Nvidia:گیمر ها نباید انتخاب خود را محدود به PS4 و XBOX ONE کنند!

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
nvidia-2.jpg

Nvidia اعتقاد دارد که گیمر ها هنگام انتخاب دستگاه بازی بعدی خود,نباید انتخاب خود را تنها محدود به
PS4 و XBOX ONE کنند.

طبق گقته Nvidia اگر گیمر ها به دنبال بهترین تجربه از بازی ها هستند,باید PC را انتخاب کنند.
"ما در حال ساخت PC های form-factor کوچک هستیم,تا جایگزین مناسبی برای کنسول های نسل بعد باشند.
اگر گیمر ها یک دستگاه بازی با قدرت بینهایت می خواهند,PC انتخاب انها خواهد بود." Matt Wright
مدیر فروش Nvidia ادامه داد:"در بحث گیمینگ,PC به مراتب بهتر از کنسول ها می باشد,به علاوه شما از
قابلیت های دیگری که یک PC دارد,بهره مند خواهید شد.

آخرین ویرایش:
اینم خودش رو کشت با این اظهار نظر هاش :|
حتما AMD باید بیاد یه دو سه تا تیکه دیگه بهش بندازه تا فتوا نده :d
طبق گقته Nvidia اگر گیمر ها به دنبال بهترین تجربه از بازی ها هستند,باید PC را انتخاب کنند.
همین تایتان شما بازی داغونی مثل COD:Ghosts رو نتونست 60 فریم ثابت اجرا کنه ولی از اونور کنسول ها تونستن :d

[h=2]
[/h][h=2]Nvidia:گیمر ها نباید انتخاب خود را محدود به PS4 و XBOX ONE کنند![/h][h=2]
[/h]بیائید کارتهای 1000 دلاری مارو بخرید تا انتخاب بهتری داشته باشید!
PC گیمر بودن اینروزا خیلی سخته،حتی برا اونوریها.منطق میگه همه گیمرها باید علاوه بر PC، کنسول هم داشته باشن.اراجیف شرکتهائی مثل Nvidia و AMD هیچ چیزیو عوض نمیکنه.

همین تایتان شما بازی داغونی مثل COD:Ghosts رو نتونست 60 فریم ثابت اجرا کنه ولی از اونور کنسول ها تونستن :d​

من حرفی ندارم بزنم! فقط یه دیوار آجری رو باید پیدا کنم نیاز میشه:|

He added: “Steam now has more users than Xbox Live. There is a whole new generation who grew up playing on PC with titles like Minecraft orWorld of Tanks. There’s a huge community who love playing their games on PC.”
خبر کامل ترجمه کنید:)

محدود بودن به فقط کنسول و یا فقط پی سی در واقع محدود کردن گستره ی لذت هاست!
بنظرم ترکیب یک کنسول با پی سی بهترین چیز ممکن هست تا ترکیب دو کنسول با هم مگه اینکه به راحتی توانایی تهیه همه ی کنسول ها رو داشته باشی!
برای خودم pc&ps4 ترکیب نسل بعدیه!
با پی سی بهترین جلوه های بصری رو تجربه می کنیم و با کنسول لذت انحصاری های ناب رو می چشیم :)

خبر که کامل نیست ولی به نظرم کنسول گیمر بودن خیلی بهتره چون شما جلوی یک TV 40 اینج نشستید بازی میکنید اما px نهایت یک مانیتور 27 دارید
هر جوری حساب کنید باز کنسول گیمر بودن به صرفه تر هستش

همین تایتان شما بازی داغونی مثل COD:Ghosts رو نتونست 60 فریم ثابت اجرا کنه ولی از اونور کنسول ها تونستن :d

ضعف برنامه نویسی روی pc دلیل بر ضعف سخت افزار نیست ! :))

کاملا باهاش موافقم. اگه کسی ادعای گیمری می کنه باید هر چهار تا پلتفرم رو داشته باشه. البته خوب تو ایران قضیه فرق می کنه و شرایطمون اجازه نمی ده از هر چهار تا پلتفرم اصلی بهره ببریم. (برای تعداد معدودی قضیه فرق می کنه)
شما ها چرا هرچی که انویدیا میگه ربطش می دیدید به قضیه ی سهیم نبودنش توی کنسولای نسل بعد؟ 8-|
ضعف برنامه نویسی روی pc دلیل بر ضعف سخت افزار نیست ! :))
دقیقا، یارو بلد نیست کد بنویسه، بازی بسازه، به سخت افزار بدبخت گیر میدن :دی

ببخشید، این خبر چرا انقدر ناقص ترجمه شده؟

عنوان خبر که اینه:

Nvidia: PC far superior to next-gen consoles

NVIDIA: پی سی بسیار برتر از کنسول های نسل بعد است

در متن خبر هم یک سری جملات ترجمه نشدند:

“The PC platform is far superior to any console when it comes to gaming, plus you get all the extra functionality that a computer brings.”

