Official Call of Duty 4: Modern Warfare Thread - PC

این تاپیک به بازی Call of Duty 4: Modern Warfare اختصاص داده میشه تا علاقمندان به این بازی به گفتگو و تبادل نظر بپردازن. کنسولی ها هم اینجا نیان. اینجا فقط PC Gamer ها حق تردد دارند و میتونن سوالات یا موضوعات مد نظرشون رو مطرح و پیگیری کنند.

با درود
1-دوستان ممکنه مشخصات حداقل سیستمی که برای اجرای این بازی در بهترین حالت ( اینطوری که دوستان گفتن از نرمال بیشتر نداره) نیاز هست رو بگید البته بازی کاملا روون اجرا بشه.
2- یه سئوال دیگه می دونم اینجا جاش نیست اما می خواستم بدونم بر ای بازی مدال (آخرین ور ژن) چه سیستمی نیاز هست.
اگه ممکنه مشخصات سیستم amd باشه .
منتظرم
با سپاس
:cool::cool::cool::cool::cool:
-=MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS=-

SOFTWARE REQUIREMENTS:

Microsoft(R) Windows(R) XP/Vista (Windows 95/98/ME/2000 are unsupported)

Microsoft DirectX(R) 9.0c (included)

HARDWARE REQUIREMENTS:

CPU: Intel(R) Pentium(R) 4 2.4 GHz or AMD(R) Athlon(TM) 64 2800+ processor or any 1.8Ghz Dual Core Processor or better supported

RAM: 512MB RAM (768MB for Windows Vista)

VIDEO CARD: NVIDIA(R) Geforce(TM) 6600 or better or ATI(R) Radeon(R) 9800Pro or better

SOUND CARD: 100% DirectX 9.0c compatible sound card

HDD SPACE: 8GB of free hard drive space

INTERNET: Broadband connection and service required for Multiplayer Connectivity

يه چيز جالب:
من تقريبا سه بار بازي رو تموم كردم ولي دفعه سوم كه داشتم درجه سخت بازي مي كردم ، بعد از مرحله فلش بك كه بايد يك سري مين رو منفجر كني توي اون هليكوپتر سوخته يه اسلحه خفن هستش از همين ميني گان ها ي كريسيس .منتها تا شروع ميكني به شليك ماشين و آدم و همه رو درو مي كنه خيلي حال مي ده .
كسي متوجه شده بود؟

با درود
2- یه سئوال دیگه می دونم اینجا جاش نیست اما می خواستم بدونم بر ای بازی مدال (آخرین ور ژن) چه سیستمی نیاز هست.
اگه ممکنه مشخصات سیستم amd باشه .
منتظرم
با سپاس
:cool::cool::cool::cool::cool:
با تشکر از دوست عزیز بابت جواب بخش اول سئوالم
دوستان اگه ممکنه جواب سئوال دوم ر و هم بدین ممنون میشم

يه چيز جالب:
من تقريبا سه بار بازي رو تموم كردم ولي دفعه سوم كه داشتم درجه سخت بازي مي كردم ، بعد از مرحله فلش بك كه بايد يك سري مين رو منفجر كني توي اون هليكوپتر سوخته يه اسلحه خفن هستش از همين ميني گان ها ي كريسيس .منتها تا شروع ميكني به شليك ماشين و آدم و همه رو درو مي كنه خيلي حال مي ده .
كسي متوجه شده بود؟

:-":-":-"
خسته نباشی

دوستان
من بخش اکوار مود (بخش پولی بازی) اوونم از بخش فول چالنج (از ابتدا تا به انتها) به صورت رگولار (نرمال) بازی کردم ولی تا انتها نتونستم برم و 412000 (البته خورده داره) امتیاز آوردم -- برای اثبات هم میتونم Save پروفایلم رو بدم -- کسی بالاتر آورده؟؟؟

