Official Call of Duty 4: Modern Warfare Thread - PC

این تاپیک به بازی Call of Duty 4: Modern Warfare اختصاص داده میشه تا علاقمندان به این بازی به گفتگو و تبادل نظر بپردازن. کنسولی ها هم اینجا نیان. اینجا فقط PC Gamer ها حق تردد دارند و میتونن سوالات یا موضوعات مد نظرشون رو مطرح و پیگیری کنند.

واقعا بازی عالی بود گیم پلی مثل تمام سری های قبلی عالی بود واز گرافیک هم که دیگه نمیشه انتقادی کرد نور پردازی عالی که روی سیستمهای پایین هم جواب میده اون effect بارون اول بازی هم که خدای بارون بود حس میکردی خودت زیر بارونی
ضمنا یه چیز دیگه کاپتان پرایس = مرد 200 ساله:cheesygri:biggrin1:

ژنرال اروین رومل

این بازی بهترین بازیه که طول 13 سال سابقه گیمریم بازی کردم البته بعد از(call of duty 2)اینو من نمیگم همه میگن اگه باور ندارین یه نظر سنجی را بندازین تا باورتون بشه.
این حرفامو تموم کنم برم سر اصل مطلب. اگه میخوایین تو بازی کل 92 اسلحه رو ببینین برین تmulty player/start new server/game mode settings/spectating
رو روی freبزارین و گزینه اولی رو enableکنین و تو یکی از نقشه ها برین تا اسلحه ها رو بیبینین اینم بگم تو یه نقشه تموم اسلحه ها رو نمیده تو هر نقشه 10/20تا اسلحه هست مثل اینیپر 25میلیمتری و مگنام که همه دوسشون دارین پس برین تو حالت lanو از بازی حال ببرین حتی بیشتر از قسمتsingle player
اگه سئوالی داشتین بپرسین.موفق باشین:love:

به این میگن آخر بازی خداییش دیدین چه هنری تو اون مرحله تک تیراندازی پیاده کرده بودن
شماره دو هم مثل این باحال بود سه هم که واسه کامپیوتر نیومد ما بی نصیب موندیم یک رو هم که اصلا ندیدم کسی یک رو بازی کرده؟خوبه؟ ارزش داره برم بگیرمش؟

از اون سوال های مفهوم دار بود /:)
عزیز من این بازی امسال مطمئنا مقام اول یا دوم بهترین بازی سال رو دریافت میکنه...اینم دیگه سوال کردن داشت؟

ایشون در مورد شماره یک cod سوال کردن نه در مورد cod4
بنظر من شماره یکش عالی بود بطوری که پوز moh رو کاملا زد و حتی بعد از آمدن moh: pacific assault هم که بعد از شماره ی یک cod اومد با اون رقابت میکرد
حتما cod1 رو بگیر مطمئن باش ضرر نمیکنی

يه بسته الحاقي براي شماره يك cod اومد كه مرحله اويش توي روسيه بود و همون اول سوار جيپ مي شدي.
موقعي كه پشت تير بار مي شينه يكي از بهترين صحنه هاي بازي هستش . بخصوص صداش . هركي نگرفته درسته يكم قديميه ولي بي نهايت با حاله ، حتما بگيريدش

سلام . :love:

SUPERMHR جان ، فكر كنم آخر بازي جاي بحث بيشتري داره ... چون واقعاً خيلي جالب و تاثير گذار بود ...
راستي تا حالا كسي اون 30 تا ( رايانه كيفي ) رو پيدا كرده ؟؟

يه بخش جالب ديگه كه بعد از اتمام بازي فعال ميشه Cheats ها هستن ... يكيشون خيلي جالبه ... همون كه حالت فيلمهاي دوروان باستان ( حدود 100 - 150 ) سال پيش رو به بازي ميده ...

راستي در مورد مرحله آخر يعني همون هواپيما و گروگان و اينا ... فكر كنم بعد از اتفاقات بازي باشه و يكي ديگه از ماموريت هاي كاپيتان پرايس ... و به نظر من ايشون هنوز به درجه والاي شهادت نائل نشدن و هنوز بايد به مردم دنيا خدمت كنن ...

در ضمن يه سوالي براي من پيش اومده ... مگه تو يه مرحله ما " امران زاخايف " رو خيلي سالها پيش ترور نكرديم ؟؟؟ پس العان چطوري زندس ؟؟؟!!! اگه يادتون هم باشه با يه اسلحه خيلي خيلي قوي سرشو زديم ، پس احتمال زنده موندنش هم نيست !!!؟؟؟

راستي ... كسي بازي رو رو تنظيمات High بازي كرده ؟؟؟ چون از Normal بالاتر نمي رفت !!! چرا ؟؟؟

عزیز جان وقتی امران رو ترور کردی تیرت به دستش میخوره و بعدها میبینی که دستش قطعه...

در مورد سیستم هم بگم که من روی high بازی کردم با این سیستم:
cpu:amd 4400
vga:nvidia 8600gt
ram:2gig

سلام . :love:

SUPERMHR جان ، فكر كنم آخر بازي جاي بحث بيشتري داره ... چون واقعاً خيلي جالب و تاثير گذار بود ...
راستي تا حالا كسي اون 30 تا ( رايانه كيفي ) رو پيدا كرده ؟؟

يه بخش جالب ديگه كه بعد از اتمام بازي فعال ميشه Cheats ها هستن ... يكيشون خيلي جالبه ... همون كه حالت فيلمهاي دوروان باستان ( حدود 100 - 150 ) سال پيش رو به بازي ميده ...

