owl پدر رو که زدی؟ این پیش اون مثل شوخیه..خب آقا من به حرف دوستان گوش دادم و دور اولو دارم سولو میرم از این به بعدباس اول رو با یه نفر دیگه کشتم واسه همین زود زدمش
ولی باس دوم! خداییش 20 بار فک کنم رفتم
کم کم قلقش داره دستم میاد یه 3 4 دور دیگه برم زدمش ولی قلق باس دوم:
دوستان اصل کارش water talisman ه که بکشید به اسلحتون زدنش خیلی راحت تر میشه! نمیدونم قلق آسون تری داره یا نه! ولی اینجوری خیلی دمیج میخوره + ماناش (اسمشو تو بازی یادم رفت) کم میشه
بله مازیار جان این بازی هم مثل نسخه قبلی +NG داره ولی اطلاع ندارم برای نسخه معمولی چه محدودیتهایی رو در نظر گرفتن،خودم از روز اول نسخه Deluxe رو پیشخرید کردم تا از بازی لذت کامل رو ببرممیدونم تازه بازی اومده ولی بازم میپرسم شاید کسی بدونه. نسخه معمولی رو بخریم مثل شماره 1 فقط تا دو درجه سختی میشه رفت یا اینکه این محدودیت رو نداره؟ خواهشا کسی میدونه بگه...
میدونم تازه بازی اومده ولی بازم میپرسم شاید کسی بدونه. نسخه معمولی رو بخریم مثل شماره 1 فقط تا دو درجه سختی میشه رفت یا اینکه این محدودیت رو نداره؟ خواهشا کسی میدونه بگه...
در حالت کلی از نظرم مثل نسخه اوله. من الان ریجن چهارمم. ولی میتونم بگم یکی از باس ها توی ریجن ۳ از تمام باس های سری های سولز بورن نی اوه , سخت تر بود. اگر به صورت جزیی بخوای نگاه کنی, بعضی از جاهای نی اوه ۲ از نی اوه ۱ سخت تره. خیلیم سخت تره. ولی اگه بخوای کلی نگاه کنی, یا برابرن یا یه کوچولو سخت تر از قبلیه.دوستان بازی از نسخه اول سخت تره به نظرتون یا من پیر شدم ؟چرا اینجوریه وضعیت باس ها ؟ والا تو سری سولزبورنم اینقدر دسترو فشار ندادیم در حد شکستن ! کلا باید بشینم از اول نسخه یک رو دوباره بازی کنم فکر کنم ! تاکتیک های بازی از دستم در رفته خیلی دارم سخت می رم جلو
۱ اسون تر نبود برای بقیه ؟
داداش اولشه..بعد یکم راحت تر میشه..دوستان بازی از نسخه اول سخت تره به نظرتون یا من پیر شدم ؟چرا اینجوریه وضعیت باس ها ؟ والا تو سری سولزبورنم اینقدر دسترو فشار ندادیم در حد شکستن ! کلا باید بشینم از اول نسخه یک رو دوباره بازی کنم فکر کنم ! تاکتیک های بازی از دستم در رفته خیلی دارم سخت می رم جلو
۱ اسون تر نبود برای بقیه ؟
اخه من تو نسخه اول اینقدر درد سر نمی کشیدم واقعادر حالت کلی از نظرم مثل نسخه اوله. من الان ریجن چهارمم. ولی میتونم بگم یکی از باس ها توی ریجن ۳ از تمام باس های سری های سولز بورن نی اوه , سخت تر بود. اگر به صورت جزیی بخوای نگاه کنی, بعضی از جاهای نی اوه ۲ از نی اوه ۱ سخت تره. خیلیم سخت تره. ولی اگه بخوای کلی نگاه کنی, یا برابرن یا یه کوچولو سخت تر از قبلیه.
اگه بازی برات سخت اصا نا امید نشو. با جلو رفتن هم لول اپ میکنی و خیلی تاثیرش مشخص میشه و هم اینکه سلاح و ارمور بهتری میگیری. کلا اولش شاید سخت باشه. اما در ادامه کامل میفتی روی دور.
burst counter مهم ترین چیز توی بازیه. حتما شیوه ی استفادشو تمرین کن حسابی.
شاید باورت نشه اما من تمام ماموریت های منطقه اول بازی رو 2-3 بار تموم کردم چند باری هم رفتم انلاین کمک بقیه..تازه رسیدم منطقه 2 لولم 60 بیشتره..من که دارم با ارامش بازی میکنم عجله ای هم برای تموم کردنش ندارم تمام ماموریت های ریجن اول را کامل کردم وسطای ریجن دومم .قشنگ دارم لول آپ میکنم .باس های ریجن اول نسبتا سخت بودن ولی اولین باس ریجن 2 رسما یه جوک بود همون دفعه اول زدمش
منم همینجورم یه مرحله توی ریجن اول داره کم هستش اخرشم یه باس داره خوراکه فارمه تا الان بالای ۱۵ بار توی مود expedition با بقیه تمومش کردم هر دفعه ۱۱ هزار تا سول میده .الانم لولم ۵۴ هستش یکی دو مرحله از ریجن ۲ را بیشتر نرفتم.میخوام پررو و با قدرت برم جلوشاید باورت نشه اما من تمام ماموریت های منطقه اول بازی رو 2-3 بار تموم کردم چند باری هم رفتم انلاین کمک بقیه..تازه رسیدم منطقه 2 لولم 60 بیشتره..