Official Call of Duty 4: Modern Warfare Thread - PC

این تاپیک به بازی Call of Duty 4: Modern Warfare اختصاص داده میشه تا علاقمندان به این بازی به گفتگو و تبادل نظر بپردازن. کنسولی ها هم اینجا نیان. اینجا فقط PC Gamer ها حق تردد دارند و میتونن سوالات یا موضوعات مد نظرشون رو مطرح و پیگیری کنند.

حالا مثلا به خاور میانه توهین بشه شما ناراحت میشی؟
خاور میانه چیزی جز یه مشت عرب کثافت و یه مشت عرب‌پرست کثافت‌تر چیزی توش نداره و اینم بدبختیه ماس که باید توی این منطقه متولد و اسیر بشیم
کلاه خودت و نگه دار باد نبره نمیخواد نگران خاورمیانه و 4 تا عربه تروریست باشی

مسلمونا مثلا خیلی آدمای پاک و متبرکی هستن؟
هرجایی که اسم اسلام هست جنگ و بدبختی و کشتار و عقب‌افتادگیم هست. شما داری از کجاش دفاع میکنی؟

نکنه شمام کلیک خوندی؟
مثلا فکر می‌کنی کاخ سفید یا جورج بوش رفتن به Infinity Ward پول دادن گفتن یه بازی بسازین توش به مسلمونا توهین بشه؟
کدوم قصد و غرض؟
حالا اون 2 برگ روزنامه برای خودشیرینی یه چیزی چاپ کرده شماها رو چرا شور حسینی میگیره؟

اصلا فرض کنیم اومده مستقیم به ایران توهین کرده. خب چی میشه مثلا؟‌
کشوری که توش صبح تا شب به طرق مختلف به مردمش توهین میشه و توی سرشون زده میشه و شخصیتشون له میشه هیکس صداش در نمیاد. چون جراتشو نداره
تا یه نفر از خارج میاد یه چیزی میگه همه وطن‌پرست و شجاع میشن که ای داد و بیداد به ما توهین شد بریم مشت بزنیم تو دهن دشمنان اسلام

اگه خیلی رگ وطن‌پرستیتون باد کرده دلتون به حال ملت بدبخت خودمون که از داخل انواع و اقسام توهین‌ها داره بهشون میشه بسوزه. خاور میانه پیش‌کش
حالا به هركي عشقتون مي كشه فحش بديد چرا پاي دين اسلام رو وسط مي كشيد

اینطور که به نظر میاد، کُلت ها توی این گیم از اسنایپر هم دقیقتر میزنن :biggrin1: اون SMG ها هم که گویا یه جورایی اصلاً لگد ندارن، یعنی همینجوری رگبار بگیر حالشو ببر! بیخود نیس که وقتی با بر و بچ بازی میکنیم بعضیهاشون این کُلت و SMG رو رها نمیکنن :biggrin1:
تا حالا دو تا پچ واسه CoD4 اومده اما هیچ کدوم این چیزا رو دست نزدن. تا ببینیم چی پیش میاد.

این جکسون چقدر دردناک مرد !! آدم میتونست دردشو حس کنه (لامصب انفنتی ورد!!!!!!!)
اونجا کجا بود زدن؟ خرمشهر بود؟!!!
This Game Is F***ing AWSOME!! Just another COD Passion!!

~ آقای کاربر قدیمی لطفاً از تگ
spoiler.gif
استفاده بفرمائید
19.gif

Last edited by a moderator:
شما هام چه حوصله ای دارینا.................
یکی از سیاسی ترین و یکی از بهترین COD بود که بازی کردم.:baby:
دیگه زیادی اکشن این سبکی بازی کردم اینجوری شدم>>>:gunner:

به نظر من Cod جزء بازیهایی هست که ثابت میکنه تغییر در روند یک سری میتونه به نحو عالی انجام بشه

فقط حیف که خیلی کوتاهه

در ضمن به نظر من Act Ii جذابترین بخش Cod4 هست

سلام

دوستان ول کنید عزیزان این ها چی هست میگید ارزش نداره شما گیمر هستید بازی کنید حال کنید و ادم بکشید مخصوصا عربهای ملخ خور را هیچی توهینی به جمهوری اسلامی ایران نشده است تو این بازی چرا خودتون رو اذیت می کنید تموم شد رفت

مهم این هست که بازی خیلی عالی توپ زیبا قشنگ بهترین بازی اکشن تو عمرم بود دیدم

وقتی عربها رو میزدی تو مخشون خون می پاشید چه حالی میداد در کل بازی خیلی خوب هست

و دربند این چیزها نباشید مطمئن باشید جمهوری اسلامی ایران اینها روببینه خود اش رسیدگی میکنه دوستان زرن ..... هست مطمئن باشید

Cod4 عالی اکشن تمام عیار انگار داری تو محیط جنگ نبرد هستی .

