سلام دوستان . بعد از چند وقت که درگیر کار ها بودم گفتم هم سلامی کنم هم در مورد یک بازی که ایرانی های کمی در مورد اون اطلاع دارن و اون رو انجام میدن صحبت کنم .
میخواستم بدونم کدام یک از دوستان در رابطه با بازی NukeZone اطلاعات داره ؟
بعد با هم در مورد این بازی حرف بزنیم و اگر بشه یک کلن بزرگ و قدرت مند که تشکیل شده از 10 ها ایرانی تشکیل بدیم .
که راند داره تموم میشه، ها! بالاهای جدول دارن شکم هم دیگه رو پاره می کنن. اگر یک نگاهی به Top List کرده باشید متوجه میشید. فاصله کلن هایی که برای NW بازی می کنن و در پنج رده اول قرار دارند شده یه ذره. حالا هم کلن ها تک تک شروع کردن به حمله کردن به کلن های رقیب و نزدیک به خودشون. به این صورت که همشون (همه یک کلن) میریزن سر یه نفر (تو کلن رقیبت) و اینقدر میزنن تا طرف DEAD بشه. و اینطوریه که کلن مقابل یهویی کلی NW از دست میده. همین الان یک نفر داره تو کلن ما به همین روش جان به جان آفرین تقدیم میکنه. که اگر اینطور بشه ما یکی دو پله نزول میکنیم.
وضعیت برای کلن هایی که برای پوینت بازی می کنن هم چندان جالب نیست. کلن oNz مثل اینکه به خودکشی دسته جمعی اقدام کردن! از یک کلن بیست نفره، میشه گفت همه مرده تشریف دارن !!
همچنین کلن Crazy fighters که دو تا ایرانی هستن به اسم های parviz و mehrdad در 24 ساعت اخیر خوب خودشون رو کشیدن بالا و الان در Top province تو 25 تای اول هستن. تبریک می گم .
منم تو این چند ساعت سه تا موشک دریافت نمودم که دو تاش خورده :biggrin1:. بازی دیگه به حد توهم رسیده. از صبح تا حالا فقط مشغول تماشای به فنا رفتن افراد و کلن های مختلف بودم.
Edit: طرف مرد!
ماهی رو هر وقت از اب بگیری میمیره حالام دیر نشده team جور کن nemeses (اگر اشتباه نوشتم ببخشید ) هم اگر بیاد خوب میشه
من برای راند 22 احتمالا به کلن dehaka برم رفقام درست کردن خواستی بیا نه یه کلن با چارتا ادم درست و حسابی تاکید میکنم درست و حسابی درست کن من میام بعدش یه سوال گنده
Medal of Knowledge: MoK was so simple (#472266) with 4h 58min
چطوری؟