NukeZone

سلام دوستان . بعد از چند وقت که درگیر کار ها بودم گفتم هم سلامی کنم هم در مورد یک بازی که ایرانی های کمی در مورد اون اطلاع دارن و اون رو انجام میدن صحبت کنم .
میخواستم بدونم کدام یک از دوستان در رابطه با بازی NukeZone اطلاعات داره ؟
بعد با هم در مورد این بازی حرف بزنیم و اگر بشه یک کلن بزرگ و قدرت مند که تشکیل شده از 10 ها ایرانی تشکیل بدیم .

این تعقیراتی جدید هست که در بازی اعمال شده . حتما بخونید :​

Changes/Additions
* Land cannot be sold within the first 72 hours.
* To receive a bonus, you must have been a member of the clan for at least 72 hours.
* New forum layout and design now available for all users.
* New forum layout and design implemented for private clan forum.
* Generals lost life is now displayed on the attack events page.
* Order of defense buildings changed on buildings and spy report page to match the order of unit types.
* "Saved in Last 24 hours" and "Saved in Last 48 hours" filtering options added to spy reports page.
* 750 Anti-Missile Systems give a 50% defense no matter the amount of used land.
* CH-46 Sea Knights now cost $2,500 (decreased from $7,500).
* CH-46 Sea Knights now have an attack of 25 (decreased from 75).
* CH-46 Sea Knights now have a life of 135 (decreased from 400).
* CH-46 Sea Knights now boosts transported infantries attack by 50% (increased from 30%).
* Navy Seals now cost $900 (decreased from $1,000).
* Navy Seals now have an attack of 45 (decreased from 55).
* Secondary satellite is now available and fully functional.​

این هم لینک راهنمای جدیده :​
حتما این دو تا رو مطالعه کنید . تعقیرات زیادی اعمال شده .:evil:

اساتید دقت کنید .
برای تخریب ساختمون ها از این پس از شما پول گرفته خواهد شد .
من 800 RL رو فروختم و 300000 تا از پولم رو گرفت و تعجب کردم . چون قبلل چند درصدی از پول اصل ساختمون رو بر میگردوند ولی حالا پول میکیره .
برای امتحان 5 تا ساختمون فروختم و 1 650 تا از پولم کم کرد بی وجدان .
buildings were successfully demolished for a total price of $1 650.

اساتید دقت کنید .
برای تخریب ساختمون ها از این پس از شما پول گرفته خواهد شد .
من 800 RL رو فروختم و 300000 تا از پولم رو گرفت و تعجب کردم . چون قبلل چند درصدی از پول اصل ساختمون رو بر میگردوند ولی حالا پول میکیره .
برای امتحان 5 تا ساختمون فروختم و 1 650 تا از پولم کم کرد بی وجدان .
buildings were successfully demolished for a total price of $1 650.
تا جایی که ذهن من یاری میکنه همیشه پول کم میشده. بعد ببخشید شما چقدر زود دارید RLتون رو خراب میکنید. کم تحقیق میکنید، مفید و مختصر!

من فکر کنم مقداری پول میداد نه میگرفت .
من تحقیقاتم تموم شده . از 10 تا تحقیق 6 تاش رو Full و 3 تاش رو مختصر و مفید و 1 رو هم هیچی . به نظرم متودش خیلی خوبه .

ما داریم مولتی بازی میکنیم تنمونم میخواره گیر بدیم به اسراعیلی هی کلن اسراعیلی سراغ ندارید
البته گاهی به هم وطن ها هم ....:cheesygri

سلام

به نظر شما اگر Clan ی منو Invite کرد حتما Join کنم یا نه؟؟

الان DESERT EAGLE منو Invite کرده که یه کلن Platinium هست و NW همشون بالای 200000 هست یخورده شک کردم که چرا دعوتم کردن!!

سلام

الان DESERT EAGLE منو Invite کرده که یه کلن Platinium هست و NW همشون بالای 200000 هست یخورده شک کردم که چرا دعوتم کردن!!

خوب بسته به این داره که خودت چی بخوای . به نظر من برو . تجربه بدی نیست .
همچین قدمت بازی کن هاشم به 4 ماه میرسه ( لیدر هاش )

سلام

این اتفاق برای من هم افتاده:)
Average Networth: $324 878
مال من 160.000 هست!
از دستش نمیدم!

55.gif
بعد این که رفتین تو کلن اون وقت میشه گفت که خوب بود یا بد .

خب ممنون از همه ی دوستان من بالاخره رفتم تو این کلن و رفتم تو Statistics Central (که مال شما ها نداره :biggrin1: ) قسمت امتیاز ها رو (Points) دیدم حالا چجوری امتیاز بیارم؟:biggrin1:

اینها هم بود که نمی فهمم چیه؟؟

LPD

APD

PPA

؟؟؟

ممنون!

خب ممنون از همه ی دوستان من بالاخره رفتم تو این کلن و رفتم تو Statistics Central (که مال شما ها نداره :biggrin1: ) قسمت امتیاز ها رو (Points) دیدم حالا چجوری امتیاز بیارم؟:biggrin1:

اینها هم بود که نمی فهمم چیه؟؟

LPD

APD

PPA

؟؟؟

ممنون!

برای Point گرفتن باید بجنگی . هرچی Networth دشمنت از تو بیشتر باشه در صورت برد جنگ point بیشتری بهت میده .
این ها هم برای خودت خوبه و هم برای تیمت . راستی اون هایه دیگه رو از Clan Co-Leader مون پرسیدم . شاید تا 2 یا 3 ساعت دیگه جواب داد . اون موقع میگم . خودم هم نمیدونم چیه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or