پی سی از هر کنسول دیگری در زمینه گیم بسیار برتر است ، ضمن این که تمام قابلیت های اضافی دیگری که یک کامپیوتر دارد هم در اختیار شما قرار می گیرد.

---------------------------------------------------
And the GPU maker isn’t wrong. The latest digital data from UKIE found the PC to be the UK’s fastest growing platform

در این قسمت نویسنده خبر گفته های مدیر NVIDIA رو تایید می کنه و میگه:

ایشون اشتباه نمی کنند. آخرین اطلاعات دیجیتال UKIE نشون داده که PC رو به رشدترین پلت فرم در انگلستان هستش.

He added: “Steam now has more users than Xbox Live. There is a whole new generation who grew up playing on PC with titles like Minecraft orWorld of Tanks. There’s a huge community who love playing their games on PC.”

آخرین صحبت های مدیر انویدیا هم در این قسمت گفته شده:

تعداد کاربران استیم در حال حاضر از Xbox Live بالاتره. الان یک نسل جدید کامل وجود داره که با PC و با عناوینی مثل Minecraft و World of Tanks رشد کردند، و جمعیت عظیمی هم گیم های خودشون رو روی PC بازی می کنند.

لطفا پست یک رو با ترجمه مطالب فوق ادیت کنید. ممنون.

اگر این شرکت ها یک pc که بتونه بازی های کنسول ها رو تا اخر نسل با همون کیفیت و قیمت یکسان با کنسول اجرا کنه بیرون بدن من خریدارم.و گرنه بهتره خفه شن.من یکی که پول کارت گرافیک چند صد دلاری ندارم.

ببخشید، این خبر چرا انقدر ناقص ترجمه شده؟

عنوان خبر که اینه:

Nvidia: PC far superior to next-gen consoles

NVIDIA: پی سی بسیار برتر از کنسول های نسل بعد است

در متن خبر هم یک سری جملات ترجمه نشدند:

“The PC platform is far superior to any console when it comes to gaming, plus you get all the extra functionality that a computer brings.”

پی سی از هر کنسول دیگری در زمینه گیم بسیار برتر است ، ضمن این که تمام قابلیت های اضافی دیگری که یک کامپیوتر دارد هم در اختیار شما قرار می گیرد.

And the GPU maker isn’t wrong. The latest digital data from UKIE found the PC to be the UK’s fastest growing platform

در این قسمت نویسنده خبر گفته های مدیر NVIDIA رو تایید می کنه و میگه:

ایشون اشتباه نمی کنند. آخرین اطلاعات دیجیتال UKIE نشون داده که PC رو به رشدترین پلت فرم در انگلستان هستش.

آخرین صحبت های مدیر انویدیا هم در این قسمت گفته شده:

تعداد کاربران استیم در حال حاضر از Xbox Live بالاتره. الان یک نسل جدید کامل وجود داره که با PC و با عناوینی مثل Minecraft و World of Tanks رشد کردند، و جمعیت عظیمی هم گیم های خودشون رو روی PC بازی می کنند.

لطفا پست یک رو با ترجمه مطالب فوق ادیت کنید. ممنون.
یک موضوع رو روشن کنم!:d
منبع اصلی من این جا هست:
Nvidia: Gamers should not limit their options to PS4/XB1; PC is the way to go - NeoGAF
یعنی من از اینجا ترجمه کردم..کاملا هم صحیح هست!
مورد اول هم که خوب بخونید!خط اخر..

بله بین PS4 و Xbox one نباید محدود شه باید Wii U , Vita ,PS3 , Xbox360 هم نگاهی بهشون انداخت.

- - -ویرایش - - -

کاملا باهاش موافقم. اگه کسی ادعای گیمری می کنه باید هر چهار تا پلتفرم رو داشته باشه.
هرکی رانندس باید یه فراری داشته باشه؟ هرکی هم گیمره باید یه استودیو بخره!:دی داداش جنگه مگه 4تا پلتفرم ؟!؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or