1. اصولاً ایرانی (بخوانید ایرانی مذهبی) جماعت رشد فکریشون در سطح تیم ملیه! همه دنیا رو به سخره میگیرن در صورتی که مسخره خاص و عام هستن...
2. هر کی میگه من مسلمونم لزوماً مسلمون نیست و بود و نبودش به هیچ کس بجز خودش مربوط نیست. پس اگر داستانهائی خلق میشه که مسلمانان قسمتی از رولهای منفی رو ایفا میکنن در واقعیت نمونه حقیقیش زیاده پس خواهش میکنم این تاپیک رو با این محملات به بیراهه نبرید...

هر بحثی در این مورد بعد از این پست ببینم. BAN...
GOT IT?!
ببین دوست من وقتی بازی به قدرت call 4 ساخته می شه تا مدتها در ذهن مخاطب می مونه مخصوصا اون سکانس پایانی که من واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم
حا لا شما فرض کن با یه همچین بازی می یایید یه طرز تفکر به فرد القا می کنیم .
تا آخر عمر توی ذهن باقی میمونه
خوب حالا سکانس ابتدایی بازی در کشتی رو اگه به یاد بیارید اون کلاهک هسته ای برای عراق حمل می شد روی بمب هم عربی نوشه شده بود در ادامه جایی که شهر با انفجار هسته ای می ترکه همه میمیرید یا صحنه آخر بازی بازی تک تک هم تیمی ها می میرند
توی این بازی تمام دشمنان یا چفیه دارن یاریش و سیبیل یا یه جوری شبیه مسلمونان این یعنی چی ؟ اگه شما جوابشو نمی دونی من می گم یعنی تروریسم = مسلمانان
به این کار می گن درونی کردن فرهنگ از راه غیر مستقیم که تاثیر زیادی رو مخاطب میزاره من نمی تونم داستان رو کامل بنویسم چون طولانیه و ریزه کاری های زیادی داره
بهتره روش فکر کنی حالا اگه می خوای بن کن

آخرین ویرایش:
ببین دوست من وقتی بازی به قدرت call 4 ساخته می شه تا مدتها در ذهن مخاطب می مونه مخصوصا اون سکانس پایانی که من واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم
حا لا شما فرض کن با یه همچین بازی می یایید یه طرز تفکر به فرد القا می کنیم .
تا آخر عمر توی ذهن باقی میمونه
خوب حالا سکانس ابتدایی بازی در کشتی رو اگه به یاد بیارید اون کلاهک هسته ای برای عراق حمل می شد روی بمب هم عربی نوشه شده بود در ادامه جایی که شهر با انفجار هسته ای می ترکه همه میمیرید یا صحنه آخر بازی بازی تک تک هم تیمی ها می میرند
توی این بازی تمام دشمنان یا چفیه دارن یاریش و سیبیل یا یه جوری شبیه مسلمونان این یعنی چی ؟ اگه شما جوابشو نمی دونی من می گم یعنی تروریسم = مسلمانان
به این کار می گن درونی کردن فرهنگ از راه غیر مستقیم که تاثیر زیادی رو مخاطب میزاره من نمی تونم داستان رو کامل بنویسم چون طولانیه و ریزه کاری های زیادی داره
بهتره روش فکر کنی حالا اگه می خوای بن کن
شاید سطح توقع من از امثال شما بالاست! اما در هر صورت وقتی فکرتون انقدر بسته است وقتی چشمتون 3 متری خودش رو نمیبینه من دیگه راهی برام نمیمونه که بهتون حالی کنم که دارید ابلهانه فکر میکنید جز اینکه بصورت کاملاً مستقیم بهتون بگم. هر خری که از خشونت برای پیش برد اهدافش علیه مردم بیگناه استفاده کنه مساوی است با تروریست! حالا این خر میتونه مسلمان باشه، میتونه مسیحی باشه میتونه خر لا مذهب باشه، این خر تروریسته. حالا کدوم دسته از مردم دنیا بصورت علنی اینکارو میکنن؟! مسیحی ها؟ قرون وسطی شاید. مسلمونا؟ جواب بله! Suicide Bombing یا همون انتحار چیه مگه؟! روزی چند نفر تو همین عراق خودشونو میترکونن؟! تو همون فلسطین که همه براش جون میدن چند نفر اینکارو میکنن؟! حادثه برج های دوقلو که هنوز یادت نرفته؟ 11 سپتامبر! پس لطفاً دیگه مزخرف نگو اگر تروریست نشونتون میدن واسه اینه که هستید...

