1-profilet چیه
2-از چه برنامه ای استفاده می کنی
3-یه id از خودت بزار
4-ps3 or pc ?

از اون سوال های مفهوم دار بود![]()
عزیز من این بازی امسال مطمئنا مقام اول یا دوم بهترین بازی سال رو دریافت میکنه...اینم دیگه سوال کردن داشت؟
سلام .
SUPERMHR جان ، فكر كنم آخر بازي جاي بحث بيشتري داره ... چون واقعاً خيلي جالب و تاثير گذار بود ...
راستي تا حالا كسي اون 30 تا ( رايانه كيفي ) رو پيدا كرده ؟؟
يه بخش جالب ديگه كه بعد از اتمام بازي فعال ميشه Cheats ها هستن ... يكيشون خيلي جالبه ... همون كه حالت فيلمهاي دوروان باستان ( حدود 100 - 150 ) سال پيش رو به بازي ميده ...
راستي در مورد مرحله آخر يعني همون هواپيما و گروگان و اينا ... فكر كنم بعد از اتفاقات بازي باشه و يكي ديگه از ماموريت هاي كاپيتان پرايس ... و به نظر من ايشون هنوز به درجه والاي شهادت نائل نشدن و هنوز بايد به مردم دنيا خدمت كنن ...
در ضمن يه سوالي براي من پيش اومده ... مگه تو يه مرحله ما " امران زاخايف " رو خيلي سالها پيش ترور نكرديم ؟؟؟ پس العان چطوري زندس ؟؟؟!!! اگه يادتون هم باشه با يه اسلحه خيلي خيلي قوي سرشو زديم ، پس احتمال زنده موندنش هم نيست !!!؟؟؟
راستي ... كسي بازي رو رو تنظيمات High بازي كرده ؟؟؟ چون از Normal بالاتر نمي رفت !!! چرا ؟؟؟
اول از کاپیتان پرایس شروع کنم.سلام .
SUPERMHR جان ، فكر كنم آخر بازي جاي بحث بيشتري داره ... چون واقعاً خيلي جالب و تاثير گذار بود ...
راستي تا حالا كسي اون 30 تا ( رايانه كيفي ) رو پيدا كرده ؟؟
يه بخش جالب ديگه كه بعد از اتمام بازي فعال ميشه Cheats ها هستن ... يكيشون خيلي جالبه ... همون كه حالت فيلمهاي دوروان باستان ( حدود 100 - 150 ) سال پيش رو به بازي ميده ...
راستي در مورد مرحله آخر يعني همون هواپيما و گروگان و اينا ... فكر كنم بعد از اتفاقات بازي باشه و يكي ديگه از ماموريت هاي كاپيتان پرايس ... و به نظر من ايشون هنوز به درجه والاي شهادت نائل نشدن و هنوز بايد به مردم دنيا خدمت كنن ...
در ضمن يه سوالي براي من پيش اومده ... مگه تو يه مرحله ما " امران زاخايف " رو خيلي سالها پيش ترور نكرديم ؟؟؟ پس العان چطوري زندس ؟؟؟!!! اگه يادتون هم باشه با يه اسلحه خيلي خيلي قوي سرشو زديم ، پس احتمال زنده موندنش هم نيست !!!؟؟؟
راستي ... كسي بازي رو رو تنظيمات High بازي كرده ؟؟؟ چون از Normal بالاتر نمي رفت !!! چرا ؟؟؟

من که 13 ساله بازی میکنم بهتر از سری call of duty ندیدم پس حتما بخرش یادت باشه call of duty 1 یه بسته مکمل داره که اسمشcall of duty united ofenciveکه فارسیش میشه ندای وظیفه یورش متحد که هر رو تای این بازی تو 3 cd تو بازار موجود هست هتما بازیش کن حتما.به این میگن آخر بازی خداییش دیدین چه هنری تو اون مرحله تک تیراندازی پیاده کرده بودن
شماره دو هم مثل این باحال بود سه هم که واسه کامپیوتر نیومد ما بی نصیب موندیم یک رو هم که اصلا ندیدم کسی یک رو بازی کرده؟خوبه؟ ارزش داره برم بگیرمش؟

پ....هعزیز جان وقتی امران رو ترور کردی تیرت به دستش میخوره و بعدها میبینی که دستش قطعه...
در مورد سیستم هم بگم که من روی high بازی کردم با این سیستم:
cpu:amd 4400
vga:nvidia 8600gt
ram:2gig
خلاصه ما گزارش میکنیم شاید رسیدگی بشه.به دست چپش میخورهدست راستش اصابت میکنه
اصلا شما همون صحنه رو به دقت نگاه کنی وقتی تیر بهش میخوره...دستش قطع میشه خون وخونریزش حال میده :biggrin1: من خودم دفعه دوم که به این صحنه دقت کردم دیدم .عزیز جان وقتی امران رو ترور کردی تیرت به دستش میخوره و بعدها میبینی که دستش قطعه...
شما اینجا رو بخون بچه ها کامل توضیح دادن.خسته نباشید من همون دفعه اولی که بازی رو تموم کردم دیدم.در ضمن میشه بگید چه جوری میشه multy بازیش کرد؟
البته می دونما فقط cd key حتما باید داشته باشیم.بدون cd key نمیشه؟:confused: