NukeZone

سلام دوستان . بعد از چند وقت که درگیر کار ها بودم گفتم هم سلامی کنم هم در مورد یک بازی که ایرانی های کمی در مورد اون اطلاع دارن و اون رو انجام میدن صحبت کنم .
میخواستم بدونم کدام یک از دوستان در رابطه با بازی NukeZone اطلاعات داره ؟
بعد با هم در مورد این بازی حرف بزنیم و اگر بشه یک کلن بزرگ و قدرت مند که تشکیل شده از 10 ها ایرانی تشکیل بدیم .

باز تو اینجا پیدات شد ؟
167.gif

اقایون من گه خوردم ولم کنید:cheesygri
ادم رو به گه خوردن میندازین:blushing:

پ.ن: امید کوووووووووو؟؟ اینا دارن من رو منحرف میکنن!:)

یعنی چی ؟
خوب امین تو هم بیا دیگه. کلی وقت میزاری میای تو اینترنت یه بازی همبزن دیگه .

آقا من یه چیزی میگم . این امین مگه میشه تو هر تاپیکی سرک بکشه ولی ت این تاپیک کمتر از همه بیاد ؟ نه .
پس نتیجه میگیریم این امین هم داره شاخ میشه اون هم یواشکی .
111.gif
101.gif

آره بیا دیگه امین من نمی دونم سایت به این بزرگی با بازی به این باحالی چرا اینقدر کم طرفدار داره;)
امید یه کم Aid می تونی بفرستی PA Murdered by Hero گفته تا شب باید LBS سفارش می دی یا کلتو می کنم:biggrin1:
چجوری اونقدر AU ساختی

خب یکی مثل ادم(:biggrin1:)توضیح بده این بازی چطوریه و چیکار باید کرد؟چیزی باید دانلود کرد؟؟ واسه بازی کردن همش باید انلاین باشی؟؟زبان انگلیسیت باید خیلی خوب باشه؟؟
در ضمن من علاقه ای به بازیهای استراتژی ندارم:blushing:
در ضمن امید من کی این قدر وقت میزارم؟؟!
من روزی 2 ساعت میام نت...

امید یه کم Aid می تونی بفرستی PA Murdered by Hero گفته تا شب باید LBS درست کنی یا کلتو می کنم

مهرداد جان به CL مون بگم بهتون حمله کنیم (:biggrin1: شوخی :biggrin1: )

ادم(:biggrin1: )

:biggrin1:

چطوریه و چیکار باید کرد؟

بابا یه بازی استراتژی نوشتاری هست مثلا برای ساخت نیرو یا حمله میری تو قسمت Build Infantry (مثلا) و 20 تا Navy Seal (مثلا) می سازی!

چیزی باید دانلود کرد؟

خیر عضو شو حالشو ببر

واسه بازی کردن همش باید انلاین باشی؟؟

نه روزی 1 ساعت هموقت بذاری بسه!

زبان انگلیسیت باید خیلی خوب باشه؟؟

حدودا...برای نامه نگاری با اعضای خارجی و رئیس Clan ها!

در ضمن من علاقه ای به بازیهای استراتژی ندارم

پس برو بیرون :biggrin1: (شوخی)

آره بیا دیگه امین من نمی دونم سایت به این بزرگی با بازی به این باحالی چرا اینقدر کم طرفدار داره;)
امید یه کم Aid می تونی بفرستی PA Murdered by Hero گفته تا شب باید LBS سفارش می دی یا کلتو می کنم:biggrin1:
چجوری اونقدر AU ساختی

خسته نباشید .
برات دو بار فرستادم . فکر کنم اولی 70 هزارتا بود و دومی 40 هزار تا .
کلی پول خرج کردم بابا . 3 ملیون از بانک کشیدم بیرون همش رو Unit خریدم .

خب یکی مثل ادم(:biggrin1:)توضیح بده این بازی چطوریه و چیکار باید کرد؟چیزی باید دانلود کرد؟؟ واسه بازی کردن همش باید انلاین باشی؟؟زبان انگلیسیت باید خیلی خوب باشه؟؟
در ضمن من علاقه ای به بازیهای استراتژی ندارم:blushing:
در ضمن امید من کی این قدر وقت میزارم؟؟!
من روزی 2 ساعت میام نت...

یه بازی تحت شبکه اینترنت هستش .و نه روزی چهار 5 بار اون هم 3 تا 5 دقیقه که بتونی به کارای سرزمینت رسیدگی کنی کافیه . چیزی هم دانلود نباید کنی . نه زبانت هم اینقدر که بتونی خودت درک کنی کافیه . اثلا هم استراتژی نیست . اگر تو یه تانک یا هواپیما دیدی من اسمم ر عوض میکنم .
والا تو همیشه و بدتر از من آن هستی بابا . دیگه این رو همه شاهدن .
همن 2 ساعت رو اگر حساب کنی میشه 120 دقیقه و اگر 120 رو بخش بر12 کنی میشه 10 . یعنی تو 12 بار در روز و هر بار 10 دقیقه ان میشی . این کمه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or