NukeZone

سلام دوستان . بعد از چند وقت که درگیر کار ها بودم گفتم هم سلامی کنم هم در مورد یک بازی که ایرانی های کمی در مورد اون اطلاع دارن و اون رو انجام میدن صحبت کنم .
میخواستم بدونم کدام یک از دوستان در رابطه با بازی NukeZone اطلاعات داره ؟
بعد با هم در مورد این بازی حرف بزنیم و اگر بشه یک کلن بزرگ و قدرت مند که تشکیل شده از 10 ها ایرانی تشکیل بدیم .

Medal of Knowledge: MoK was so simple (#472266) with 4h 58min
چطوری؟:eek:
دقیقا نمی دونم ولی مثل اینکه با Bonusهایی که در کلن های با گرفتن پوینت میگیرن این کار رو میکنن. البته معادلات نسبتا پیچیده ای هم برای مصرف Turnها و پول باید وجود داشته باشه.
البته همه این ها رو فکر می کنم ;).

دقیقا نمی دونم ولی مثل اینکه با Bonusهایی که در کلن های با گرفتن پوینت میگیرن این کار رو میکنن. البته معادلات نسبتا پیچیده ای هم برای مصرف Turnها و پول باید وجود داشته باشه.
البته همه این ها رو فکر می کنم ;).

به استاني كه سريعتر از استانهاي ديگر كليه تحقيقات را انجام داده اهدا ميشود

امید جان ازت خواهش میکنم که شما که بزرگتر ما هستی یه کلن درست کن...همه بچه های بازی سنتر رو هم دعوت کن تو یه کلن ...
این دوره من دارم فقط به پول فکر میکنم:) پول پول پول! حیف که Hq رو نمیشه از 72 ساعت کمتر بیشتر از یکی گرفت...واگرنه الان میشدم رئیس خزانه داری دولت بریتانیای کبیر! تو تحقیقات من تمام ترن ها نصیب به دست آوردن پول شده!چون خیلی مزه میده که هر دفعه که میای لاگین میکنی میبینی کلی پول داری!

تو با اسکروچ فامیلی ؟
من نمیتونم کلن بسازم ولی راهنمایی تون میکنم . چون خودم عضو کلن هستم . از اون ور هم که من با دو تا آیدی گاگین کردم و هر دو تا رو بستن و حالا یک ایدی جدید دارم .
فقط میتونم راهنماییتون کنم .
اینقدر به فکر پول نباش . به نظر من اول مارکت و پاور و پول رو هر کدام رو 50% تحقیق کن بعد به چیز های دیگه برس و بعد هر کدام که ارشد تر بود کامل کن . اینجوری هم قوی هستی هم جلو .

اطلاعیه شماره یک قرار داغ 3 :
دوستان گرامی . با مشورت بین دوستان و کاربران عزیز بازی سنتر قرار بر این شده روز شنبه 21 بهمن 1385 ( روز قبل از 22 بهمن ) رو برای قرار داغ 3 انتخاب و با کمک دوستان قرار بر این شده که در مسنجر یاهو و یکی از تاپیک های سایت بازی سنتر این قرار برگذار شود . ما هم از شما دعوت میکنیم که هر چه زود تر به جمع ما بپیوندید و در شادی ما شریک باشید .

خدایی نمیدونم . به من گفتن همه چیت باید کامل باشه ( تحقیقاتم بابا ) بعد که رفتم از 850000 به 0 رسیدم و کیل شدم . کلا چون اسم کلن سربازان پارسی هستش برای همین زیاد مورد حمله قرار میگیریم .
ولی امیدوارم هم تیمی بشیم .
دوستان دیگه که دارن بازی میکنند چی کار کردن تا حالا ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or