گفته بودم که به سوالهای اون پستم جواب بدید و دیگه این بحث لعنتی رو ول کنین ولی حالا که خودت می خوای بگم، شما بشدت تحت تاثیر تبلیغات غرب قرار گرفته اید اصلا این همه فیلم و تبلیغات برایه چیه؟ خوب معلومه برای اینه که شما بیای این حرفا رو بزنی دیگه آخه کدوم احمقی(بلانسبت شما) اون حادثه 11سپتامبرو باور می کنه این که همش ساختگیه که مثل روز روشنه نکنه در جواب می خوای بگی مگه جرج بوش دیوونس که مردم خودشو به کشتن بده؟خوب آره که دیوونس مگه این همه آدم که دارن روزانه مثل گوسفند سر بریده میشن براشون فرقی می کنه که حالا یه مشت شهروند آمریکایی(که توشون چند ایرانیم بود) بمیرن یا نمیرن؟ تو عراقم اگه می بینی این همه ناامنی هست به خاطر مسلمونا(حالا هر چی می خوای اسمشونو بزار) که نیست یه فرقه ای به نام وهابیت وجود دارن که اعتقادشو اینه:"هر جا یه مسلمونه شیعه رو دیدی سرشو گوش تا گوش ببر" مگه اون بمب گذاری ها رو یادت نیست همشون زیر سر همین وهابیان که در عراق تحت حمایت آمریکا فعالیت می کنن. همون تروریست هایی که میگی همشون وهابین، اینا اصلا با کل شیعه ها مشکل دارن هر کسی که شیعه حضرت علی(ع) هست رو دشمن خونی خودشون میدونن. پس دیگه لطفا این برچسب لعنتی تروریست بودنو به مسلمونا نچسبونید....

همه اين حرفايي كه شما زدي تحت تاثير تعصباتيه كه داري ولي اگه بخوايد با صورتي واقعي به قضيه نگاه كنيد اين وسط خود مسلمونا هستن كه هي دارن آتيش جنگو قويتر ميكنن فكرميكني چرا فلسطين و اسرائيل اين همه سال با هم دارن ميجنگن تا حالا اون عكسيرو كه در فرومها پخش شده بود رو ديدي كه يه كودك فلسطيني پلاكاردي رو دستش گرفته بود با اين عنوان مرگ بر ايران آمريكا و اسرائيل آيا جنگي كه ميان ايران و عراق شكل گرفته بود رو ميتونيد به غرب ربطش بديد آيا اين حزب شيعه كه هر روز به خودشون بمب ميبندن و ميرن گروه گروه آمريكايي رو در عراق ميكشن روميتونيد به آمريكا ربطش بديد؟ هيچ كس غرب زده نميشه اينا حرفاييه كه توي گوش منو شما ميخونن واسه اينكه جوگير شيم مثل اونايي كه بمب بخودشومن ميبندن عمل كنيم

ببخشید که میپرم وسط حرفتون ولی...
کی اسلام و شیعه به زور شمشیر و اسلحه خودشو جاانداخت
میشه بگی چجوری اسلام توی ایران اومد؟ حتما مردم ایران دعوتنامه فرستادن برای عربها که بیاید بریزید مارو بکشید زنامونم .... و کشورمونم بگیرید برا خودتون؟نه؟:laughing:
شاید سطح توقع من از امثال شما بالاست! اما در هر صورت وقتی فکرتون انقدر بسته است وقتی چشمتون 3 متری خودش رو نمیبینه من دیگه راهی برام نمیمونه که بهتون حالی کنم که دارید ابلهانه فکر میکنید جز اینکه بصورت کاملاً مستقیم بهتون بگم. هر خری که از خشونت برای پیش برد اهدافش علیه مردم بیگناه استفاده کنه مساوی است با تروریست! حالا این خر میتونه مسلمان باشه، میتونه مسیحی باشه میتونه خر لا مذهب باشه، این خر تروریسته. حالا کدوم دسته از مردم دنیا بصورت علنی اینکارو میکنن؟! مسیحی ها؟ قرون وسطی شاید. مسلمونا؟ جواب بله! Suicide Bombing یا همون انتحار چیه مگه؟! روزی چند نفر تو همین عراق خودشونو میترکونن؟! تو همون فلسطین که همه براش جون میدن چند نفر اینکارو میکنن؟! حادثه برج های دوقلو که هنوز یادت نرفته؟ 11 سپتامبر! پس لطفاً دیگه مزخرف نگو اگر تروریست نشونتون میدن واسه اینه که هستید...
داغ دل منو تازه کردی سیاوش خان. هر روز توی نت و چت و خیابون و سر کلاس باید با همچین آدمایی کل کل کنیم... بازم حرف آدمو قبول نمیکنن! کم کم دارم سرخورده میشم از اینکه به بعضیا بفهمونم که بابا شما گوسفند نیستید که هر طرفی بهتون گفتن همونوری برید و هرچی بهتون گفتن باور کنید! آدم باشیم /:)

