NukeZone

سلام دوستان . بعد از چند وقت که درگیر کار ها بودم گفتم هم سلامی کنم هم در مورد یک بازی که ایرانی های کمی در مورد اون اطلاع دارن و اون رو انجام میدن صحبت کنم .
میخواستم بدونم کدام یک از دوستان در رابطه با بازی NukeZone اطلاعات داره ؟
بعد با هم در مورد این بازی حرف بزنیم و اگر بشه یک کلن بزرگ و قدرت مند که تشکیل شده از 10 ها ایرانی تشکیل بدیم .

اول اینکه Satelite به چد دردی میخوره...؟من کلی ترن پاش دادم!!
بعدش فکر کنم یه نفر به من هسته ای فرستاده ولی من خنثی کردم ...یه همچین چیزی ممکنه؟
بعدش میزان برق به چه دردی میخوره که کمتر از 40% باشه؟
Satellite يكي از چيزهاي واجب در NW بالاست. خريد ماهواره رو مي تونيد بعد از انجام 50 درصد تحقيقات مربوطش انجام بديد (تا قبلش نميشه). انواع ماهواره رو در Manual‌ بازي توضيح داده. تا جايي كه مي دونم اكثرا از Laser Beam Satellite استفاده مي كنن كه باهاش با 100 درصد انرژي ماهواره اي ميشه 9000 تا خسارت (حدود 70تا ساختمون از بين ميره) وارد كرد و هيچ چيز هم نمي تونه جلوش رو بگيره. بعد از اون ماهواره EMP Satellite هستش كه بيشتر مي تونه مورد استفاده كلن ها باشه و با 100 درصد انرژي مي تونه 30 درصد از برق طرف مقابل رو از كار بندازه. من خودم از Anti Missile Satellite استفاده مي كنم چون دوست ندارم زمينم رو صرف ساخت Anti Missile System كنم (البته اين نوع ماهواره خيلي خيلي كم طرفداره). تحقيقات مربوط به ماهواره تا 100 درصد مي تونه انجام بشه. اگر شما فقط 50 درصد تحقيق كني ماهوارت براي 14 روز در فضا مي مونه و اگر به صد در صد برسوني اين مقدار به 19 روز افزايش پيدا مي كني (مي تونه كمتر تحقيق كني، در حد 17-18 روز). توضيحات مربوط به انواع ماهواره ها در Manual بازي هست (كه از سايت خود بازي مي توني دانلود كني).
Missile به راحتي قابل خنتي كردن. شما بايد يا ماهواره AMS بسازي و يا ساختمون Anti Missile System بسازي. با ساخت 200 تا ساختمون AMS مي توني از دست Missile ها بطور تقريبا كامل در امان باشي. البته امكان خوردن موشك وجود داره و در بهترين حالت ميشه 50 درصد موشك هاي دريافتي رو زد.
زياد به داشتن موشك دل نبندين (اوايل خودم هم همينطور بودم) چون با زدن موشك نمي تونين زمين بگيرين. موشك فقط براي مواقعي مناسبه كه طرف مقابل ساختمون ضد موشك كمي داره و امكان خوردن موشك بهش زياده. در اين حالت اول يك موشك مي زنيد و بعد با يونيت هاتون حمله رو شروع مي كنيد.

بعدش میزان برق به چه دردی میخوره که کمتر از 40% باشه؟
اگر ميزان برق مصرفي 100 درصد بشه اونوقت تمام ساختمون هاي دفاعيت از كار ميفتن و اگر Satellite داشته باشي اون هم از كار ميفته. شما هميشه بايد تعداد زيادي PP داشته باشي تا مقدار برق مصرفي رو پايين نگه داري تا اگر فرد اين كاره اي بهت حمله كرد و Power Plants هاتو زد نتونه باعث بشه كه مقدار برق مورد نياز ساختمون هاي دفاعيت تامين نشه. يعني مقدار برق مصرفيت به بالاي صد در صد بره، مثلا فردا وارد ميشي و مي بيني كه زده 5 تا Local Events داري و برق مصرفيت شده 130 درصد و اين يعني اينكه همه ساختمون هاي دفاعيت از كار افتاده (چون يارو PPهاتو زده يا تو كم PP داشتي) و يارو زده و مفت و مسلم همه چي رو برده. اگر شكل حمله صحيح باشه ميشه بعد از دو يا سه حمله (با تلفات) حمله چهارم به بعد رو بدون حتي از دست دادن يك يونيت انجام داد. در صورتي كه طرف مقابل در اين حملات هزاران هزار NW و زمين و پول از دست ميده! چون در اون دو سه حمله اول Power Plants هاش زده شده و ساختمون هاي دفاعيش از كار افتادن. براي شماها امكان داره متوجه شدن همه اين مسائل الان مشكل باشه ولي بعدا كم كم متوجه خواهيد شد! (معمولا وقتي به چشم خودتون ببينيد :)).
ضمنا برق از طريق ساخت Power plant و Advanced power plant توليد ميشه. پيشنهاد مي كنم كه تعداد PP به APP سه به يك باشه. يعني از اولي سه برابر بيشتر از دومي داشته باشيد. چون Life مربوط به APP نصف PP و اگر فقط از APP (كه چهار برابر بيشتر برق توليد ميكنه) بسازيد امكان داره دچار مشكل شيد. چون خيلي راحت در حملات از بين ميرن و ميزان برقي كه توليد مي كنيد به شدت پايين مياد.

باشه گرفتم:-" راهی واسه بیشتر گرفتن Morale نیست؟
نه. فقط بايد صبر كني.

نخوردن موشک به درصد Accurecy و سیستم های زد موشکی تو بستگی داره(فک کنم)
مقدار Accuracy مربوط به دقت موشكي كه خودت ميفرستي (يعني شانس زدن هدفت). مثلا 60 در صد امكان داره موشك تو به هدف برخورد كنه. به اين درصد ميگن Accuracy. كه با انجام تحقيقات مربوط به موشك ميشه تا حداكثر 80 درصد افزايشش داد.

چند نكته:
1. براي انجام تحقيقات (به مقدار زياد) بايد حداقل 500 تا Research Labs ساخته باشيد (چون به ازاي هر 50 تا RL يك Science/turn دريافت مي كنيد). يعني با داشتن 500 تا RL مي تونيد به ازاي هر ترن 10 تا تحقيق كنيد. البته تحقيقات كلي وقت ميبره كه ديگه براي اين راند نمي رسيد. چون الان ديگه كسي تحقيق نميكنه و همه فقط به فكر حمله هستند.
2. پيشنهاد مي كنم هميشه تا آخرين ميلي متر از زمينتون رو ساختمون بسازيد و جاي خالي باقي نگذاريد. چون اگر كسي حمله كنه مي تونه زمين هاي خالي شما رو به راحتي به يغما :p ببره.
3. حتما هر روز وضعيتتون رو چك كنيد (حتي اگر شده يك دقيقه).
4. هميشه سعي كنيد با حداكثر نيروي ممكن حمله كنيد و مواضب باشيد كه طرف مقابل ضد نيروي شما رو به تعداد زياد نداشته باشه.
5. اگر به صرفه نبود ديگه حمله نكنيد.

در حال حاضر چيز ديگه اي به خاطرم نميرسه.

124.gif
124.gif
124.gif
124.gif
124.gif
124.gif
124.gif
124.gif
124.gif
124.gif
124.gif
124.gif
124.gif
124.gif
124.gif
124.gif
124.gif
124.gif
124.gif

124.gif
124.gif

بزنین . میبینم که دیگه تاپیک داره راه میوفته . آخ جون . شروین جان بیشتر به فکر اینجا باش بابا .

منظورم اینه که من با این سیستم زاقارت چجوری تونستم یه موشک هسته ای رو بندازم پایین!!!
بعدش این راند که تموم شد همه چی پاک میشه و روز از نو و روزی از نو؟

هدف مسخره کردن کسی یا گروهی نیست و پیشا پیش از استاد خودم اسی پوزش می خوام .

میخواستم به این ای دی حمله کنم : 489687
این جواب رو داد :
Your army dislikes your dishonorable suggestion and refuses to attack.
Target province is too small.

منظورم اینه که من با این سیستم زاقارت چجوری تونستم یه موشک هسته ای رو بندازم پایین!!!
بابا تو کاری نکردی خود طرف بیچاره ََAccurecy یش پایین بود به هدف نخورد مثل من که دو تا بمب شیمیایی زدم ولی هیچ کدوم به یارو نخورد;)

هدف مسخره کردن کسی یا گروهی نیست و پیشا پیش از استاد خودم اسی پوزش می خوام .

این جواب رو داد :
همه چی ریست میشه اونموقع با هم دیگه برابر میشیم:)
این یکی که از سر بخیر گزرومندیم:)
حالا مثلا میخوای من رو بزنی که چی بشه...؟
خودم موندم که چی کار میخوام بکنم با این ....هام!!

این جواب رو داد :
يعني اينكه طرف NWش خيلي پايين و در محدوده اي كه مي توني حمله كني نيست.

شروع بازي بعد از پايان راند هم مشكل. بعضي ها خيلي خوب و منظم كار مي كنند و تحقيقاتشون زود تموم ميشه و ميان سراغ اونهايي كه تازه وسط تحقيقاتن. و ... :evil:

اساتید کلن POP برای من یک دعوت نامخ بفرستید . میخوام بیام تو کلن شما . پی ام میدم . البته یک مقدار NW پایین اومد اون هم به دلیل خراب کردن چند تا ساختمون ولی از 420.000 تا کمتر نشده .

بابا شما دارید چی کار میکنید...همیشه اینجوری هستید؟
فکر کنم من تنها پاسدار صلح این سایت هستم:)
امید جان شما هم که بله!
این Spy (sabotage) چیه؟

اسی جون من تحقیق کردنم تموم شده بابا . فقط دارم نیرو میسازم و حمله میکنم . دیدی یه موشک بهم زد اون بابا ؟ قبلش یک دونه نیکلیر و 3 تا حمله جانانه بهش کردم ولی اون موشکه حالم رو گرفت . این قسمت بعد از زدن پایگاه 4 فعال میشه . جاسوس به جای این که بره جاسوسی میره عملیات خراب کاری انجام میده . مثلا میره موشک های طرف رو دست کاری میکنه و تا یک مدت زمانی که فکر کنم 48 ساعت باشه اگر اون موشک پرتاب بشه تو بیس اصلی اون بابا میترکه و 50% از انرژی تخریبی موشک به بیس وارد میشه ولی نه Nw کم میشه و نه مورالش .

سلام . کسه دیگه ای نمیخواد بیاد تو کلن ؟
فعلا کس دیگه ای رو نمیشناسیم....
میگم من چقدر بچه آرومی هستم...هیچ کسی با من کار نداره :) من هم یه مدتی هست دوباره بعد از یک سری جنگ های متوالی با یک فرد که قدرتش دقیقا اندازه من بود و در آخر با صلاح دید هر دو یک قرار داد Peae با هم امضا کردیم...جنگ فرسایشی هست دیگه!!
در ضمن NW من شد 6 رقمی:twisted:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or