سلام
بچه ها من دو سه تا سوال دارم :
1: من بازی رو تا آخر رفتم و لی خوب نتونستم همه کامپیوتر ها رو جمع کنم. می خواستم بدونم اگه همه کامپیوتر ها رو جمع کنم آخرش چه اتفاقی میفته؟
2: بعد از اینکه بازی تموم شد و کل دست اندر کاران بازی رو نوشت رفت تو یه مرحله که تویه قطار بودم و باید تو دو دقیقه ماموریت رو انجام می دادم . می خواستم بدونم جریانش چیه؟
3: آیا تموم کردن بازی رو درجه vartain با hardend فرقی داره؟
یا علی مدد

حسنی جان اون مرحله که تو هواپیماست.
اون لپ تاپ ها چند تا رو جمع کردی؟من فکر کنم که 11، 12 تایی پیدا کردم.
تو حالت اسکور مود اگه رو Veteran بازی کنی امتیاز بیشتری میده!.رو Veteran مردم از بس مردم!!

حسنی جان اون مرحله که تو هواپیماست.
اون لپ تاپ ها چند تا رو جمع کردی؟من فکر کنم که 11، 12 تایی پیدا کردم.
تو حالت اسکور مود اگه رو Veteran بازی کنی امتیاز بیشتری میده!.رو Veteran مردم از بس مردم!!

سلام
جان من به یه دونه از سه تا سوال من درست درمون جواب دادی؟
یا علی مدد

سلام
بچه ها من دو سه تا سوال دارم :
1: من بازی رو تا آخر رفتم و لی خوب نتونستم همه کامپیوتر ها رو جمع کنم. می خواستم بدونم اگه همه کامپیوتر ها رو جمع کنم آخرش چه اتفاقی میفته؟
2: بعد از اینکه بازی تموم شد و کل دست اندر کاران بازی رو نوشت رفت تو یه مرحله که تویه قطار بودم و باید تو دو دقیقه ماموریت رو انجام می دادم . می خواستم بدونم جریانش چیه؟
3: آیا تموم کردن بازی رو درجه vartain با hardend فرقی داره؟
یا علی مدد

1.با جمع کردن اون لپ تاپا هیچ اتفاق خاصی نمیفته فقط چیت مهمات نامحدود فعال میشه که میتونید از قسمت منوی بازی فعالش کنید البته من 29عدد رو جمع کردم فقط یه دونه تومرحله ترور زوکایف مونده که هنوزم پیداش نکردمه
2.اون مرحله که تو هواپیما بود هیچ ربطی به بازی اصلی نداره همونطور که مرحله اول(همون مرحله توی کشتی) هیچ ربطی به قضیه نداشت انگار فقط به خاطر نشون دادن ضدتروریستی بودن بازی و تاکید بر این موضوع ساخته شده
3.درجه HARD که به نظر من بهترین درجه بازی بود ولی VETERN در بعضی مراحل اذیت میکنه مخصوصا مرحله یکی مونده به آخری که 10 دقیقه وقت دارید به هدف برسید

سلام آقا این مرحله آخر آخر که ربطی به بازی نداره که تو هواپیما هست و دو دقیقه زمان میده رو چجوری باید رد کرد؟ قلق خاصی داره ؟ پدرم رو درآورده. تا به طبقه دوم میرسم وقتم تموم میشه نمیدونم باید چکار کنم؟
یا علی مدد

نه عزیز...قلق خاصی نداره..در واقع فکر کنم کمی سریعتر حرکت کنی بهتره و پیشنهاد میکنم شات گان بگیری که با هر گلوله میرن هوا..اینطوری احتمالاً ردش میکنی و البته اتفاق خاصی هم با این مرحله نمیافته.فقط آخرش یه صحنه ی نسبتاً جالب داره که با کلت طرفت رو باید هد شات کنی مثل دوئل.

بچه ها یه سوالی دارم لطفا
نسخه ی کنسولی بازی از گرافیک بهتری برخوردار بود یا نسخه ی pc ???:confused:

به نظر من که نسخه ی PC بهتر بود..البته این هم به خاطر برتری PC تو رزولوشن باعث برتریش میشه...وگرنه تفاوت دیگه ای ندارن(این خودش کلی مهمه!:laughing::cheesygri)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or