NukeZone

سلام دوستان . بعد از چند وقت که درگیر کار ها بودم گفتم هم سلامی کنم هم در مورد یک بازی که ایرانی های کمی در مورد اون اطلاع دارن و اون رو انجام میدن صحبت کنم .
میخواستم بدونم کدام یک از دوستان در رابطه با بازی NukeZone اطلاعات داره ؟
بعد با هم در مورد این بازی حرف بزنیم و اگر بشه یک کلن بزرگ و قدرت مند که تشکیل شده از 10 ها ایرانی تشکیل بدیم .

امید منم اومدم کلن PA با ایدی AstarothM:love:
سورنا برو اول منیول نوک زون رو بخون همچی رو می گیری اگه باز مشکل داشتی از استاد امید بپرس
http://files.nukezone.info/manual_en.pdf
بعد حرفه ای شدی بیا کلن Persian Army البته بگما اونا قوانین سختی دارن مثلا اینکه باید روزی +5 بار Login شی ولی فک کنم با تو خیلی حال کنن چون تو Lpm هستی Login Per Minute:biggrin1: :biggrin1: :biggrin1:

ولی فک کنم با تو خیلی حال کنن چون تو Lpm هستی Login Per Minute

:biggrin1:

خودم یه چیزایی یاد گرفتم فقط الان اعصابم خورده این اسم Provinceم رو میخوام عوض کنم(حواسم نبود) نوشته بین دو تا راند یا هر دو هفته یه بار میشه!!!

این Nuke Protection مسخره هم که تا 4 ساعت دیگه ورداشته میشه !

این Net Worth چیه مال من 30000$ وقتی چیز میخرم میره بالا!!!!

بحرحال دستت درد نکنه!

:biggrin1:

بحرحال دستت درد نکنه!
NW ارزش خالص کار هایی ه که تو NZ انجام میدی
این NW با هر کاری مثل خرید زمین یا واحد نظامی و یا خرید ساختمان های مختلف همینطور انجام تحقیقات زیاد میشه
در روز های اول سعی کن اصلا واحد نظامی نخری چون بیشترین زیاد کننده NW همین خرید کردن واحد هاست در روز های اول تحقیقات رو انجام بده که مهم ترینش همون تحقیق پول و تکنولوژی ماهوارست( تحقیقات درصد خیلی کمی NW زیاد میکنه)
NW خوبه و قدرتتو نشون می ده ولی نه اول کار که هیچی جز چند تا واحد نداری پس بهترین کار اینه هرچی واحد نظامی داری رو تو Market بفروشی و برسی به تحقیقات زیاد داشتن NW بقیه فک خیلی قوی شدی بعد یهو حمله می کنن می زنن نابودت می کنن:biggrin1:
مهم ترین چیز Turn ه که بهتره واسه انجام تحقیقات مصرفش کنی تا خریدن واحد.
خرید هر پنج واحد یک ترن و هر تحقیق یک ترن مصرف کنه برای زیاد کردن تحقیقات در هر نوبت Research Per Turn باید 50 ساختمان Research Lab بسازی یعنی بعد از ساختن هر 50 ساختمان RL می تونی در یه ترن دو واحد تحقیق کنی و همین طور تا آخر...

امید منم اومدم کلن PA با ایدی AstarothM
سورنا برو اول منیول نوک زون رو بخون همچی رو می گیری اگه باز مشکل داشتی از استاد امید بپرس
http://files.nukezone.info/manual_en.pdf
بعد حرفه ای شدی بیا کلن Persian Army البته بگما اونا قوانین سختی دارن مثلا اینکه باید روزی +5 بار Login شی ولی فک کنم با تو خیلی حال کنن چون تو Lpm هستی Login Per Minute

ای بابا . خوش اومدی . ولی قبل ش باید بگم که مثل این که ریشه من رو گرو گرفتن به خاطر تو . گفتن که باید روزی 5 بار آن شی و مثل همه از روی لیست اهداف کار هاتو اجام بدی . آهان . گوفتن multi هم نباید باشی . که این آخری رو نمیدونم هستی یا نه . ولی به هر حال ریش من این وست دسته تو هستش . هر گلی بزنی به سر هم من و خودت زدی . راستی باید اک تی و باشی وگرنه ایکی ثانیه اوت میشی .

