یه جوری شبیه مسلمونان این یعنی چی ؟ اگه شما جوابشو نمی دونی من می گم یعنی تروریسم = مسلمانان
به این کار می گن درونی کردن فرهنگ از راه غیر مستقیم که تاثیر زیادی رو مخاطب میزاره من نمی تونم داستان رو کامل بنویسم چون طولانیه و ریزه کاری های زیادی داره
بهتره روش فکر کنی حالا اگه می خوای بن کن
گفته بودم که به سوالهای اون پستم جواب بدید و دیگه این بحث لعنتی رو ول کنین ولی حالا که خودت می خوای بگم، شما بشدت تحت تاثیر تبلیغات غرب قرار گرفته اید اصلا این همه فیلم و تبلیغات برایه چیه؟ خوب معلومه برای اینه که شما بیای این حرفا رو بزنی دیگه آخه کدوم احمقی(بلانسبت شما) اون حادثه 11سپتامبرو باور می کنه این که همش ساختگیه که مثل روز روشنه نکنه در جواب می خوای بگی مگه جرج بوش دیوونس که مردم خودشو به کشتن بده؟خوب آره که دیوونس مگه این همه آدم که دارن روزانه مثل گوسفند سر بریده میشن براشون فرقی می کنه که حالا یه مشت شهروند آمریکایی(که توشون چند ایرانیم بود) بمیرن یا نمیرن؟ تو عراقم اگه می بینی این همه ناامنی هست به خاطر مسلمونا(حالا هر چی می خوای اسمشونو بزار) که نیست یه فرقه ای به نام وهابیت وجود دارن که اعتقادشو اینه:"هر جا یه مسلمونه شیعه رو دیدی سرشو گوش تا گوش ببر" مگه اون بمب گذاری ها رو یادت نیست همشون زیر سر همین وهابیان که در عراق تحت حمایت آمریکا فعالیت می کنن. همون تروریست هایی که میگی همشون وهابین، اینا اصلا با کل شیعه ها مشکل دارن هر کسی که شیعه حضرت علی(ع) هست رو دشمن خونی خودشون میدونن. پس دیگه لطفا این برچسب لعنتی تروریست بودنو به مسلمونا نچسبونید....
میشه بگی چجوری اسلام توی ایران اومد؟ حتما مردم ایران دعوتنامه فرستادن برای عربها که بیاید بریزید مارو بکشید زنامونم .... و کشورمونم بگیرید برا خودتون؟نه؟:laughing:کی اسلام و شیعه به زور شمشیر و اسلحه خودشو جاانداخت
داغ دل منو تازه کردی سیاوش خان. هر روز توی نت و چت و خیابون و سر کلاس باید با همچین آدمایی کل کل کنیم... بازم حرف آدمو قبول نمیکنن! کم کم دارم سرخورده میشم از اینکه به بعضیا بفهمونم که بابا شما گوسفند نیستید که هر طرفی بهتون گفتن همونوری برید و هرچی بهتون گفتن باور کنید! آدم باشیمشاید سطح توقع من از امثال شما بالاست! اما در هر صورت وقتی فکرتون انقدر بسته است وقتی چشمتون 3 متری خودش رو نمیبینه من دیگه راهی برام نمیمونه که بهتون حالی کنم که دارید ابلهانه فکر میکنید جز اینکه بصورت کاملاً مستقیم بهتون بگم. هر خری که از خشونت برای پیش برد اهدافش علیه مردم بیگناه استفاده کنه مساوی است با تروریست! حالا این خر میتونه مسلمان باشه، میتونه مسیحی باشه میتونه خر لا مذهب باشه، این خر تروریسته. حالا کدوم دسته از مردم دنیا بصورت علنی اینکارو میکنن؟! مسیحی ها؟ قرون وسطی شاید. مسلمونا؟ جواب بله! Suicide Bombing یا همون انتحار چیه مگه؟! روزی چند نفر تو همین عراق خودشونو میترکونن؟! تو همون فلسطین که همه براش جون میدن چند نفر اینکارو میکنن؟! حادثه برج های دوقلو که هنوز یادت نرفته؟ 11 سپتامبر! پس لطفاً دیگه مزخرف نگو اگر تروریست نشونتون میدن واسه اینه که هستید...

تو عراقم اگه می بینی این همه ناامنی هست به خاطر مسلمونا(حالا هر چی می خوای اسمشونو بزار) که نیست یه فرقه ای به نام وهابیت وجود دارن که اعتقادشو اینه:"هر جا یه مسلمونه شیعه رو دیدی سرشو گوش تا گوش ببر" مگه اون بمب گذاری ها رو یادت نیست همشون زیر سر همین وهابیان که در عراق تحت حمایت آمریکا فعالیت می کنن. همون تروریست هایی که میگی همشون وهابین، اینا اصلا با کل شیعه ها مشکل دارن هر کسی که شیعه حضرت علی(ع) هست رو دشمن خونی خودشون میدونن. پس دیگه لطفا این برچسب لعنتی تروریست بودنو به مسلمونا نچسبونید....