NukeZone

سلام دوستان . بعد از چند وقت که درگیر کار ها بودم گفتم هم سلامی کنم هم در مورد یک بازی که ایرانی های کمی در مورد اون اطلاع دارن و اون رو انجام میدن صحبت کنم .
میخواستم بدونم کدام یک از دوستان در رابطه با بازی NukeZone اطلاعات داره ؟
بعد با هم در مورد این بازی حرف بزنیم و اگر بشه یک کلن بزرگ و قدرت مند که تشکیل شده از 10 ها ایرانی تشکیل بدیم .

بعد میگه خودت رو مسخره کن .
من به این استاد چی بگم . شما یا وقتت رو از سره راه آوردی یا این که نمیخوای بازی کنی . فکرت در مورد چند تا ای دی بد نیست ولی میگن اگر متوجه بشن هر دو ای دی رو بلوک میکنن .

دوست عزیز شما فقط خودتون میتونین به خودتون کمک کنین . من دوستان دیگه رو نمیدونم ولی خود من تو ای 3 روز کلی بلا سرم آمده و اگر بتونم گلیم خودم رو از آب بیرون بکشم هنر کردم .

نوشته شده توسط [DOG];112268:
pas davat name man chi shod rasti chand ta az bache ha ham hastan be onha ham davat name midid:( :((
2-be ye nafar sebar serghat be amal avardim ba in ke ghavi nabod se bar daghan gashtidim:evil: :evil: :biggrin1: :cheesygri
دعوت نامه رو که دادم استاد Inbox تو توی NZ چک کن;)

چرا که نه ولی نه اینکه هرکی بیاد عضو شه بره, باید Active باشه مثلا وضعیت آنلاین منو تو NZ مینویسه Daily واسه اسی رو مینویسه Often :biggrin1: خلاصه هرکی رو میاری باید فعالیت کنه(حالا انگار ما خودمون چه خفن هستیم):)

خوب من دیشب نا جوان مردانه کیل شدم . آه کدامتون من رو گرفت هان ؟ آخه کجای دنیارو دیدین که 3 به یک بجنگن . هر گوشه شو درست میکردم یکی دیگه ( از یه تیم دیگه ) میزد خراب میکرد . دیشب هم که داشتم 7 تا پادشاه رو میدیدم تا صبح 25 حمله بهم شد و کیل شدم . حالا از یه تازه کار هم تازه کار ترم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or