خودم یه چیزایی یاد گرفتم فقط الان اعصابم خورده این اسم Provinceم رو میخوام عوض کنم(حواسم نبود) نوشته بین دو تا راند یا هر دو هفته یه بار میشه!!!

بحرحال دستت درد نکنه!

اسم رو اول هر راند میتونی عوض کنی ولی بعدش رو نمیدونم .
Code:
این که برای خودته بابا . این نباشه یکی مثل من میزنه همون روز اول قینگت میکنه .

Code:
این NetWorth چیه مال من 30000$ وقتی چیز میخرم میره بالا!!!!
اره . با خرید هرچیزی چند درصد قیمت اون چیز NetWorth بیشتر میشه .
مثلا : $1320
Missile Silo

به این اندازه NetWorth رو افزایش میده .

NW ارزش خالص کار هایی ه که تو NZ انجام میدی
این NW با هر کاری مثل خرید زمین یا واحد نظامی و یا خرید ساختمان های مختلف همینطور انجام تحقیقات زیاد میشه
در روز های اول سعی کن اصلا واحد نظامی نخری چون بیشترین زیاد کننده NW همین خرید کردن واحد هاست در روز های اول تحقیقات رو انجام بده که مهم ترینش همون تحقیق پول و تکنولوژی ماهوارست( تحقیقات درصد خیلی کمی NW زیاد میکنه)
NW خوبه و قدرتتو نشون می ده ولی نه اول کار که هیچی جز چند تا واحد نداری پس بهترین کار اینه هرچی واحد نظامی داری رو تو Market بفروشی و برسی به تحقیقات زیاد داشتن NW بقیه فک خیلی قوی شدی بعد یهو حمله می کنن می زنن نابودت می کنن:biggrin1:
مهم ترین چیز Turn ه که بهتره واسه انجام تحقیقات مصرفش کنی تا خریدن واحد.
خرید هر پنج واحد یک ترن و هر تحقیق یک ترن مصرف کنه برای زیاد کردن تحقیقات در هر نوبت Research Per Turn باید 50 ساختمان Research Lab بسازی یعنی بعد از ساختن هر 50 ساختمان RL می تونی در یه ترن دو واحد تحقیق کنی و همین طور تا آخر...

167.gif
167.gif
167.gif
167.gif
داری شاخ می شی کم کم .
109.gif
109.gif
109.gif
109.gif
خیلی خوب توضیح دادی .
72.gif

ای بابا . خوش اومدی . ولی قبل ش باید بگم که مثل این که ریشه من رو گرو گرفتن به خاطر تو . گفتن که باید روزی 5 بار آن شی و مثل همه از روی لیست اهداف کار هاتو اجام بدی . آهان . گوفتن multi هم نباید باشی . که این آخری رو نمیدونم هستی یا نه . ولی به هر حال ریش من این وست دسته تو هستش . هر گلی بزنی به سر هم من و خودت زدی . راستی باید اک تی و باشی وگرنه ایکی ثانیه اوت میشی .
آره این چیزا رو PA Murdered by Hero پنجاه بار بهم گفت گفتم بابا من اینکارم پیش امید آموزش ویژه دیدم:biggrin1:
Multi نیستم اما مثل سورنا اکتیوم تا دلت بخواد Lpm:biggrin1:

167.gif
167.gif
167.gif
167.gif
داری شاخ می شی کم کم .
109.gif
109.gif
109.gif
109.gif
خیلی خوب توضیح دادی .
72.gif
[/QUOTE]
حالا خیلی مونده به حد تو برسم کو تا شاخ:biggrin1:

منم هستم فقط يه چيزي ايا به سيدي نيار داره اين بازي؟

يه چيزه ديگه وقتي ميخوام عضو بشم اينو ميگه كمك كنيد

Registration Error

Your password did not contain characters from two of the following four categories: English uppercase characters (A through Z), English lowercase characters (a through z) , Base 10 digits (0 through 9) and Nonalphanumeric characters (e.g., !, $, #, %).