دوست عزيز اسلام دين شمشيره ديگه اين ثابت شدست شما دلتون خوشه به اينكه غرب زده نشديد همون بهتر كه شعار مرگ بر آمريكا سر بديد البته از مدير بخش تقاضا دارم اين پستهارو پاك كنن كه باز اسلام باعث نشه اين بازي زيبا زير سوال بره

ایرانیان روزگاری در جهان به راستگوئی شهره بودند به طوری که هرودوت مورخ یونانی راستگوئی را یکی از اصول مهمی می دانست که پدران به فرزندان خود می آموختند و در اوستا و دیگرنسک های دینی ایرانیان نیز سفارش زیادی به راستگوئی و مبارزه با دروغ شده بود و راستگوئی پایه دین و نژاد ایرانی بود اما امروزه شور بختانه راستگوئی از این دیار رخت بر بسته و جایش را دیو پلید دروغگوئی گرفته بگونه ای که دیگر هیچ کس بر کس دیگر اعتماد ندارد و اموال دولتی و خصوصی از تعرض ناراستان در امان نیستند فساد مالی و اداری وتملق و چاپلوسی و هزاران آسیب و فساد دیگر که فرزندان این دیو پلید هستند سرزمین اهورائی ما را به وادی تباهی کشانده اند ،غیرت ملی دیگر نابود شده است و دیگر کسی سنگ وطن را برسینه نمی زند، همه در اندیشه آنند که چگونه میتوانند تنها بارخویش بر بندند و توشه خود سنگینتر کنند و کسی در اندیشه همسایه گرسنه خود نیست ،گویا تازیان وتاتاران و ترکان و مغولان باهجوم شوم خود به این سرزمین تنها دین و فرهنگ ایرانیان را نابود نکرده اند بلکه عادات غلت و اندیشه های ناپاک و رسوم جاهلانه خود را نیزبه ایرانیان وام داده اند .با سپاس

ما در تاریخ شاهد ملت های گوناگونی بوده ایم که در ابتدا پراکنده متشتت و ضعیف بوده اند آنگاه تحت فرماندهی یک فرد کاردان این ملل پراکنده جمع گردیده و مشکلات خود را حل کرده و قدرتی را دست و پا کردند تا اینکه این قدرت به اوج عظمت خود رسید اما این قدرت دیری نپائید و پس از مدت کوتاهی نشانه های پوسیده گی و ضعف در پایه های آن مشاهده شد و به ناگاه فرو ریخت گوئیکه هرگز وجود نداشته است ( مانند امپراتوری های ایران – یونان – روم – اسلام – و... ) پس از افول این قدرتها ملل دیگری پرچم قدرت را به دست گرفتند و بر سر همان کوهی رفتند که دیگران از آن افتاده بودند .

به نظرابن خلدون خوشگذرانی ملتها و رسیدن آنها به ثروت باعث می شود که قدرتها سقوط کنند.

اما باید توجه داشت که همه ملتهای قدرتمند ثروتمند و عیاش نیستند که ثروت و عیش و نوش بیش از حد باعث نابودی آنها شود بلکه آنچه که ملتها را نابود می کند فراموش کردن آرمانهای اولیه ایست که به خاطر آن قدرت به وجود آمده است این آرمانها می تواند آرمانهای فکری باشد یا دینی و یا نژادی . واضح است که هر چه ملتها از جرقه اولیه و و یا انقلاب نخستین خود دورتر شوند شور و هیجان در آنها کمتر می شود و تلاش نخستین را از خود نشان نمی دهند و همین سستی و رخوت و عدم تحرک یک ملت باعث سقوط آن میشود پس برای اینکه یک ملت سقوط نکند این آتش نخستین باید همواره گرم و روشن نگاه داشته شود و بعد از انقلاب نخستین انقلابهای کوچک دیگری نیز در داخل آن به وقوع بپیوندد که این انقلابها می تواند از نوع انقلاب فرهنگی ، صنعتی ، اقتصادی و یا فکری باشد همچنین این قضیه که ممالک چند حزبی و دموکراتیک فعالتر و ماندگارتر از ممالک تک حزبی هستند خود ناشی از همین مساله است زیرا در این ممالک رقابت وجود دارد و این رقابت به همراه شور و هیجانات ملی که پی آمد آن است کشور را به حرکت وا می دارد و مانع خواب رفتگی و رخوت آنان می شود .با سپاس