راستي در مورد مرحله آخر يعني همون هواپيما و گروگان و اينا ... فكر كنم بعد از اتفاقات بازي باشه و يكي ديگه از ماموريت هاي كاپيتان پرايس ... و به نظر من ايشون هنوز به درجه والاي شهادت نائل نشدن و هنوز بايد به مردم دنيا خدمت كنن ...

در ضمن يه سوالي براي من پيش اومده ... مگه تو يه مرحله ما " امران زاخايف " رو خيلي سالها پيش ترور نكرديم ؟؟؟ پس العان چطوري زندس ؟؟؟!!! اگه يادتون هم باشه با يه اسلحه خيلي خيلي قوي سرشو زديم ، پس احتمال زنده موندنش هم نيست !!!؟؟؟

راستي ... كسي بازي رو رو تنظيمات High بازي كرده ؟؟؟ چون از Normal بالاتر نمي رفت !!! چرا ؟؟؟
اول از کاپیتان پرایس شروع کنم.
مراحلی که کاپیتان پرایس در اونها هست 23 سال قبل از حمله امریکا به عراق هست یعنی دهه80بعد کاپیتان هم تو call of duty 2 جوون بود پس بعد 30 سال خیلی هم پیر نمیشه که بمیره.
دوم اگه زاخاروف رومیگی شما 23 سال پیش اونو وقتی تو چچن میخواستی ترور کنی تیرت به علت این که در هنگام شلیک یک هلیکوپتر از بالا سرت پرواز میکنه و باد حاصل از اون تیر رو منحرف میکنه به دست راستش اصابت میکنه (شما فاصله 1600 متری نشونه بگیر تیر 5 ثانیه تو هوا میمونه و عامل باد رو اون تعصیر داره.) و تو سال 2003 بازم پیداش میشه.
جواب سعوال سومتم اینه که تنظیمات از medium به بالا نمیره اینو خود بازیسازا کردن که وقتی کسی اشکالای گرافیکی این بازی رو میبینه ازش اشکال نگیره چون اگه به گرافیم بازی خیلی میرسیدن بازی مثل کرایسی رو هر سیستمی بالا نمیومد با این همه شلوغی گرافیک نمیسازه.
راستی وقتی یه بازی رو بازی میکنی به داستانش دقت کن
موفق باشین:love:

به این میگن آخر بازی خداییش دیدین چه هنری تو اون مرحله تک تیراندازی پیاده کرده بودن
شماره دو هم مثل این باحال بود سه هم که واسه کامپیوتر نیومد ما بی نصیب موندیم یک رو هم که اصلا ندیدم کسی یک رو بازی کرده؟خوبه؟ ارزش داره برم بگیرمش؟
من که 13 ساله بازی میکنم بهتر از سری call of duty ندیدم پس حتما بخرش یادت باشه call of duty 1 یه بسته مکمل داره که اسمشcall of duty united ofenciveکه فارسیش میشه ندای وظیفه یورش متحد که هر رو تای این بازی تو 3 cd تو بازار موجود هست هتما بازیش کن حتما.
اینم بگم تو بسته مکمل مرحله ای هست که با هواپیمای b17شکاری های المانی رو شکار میکنی.
موفق باشی:love:

عزیز جان وقتی امران رو ترور کردی تیرت به دستش میخوره و بعدها میبینی که دستش قطعه...

در مورد سیستم هم بگم که من روی high بازی کردم با این سیستم:
cpu:amd 4400
vga:nvidia 8600gt
ram:2gig
پ....ه
دوست عزیز این بازی تنظیمات highنداره اگه بازش کردی یه عکس بزار ما هم ببینیم.
من با این سیستم نتونستم highرو ببینم شاید شما خواب دیدی
vga:8600gt ddr3 256mb xfx
cpu:intel core2duelcore
ram:2gig bas800 apacer
حتما یه عکس بزار
بازم میگم عکس یادت نره:biggrin1:

Last edited by a moderator:
همه این ها رو توی یک پست هم میتونستی بگی :sick: خلاصه ما گزارش میکنیم شاید رسیدگی بشه.
دست راستش اصابت میکنه
به دست چپش میخوره :-"
اصلا شما همون صحنه رو به دقت نگاه کنی وقتی تیر بهش میخوره...دستش قطع میشه خون وخونریزش حال میده :biggrin1: من خودم دفعه دوم که به این صحنه دقت کردم دیدم .

خسته نباشید من همون دفعه اولی که بازی رو تموم کردم دیدم.در ضمن میشه بگید چه جوری میشه multy بازیش کرد؟
البته می دونما فقط cd key حتما باید داشته باشیم.بدون cd key نمیشه؟:confused:

خسته نباشید من همون دفعه اولی که بازی رو تموم کردم دیدم.در ضمن میشه بگید چه جوری میشه multy بازیش کرد؟
البته می دونما فقط cd key حتما باید داشته باشیم.بدون cd key نمیشه؟:confused:
شما اینجا رو بخون بچه ها کامل توضیح دادن.
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=9697&highlight=Call+duty

با درود
1-دوستان ممکنه مشخصات حداقل سیستمی که برای اجرای این بازی در بهترین حالت ( اینطوری که دوستان گفتن از نرمال بیشتر نداره) نیاز هست رو بگید البته بازی کاملا روون اجرا بشه.
2- یه سئوال دیگه می دونم اینجا جاش نیست اما می خواستم بدونم بر ای بازی مدال (آخرین ور ژن) چه سیستمی نیاز هست.
اگه ممکنه مشخصات سیستم amd باشه .
منتظرم
با سپاس
:cool::cool::cool::cool::cool:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or