منم هستم فقط يه چيزي ايا به سيدي نيار داره اين بازي؟

يه چيزه ديگه وقتي ميخوام عضو بشم اينو ميگه كمك كنيد

Registration Error

Your password did not contain characters from two of the following four categories: English uppercase characters (A through Z), English lowercase characters (a through z) , Base 10 digits (0 through 9) and Nonalphanumeric characters (e.g., !, $, #, %).

نه به سی دی احتیاج نداره کاملا آنلاینه

اون ارور هم واسه اینه که تو پسوردت فقط از یک نوع اقلام استفاده کردی باید از بین حروف انگلیسی کوچیک یا بزرگ اعداد و نماد ها دو تا شون تو پسوردت باشه مثلا پسورد mehrdad رو قبول نمی کنه می تونی Mehrdad بنویسی

اما مثل سورنا اکتیوم تا دلت بخواد Lpm

من که LPS هستم:biggrin1:

به دو سه نفر حمله کردم یکیشون شاخه هر چی میفرستم نابود می کنه:biggrin1: دوبار هم دزد فرستاد نامرد!! حالا دارم Chance to Hit Target رو Research می کنم تا حالشو بگیرم:biggrin1:

بعدم شاید اومدم حال شماها رو گرفتم:biggrin1:

جونه من بگيد چطوري حمله ميكنند يا جاسوس ميفرستند يا چطوري بايد بفهم به من حمله شده يا چطوري پول بدست اورم خواهش ميكنم بگيد:(( :cheesygri

من تازه عضو شدم كسي جوابمو نميده؟:mad:

شما یک لطفی کن . بعد این که آیدی ساختی به مدت 72 ساعت بازی نکن . یعنی هیچ چیزی نساز و هیچ کاری نکن . راستی هدیه اولت رو 7000 متر زمین انتخاب کن .

در صفحه اول همین تاپیک دو راهنما جود داره . یکی راهنمای بازی و دیگری راهنمای نوک زونی . هردو رو تو این چند روز بخون و قشنگ متوجه شو . یادت باشه . اگر اشتباه کوچکی کنی دیگه جبرانش نمیتونی کنی . بعضی وقت ها یک اشتباه رو هیچ وقت نمیتونی تا آخر راند جبران کنی . حتی خرج کردن یک ترین که چیزه بی خودیه و هر ساعت 3 تا میده .
باز هم مشکلی داشتی بپرس . و اگر در جواب دیر شد شرمنده .:blushing:

میگم اگه تو یه Clan عضو بشم میتونم کودتا کنم بشم Clan Leader ؟؟؟:biggrin1: :biggrin1:

بعد همه ی کلن ها میتونن Co-Leader داشته باشن یا فقط Platinum ها می تونن؟؟؟

یخورده دیگه بگذره حمله می کنم کلنتون :biggrin1: (شوخی)

میگم اگه تو یه Clan عضو بشم میتونم کودتا کنم بشم Clan Leader ؟؟؟:biggrin1: :biggrin1:

بعد همه ی کلن ها میتونن Co-Leader داشته باشن یا فقط Platinum ها می تونن؟؟؟

یخورده دیگه بگذره حمله می کنم کلنتون :biggrin1: (شوخی)

نه . کودتا چیه باز . مگر این که کارت خیلی خوب باشه که بزارنت جایه یکی از Clan Trustee ولی برای این که جای Clan Leader یک راه بیشتر نداری . اون هم این که شما یک کلن برای خودت بسازی و اون وقته که بشی اقای خودت . همین .
109.gif

Co-Leader فقط برای کلن هایی هستش که اکانت Platinum داشته باشن.

اگر حمله کردی یادت باشه نگی دوست منی . اگر متوجه شن دوست منی تا KILL نشی ولت نمی کنند.

تو این جدول کاملا امکانات اکانت ها توضیح داده شده .

تیک اول از چپ برای کلن های معمولی
تیک دوم از چپ برای کلن های گلد
تیک سوم از چپ برای کلن های پلاتنیوم

Private Clan Forum
square_checked.gif
square_checked_dark.gif
square_checked.gif

Your own Clan Logo
square_checked.gif
square_checked_dark.gif
square_checked.gif

Shared military information