NukeZone

سلام دوستان . بعد از چند وقت که درگیر کار ها بودم گفتم هم سلامی کنم هم در مورد یک بازی که ایرانی های کمی در مورد اون اطلاع دارن و اون رو انجام میدن صحبت کنم .
میخواستم بدونم کدام یک از دوستان در رابطه با بازی NukeZone اطلاعات داره ؟
بعد با هم در مورد این بازی حرف بزنیم و اگر بشه یک کلن بزرگ و قدرت مند که تشکیل شده از 10 ها ایرانی تشکیل بدیم .

وارد شدن به کلن پرسین آرمی
وقتی وارد شدم Nw روی 830 بود یعنی ساعت 4.30 امروز بعد اظهر ولی حالا 390 هستش . نابود شدم . توی کمتر از 8 ساعت 56 بار بهم همله شد . بیشتر از 4 تا نیکلیر خوردم چند تا حمله ماهواره ای بهم شد و کلی حمله دیگه که نابود شدم .

تا دیروز همه افراد این کلن NW هاشون بالای 800 بود و قدرت زیادی دارن همشون . از همه مهمتر یک کلن با نام ایرانی هستش .
برو به این صفحه . خودت متوجه میشی :

http://www.nukezone.nu/clan.asp?Action=ClanInformation

استاد عزیز شما با جنگ میتونی پول و زمین به دست بیاری ولی اگر تحقیق در قسمت پور رو به 100% برسونی 26000 تا در ساعت و اگر بیس اصلی رو بسازی به 30000 هزار تا هم میرسه .

Clan Name:PERSIAN ARMYClan Tag:[IRI]Clan Type:Platinum ClanClan Status:FearlessClan Members:17Total Networth:$9 022 179Average Networth:$530 716Clan Points:10 562p (Next bonus: 20 000p)Clan Pts Gained in Last 24h:676pCombo Points:197p (Most recent: 29p on December 21st)Current NW Rank:55*Current Points Rank:257*Current Combo Rank:246*Points Rank for Last 24h:98**Last Round NW Rank:399Last Round Points Rank:48Last Round Combo Rank:11Clan Awards:<none>Recruiting:YesClan Homepage:<none>Clan Info:THIS IS PERSIAN ARMY

Round 20: Points Rank:48 - Combo Rank:11

Round 21:OK ! THIS IS BEGIN

We're the new legends of nukezone prepare what your gonna see and see what happens This round! ------------------------------------------------------------
Recruiting:ACTIVE players only.
If u are Just Email CL or CO

nuke be nuke

manam hatam dr.dog khastid masseg bedid ziad balad nistam :praying: ama har komaki betonam mikonam :blushing: :blushing: :blushing: :blushing
hanoz tim tashkil nadadid ?
iesoalk gonde:book: baraie defa chi k:punish: :

چرا دوست عزیز . اسی خان و چند تا از دوستان دیگه یک کلن خوب تشکیل دادن . شما به اسی خان پی ام بدین . از راهنما های بازی در اولین صفحه تاپیک برای حل مشکلات استفاده کنین .

امید جان من رئیس کلن نیستم .... واسه عضو شدن تو کلن PoP (خداییش اسمش باحاله واسه یه کلن!!) به آیدی #490578 پی ام بدید ;)
خیلی وقت بود میخواستم HQ رو یه حالی بدم ....دیروز انجام دادم و علاوه بر اون یه سری تحقیقات انجام دادم که نتیجه اش اینه که هر ترن من 10.000 دلار پول در میارم :)
وضعیت مالی من داره کمک توپ میشه :evil:

one body for all all for who

(#943160)
baradar ha rahi nadare turn bishtar bede man ozam ziad khob nist ama az hichi behtare
bad kha mad kha darid bigid se sot bahash sohbat konam akhe ba sohbat hame chiz hal mishe:cheesygri
mishe ie nafar be man komak taslihati bokone:blushing: mamnon misham :love: dar avalin forsat jobran :-" mikona 2 barabar
agar khastid to ie chat rom gharar bezarim

نوشته شده توسط [DOG];112087:
(#943160)
baradar ha rahi nadare turn bishtar bede man ozam ziad khob nist ama az hichi behtare
bad kha mad kha darid bigid se sot bahash sohbat konam akhe ba sohbat hame chiz hal mishe:cheesygri
mishe ie nafar be man komak taslihati bokone:blushing: mamnon misham :love: dar avalin forsat jobran :-" mikona 2 barabar
agar khastid to ie chat rom gharar bezarim

میخوای من 500 کومانچی با چند تا بومبر بهت بدم ؟
چیزه دیگه نمیخوای ؟ ولی باید این ها رو 3 برابر بهم بدیا ؟

نه برادر من هیچ راهی برای کمک نظامی وجود نداره . فقط میتونن بهت کمک مالی کنند . اون هم به شرطی که از شما هم NW بالا تر باشه هم وضع مالی بتری داشته باشند . در مورد ترون هم باید بگم که هیچ راهی نیست که از 3 تا در ساعت بیشتر بشه . پول رو میشه به 30000 تا در ساعت رسوند ولی ترون رو نه و باید بسوزی و بسازی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or