NukeZone

سلام دوستان . بعد از چند وقت که درگیر کار ها بودم گفتم هم سلامی کنم هم در مورد یک بازی که ایرانی های کمی در مورد اون اطلاع دارن و اون رو انجام میدن صحبت کنم .
میخواستم بدونم کدام یک از دوستان در رابطه با بازی NukeZone اطلاعات داره ؟
بعد با هم در مورد این بازی حرف بزنیم و اگر بشه یک کلن بزرگ و قدرت مند که تشکیل شده از 10 ها ایرانی تشکیل بدیم .

تا تو باشی پست نزنی و دری .
308.gif

نمیدونم چرا این دکمه ( و ) کیبوردم بعضی وقت ها کار نمی کنه .

من الن اومدم اینجا پستهای اولوو خوندم چیزی سر در نیاوردم!!!برای این بازی باید cdشو بخریم!!!یا از اینترنت دانلود کنیم؟!؟!اصلا این بازیه؟؟؟

با سه تا کلن همزمان(همه هم ضایع یکی اعضاش سنگاپورین یکی آنگولایی سومی رو یادم نیست) جیمز نکنه می خوای بهشون بپیوندی؟

نه بابا من رو یه کلن رو هوا زد [dese] الان هم با 4 تا کلن خفن داریم میجنگیم که هی دارن ضایع میشن اون کلن ها!!

من الن اومدم اینجا پستهای اولوو خوندم چیزی سر در نیاوردم!!!برای این بازی باید cdشو بخریم!!!یا از اینترنت دانلود کنیم؟!؟!اصلا این بازیه؟؟؟

نه دوست عزیز . شما فقط باید یک خط اینترنت معمولی . 2 ساعت در روز وقت داشته باشی همین . تمامی بازی در یک فضای مجازی انجام میشه . شما نه چیزی میبینید و نه میشنوید . فقط با نوشته ها و اعداد بازی میکنید . خلاف اون چیزی که نشون میده بسیار جالب و سرگرم کننده و هیجان آوره . برای این که با بازی بیشتر آشنا شین بهتره که اون دو فایلی رو که در صفحه اول گذاشته شده مطالعه کنید .

اقا هر کی دوست داره بیاید کلن Persian Warriors فقط کافیه یه اشاره کنه تل برایش دعوت نامه بفرستیم
این کلن از این جمعه قئی می شه حالا نگاهش نکنید:
:cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:

خب جیمز اول خودت بزار CL ما گفته هر نوع اطلاعات کلن ما Top Secret classified ه ولی اسم دیگه فک نکنم مورد داشته باشه;) , قبلا اینجا گفتیم Persian Army

باسه چی میخوای ؟
167.gif
واسه جاسوسی که بدرد نمی خوره Rank و Avg. Networth رو توی Profile هر کلن میشه دید!!!!

مثلا این ها توی پروفایل همه ی کلن ها هست و من مال خودمونو می نویسم!

Clan Name: DESERT EAGLES

Clan Tag: [DESE]

Clan Type: Platinum Clan

Clan Info: ~~ALL FOR ONE AND ONE FOR ALL~~

______/ /'''''''\ \_______
|._.[DESE]._.iii------|=|",",","::::::=="---»
|_,---''''''/_/-' ''''''|iii|

OUR PRINCIPLES:
- HONOR
- LOYALTY
- LIBERTY
- BRAVERY