NukeZone

سلام دوستان . بعد از چند وقت که درگیر کار ها بودم گفتم هم سلامی کنم هم در مورد یک بازی که ایرانی های کمی در مورد اون اطلاع دارن و اون رو انجام میدن صحبت کنم .
میخواستم بدونم کدام یک از دوستان در رابطه با بازی NukeZone اطلاعات داره ؟
بعد با هم در مورد این بازی حرف بزنیم و اگر بشه یک کلن بزرگ و قدرت مند که تشکیل شده از 10 ها ایرانی تشکیل بدیم .

اسم کلن ما رو که داری . میتونی بری ببینی .
200.gif

میگم ییهو Username و Passwordم رو هم میدادی دیگه!!!:biggrin1:

----------------

این Nuclear Missle خیلی چیز نامردیه بابا NWم تا 1 ساعت پیش 150000 با دوتا موشک شد 50000 !!!! :((

یعنی نامردا 2 تایی بهت نیکلیر زدن ؟
5.gif

از این کار ها میکنند . این یکی از آثار عضو کلن بودنه . من فقط تو 6 ساعت NW از 800 رسید به 50 . برو خدارو شکر کن که نموردی . فقط تا میتونی پاور پلن و ساختمان دفایی بساز تا کیل نشی . ببینند که NW کمه بیشتر بهت حمله میکنند .

یعنی نامردا 2 تایی بهت نیکلیر زدن ؟
5.gif

از این کار ها میکنند . این یکی از آثار عضو کلن بودنه . من فقط تو 6 ساعت NW از 800 رسید به 50 . برو خدارو شکر کن که نموردی . فقط تا میتونی پاور پلن و ساختمان دفایی بساز تا کیل نشی . ببینند که NW کمه بیشتر بهت حمله میکنند .
متاسفانه کیل همین الان شدم!!! این رئیس کلن دشمن خیلی نامرده!!!!:((

حالا چون کیل شدم Kickم می کنن؟؟؟

متاسفانه کیل همین الان شدم!!! این رئیس کلن دشمن خیلی نامرده!!!!:((

حالا چون کیل شدم Kickم می کنن؟؟؟

اشکالی نداره .
به احتمال زیاد نه . کیک نمیشی . ولی یه پیقام دریافت میکنی که باید از این به بعد بیشتر تلاش کنی . راستی تا 24 ساعت ایدیت تو حالت ریستارت میمونه . بعدش 48 ساعت وقت داری که آماده شی .
بعد این که 24 ساعت اول تمام شد و تونستی چیزی بسازی فقط دفاعی بساز . از هر کدام 200 تا 400 تا . بعد حتما HQ ها رو کامل بساز . و بعد هم نیرو فقط Heavy Infantry و Navy Seal و Grenade Soldier بساز . به خاطره این که هم قیمت بالایی ندارند هم این که NW رو زیاد بالا نمیبرند . همه جور نیرویی هم میکشند . از Navy Seal بیشتر بساز . باید از هر کدام 300 تا داشته باشی . از Navy Seal 500 بساز . راستی با هر ترین تو میتونی 15 تا
Infantry بسازی . آهان یادم رفت : کل تحقیقاتت هم نابود شده و انگار بازی رو داری از 0 شروع میکنی .

خب Province Nameم رو تغییر دادم به Desert Eagle Black Hawk باید از فردا شب از صفر شروع کنم!! Nuke Protection مسخره هم که قراره فعال بشه!:mad:

نمیشه جلوی این Nuke Protection رو بگیرم؟؟ :mad:

بعدش حالگیری شروع میشه!!

خب Province Nameم رو تغییر دادم به Desert Eagle Black Hawk باید از فردا شب از صفر شروع کنم!! Nuke Protection مسخره هم که قراره فعال بشه!:mad:

نمیشه جلوی این Nuke Protection رو بگیرم؟؟ :mad:

بعدش حالگیری شروع میشه!!

میدونی چقدر به نفعت هستش ؟ اگر تو بازی رو شروع کنی و این محافظ نباشه که باز کیل میشی . هر باری که بیای باز میزنند کیلت میکنند . این بهترین راه برای جلوگیری کردن از کیل شدنه بابا .

180.gif
توجه
180.gif
توجه
180.gif

تمامی دوستانی که بیشتر از 25 روز سابقه بازی در NZ دارند و کاربر چند آیدی یی نیستند باذکر مشخصات آیدی , خودشون رو به من معرفی کنند .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or