عیسی به دین خود، موسی به دین خود

هر کی هرچی دوست داره رو قبول کنه به شخص خودش مربوطه و عواقب و پیامدهای اون دامن گیر خودش میشه (البته که اشتباهات دیگران و چشم پوشی ها و امروز فردا کردن هامون بوده که کارمون رو به اینجا رسونده ولی بهر حال) ... تجربه ثابت کرده بحث های مذهبی بی سر و ته ترین بحث های ممکن هستن، چون هیچ طرفی حاضر به کوتاه اومدن نیست (چه اونی که فکر می کنه و درست می گه، چه اونی که مذهب چشم هاش رو کور کرده و داره کور کورانه از چیزی که خودش هم نمی دونه چیه داره دفاع می کنه و یا چه اون کسی که بر پایه ی عقاید صحیح مذهبی داره حرف می زنه)

بنابراین این بحث بیخود رو هم تموم کنین تا یکی نیومده اینجا رو هم مث 1000 جایی که از این حرفا می زدن ف*ی**ل***ت****ر کنه ...

هر کی دوست داشت عرب بکشه یا براش فرقی نداشت که چیکار می کنه، بسم الله ... بره بازی کنه و حالش رو ببره (مثل من و خیلی های دیگه)
آقایونی هم که دوست ندارن عرب بکشن، یا یه مقدساتشون توهین میشه، یا به هر شکلی با این بازی مخالفن می تونن خیلی راحت بازی نکنن، کسی براشون نامه ی فدایت شوم نفرستاده؛ شک هم نداشته باشن ما هیچ علاقه ای به شنیدن نظرات گهربارشون نداریم.

تو عراقم اگه می بینی این همه ناامنی هست به خاطر مسلمونا(حالا هر چی می خوای اسمشونو بزار) که نیست یه فرقه ای به نام وهابیت وجود دارن که اعتقادشو اینه:"هر جا یه مسلمونه شیعه رو دیدی سرشو گوش تا گوش ببر" مگه اون بمب گذاری ها رو یادت نیست همشون زیر سر همین وهابیان که در عراق تحت حمایت آمریکا فعالیت می کنن. همون تروریست هایی که میگی همشون وهابین، اینا اصلا با کل شیعه ها مشکل دارن هر کسی که شیعه حضرت علی(ع) هست رو دشمن خونی خودشون میدونن. پس دیگه لطفا این برچسب لعنتی تروریست بودنو به مسلمونا نچسبونید....

با سلام به همه دوستان.راستش من بعد از تموم کردن بازی و پس از خوندن ۱۳ صفحه بحث٬۱ سری صحبت های نا تکمیل به فکرم رسید که با این پست(که نقل قول کردم)تکمیل شد.
فکر میکنم این حقیقتو باید قبول کرد که هر جا مسلمون هست جنگه.آقا تو عراق چند نفر معتقد به فرقه ای که گفتی هستن و مگه چه قدر قدرت دارن که بخوان همه کشور رو تحت تاثیر قرار بدن؟مگه آمریکایی ها چه قدر بی کارن که بشینن به این جور فرقه ها پول و اسلحه بدن؟
حالا بگیریم تو عراق٬همه چیز زیر سر این فرقه(که غیر ممکنه)تو افغانستان و لبنان و فلسطین هم وهابیون هستن باز؟تا حالا از خودمون پرسیدین حزب الله٬القاعده و خیلی از گروههای دیگه چه دینی دارن؟یا این همه اسلحه رو از کجا میاران؟
وقتی همین عراق به ایران حمله کرد و اون همه جوون ایرانی کشته شدند وهابیونی وجود نداشت.داشت؟وقتی همین اعراب مسلمان ریختن تو ایران اون همه کشتند و غارت کردند و بردند وهابیونی وجود داشت؟این حرف هایی که زدی کمی برام عجیب بود.انگار گذشته رو فراموش کردی...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or