-=MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS=-با درود
1-دوستان ممکنه مشخصات حداقل سیستمی که برای اجرای این بازی در بهترین حالت ( اینطوری که دوستان گفتن از نرمال بیشتر نداره) نیاز هست رو بگید البته بازی کاملا روون اجرا بشه.
2- یه سئوال دیگه می دونم اینجا جاش نیست اما می خواستم بدونم بر ای بازی مدال (آخرین ور ژن) چه سیستمی نیاز هست.
اگه ممکنه مشخصات سیستم amd باشه .
منتظرم
با سپاس
![]()
با تشکر از دوست عزیز بابت جواب بخش اول سئوالمبا درود
2- یه سئوال دیگه می دونم اینجا جاش نیست اما می خواستم بدونم بر ای بازی مدال (آخرین ور ژن) چه سیستمی نیاز هست.
اگه ممکنه مشخصات سیستم amd باشه .
منتظرم
با سپاس
![]()
يه چيز جالب:
من تقريبا سه بار بازي رو تموم كردم ولي دفعه سوم كه داشتم درجه سخت بازي مي كردم ، بعد از مرحله فلش بك كه بايد يك سري مين رو منفجر كني توي اون هليكوپتر سوخته يه اسلحه خفن هستش از همين ميني گان ها ي كريسيس .منتها تا شروع ميكني به شليك ماشين و آدم و همه رو درو مي كنه خيلي حال مي ده .
كسي متوجه شده بود؟

حسنی جان اون مرحله که تو هواپیماست.
اون لپ تاپ ها چند تا رو جمع کردی؟من فکر کنم که 11، 12 تایی پیدا کردم.
تو حالت اسکور مود اگه رو Veteran بازی کنی امتیاز بیشتری میده!.رو Veteran مردم از بس مردم!!
سلام
بچه ها من دو سه تا سوال دارم :
1: من بازی رو تا آخر رفتم و لی خوب نتونستم همه کامپیوتر ها رو جمع کنم. می خواستم بدونم اگه همه کامپیوتر ها رو جمع کنم آخرش چه اتفاقی میفته؟
2: بعد از اینکه بازی تموم شد و کل دست اندر کاران بازی رو نوشت رفت تو یه مرحله که تویه قطار بودم و باید تو دو دقیقه ماموریت رو انجام می دادم . می خواستم بدونم جریانش چیه؟
3: آیا تموم کردن بازی رو درجه vartain با hardend فرقی داره؟
یا علی مدد
بچه ها یه سوالی دارم لطفا
نسخه ی کنسولی بازی از گرافیک بهتری برخوردار بود یا نسخه ی pc ???:confused: